- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Mama dedigi sey formul bebek sutu. Pirinc unu falan degil yani,
Inek sutu de verilebiliyor aslinda 12 ay sonrasinda.
Yemek olarak da tuzu baharati cok olmamak kaydiyla evdeki yemeklerden yiyebilirler.
Valla 16 ay buyuk bi ay bence butun corbalari yemekleri yer disi cikmissa ki cikmistir mama bilemedim bence normal herseyden yemesi tabi yasina uygun şekilde daha mantikli
Mama yerine meyve ve et alsanız daha iyi olur bence. Özellikle kırmızı et çok önemli 1-2 yaş döneminde durumu yoksa et daha zor alıyordur. Mama yerine süt içirebilir ama et yerine başka birşey yok.
Evet devam sutleri.Bebelac devam sütü aptamil devam sütü falan var onlr mı yani? Bence de verilir ben de kardeşimi büyüttüm sayılır ağzına mama sürmedik katkılı diye. Şimdi kadına da söz verdm bişey diyemedim. Yokluk olunca alamadığı şeyde gözü kalıyor galiba insanın. O yüzden alıcam ama araştırayım dedim
Sorsaydın keşke ne alayım diye daha iyi olurdu
Alma bence yiyecek bol bol bez ve sut al doktor ona çocuklar küçükken demiştir oda bilmiyo şimdi istiyo gereksiz msma sut içemediği için verilir küçük çocuklara bunlar sut içebilir onun yerine bol bez al daha sevapBilmiyor ki :)
Alma bence yiyecek bol bol bez ve sut al doktor ona çocuklar küçükken demiştir oda bilmiyo şimdi istiyo gereksiz msma sut içemediği için verilir küçük çocuklara bunlar sut içebilir onun yerine bol bez al daha sevap
22 aylık bebeğim var mamayı daha yeni bırakıyoruz her çocuk aynı olmuyor yanı bir de ikizlermiş. 4 numara devam sütü alabilirsiniz herhangi bir marka. Aptamil, bebelac, sma v.b.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?