Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 16 aylik oglumu kırese mi vereyimyoksa bakicida mi kalsin tecrubeli anneler yorum bekliyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hulya2924

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
9
2
1
42
Oglum eylulde 16 aylik olcak egitimli bakici yok kıreşe vermek istiyorum bu seferde hasta olur diyo herkes neyapacagimi sasirdim yorumlarinizi bekliyorum

Oglum eylulde 16 aylik olcak egitimli bakici yok kıreşe vermek istiyorum bu seferde hasta olur diyo herkes neyapacagimi sasirdim yorumlarinizi bekliyorum
Hastaliktan kacis yok ki. Simdi degilse 2 yil sonra. Ama illaki olacak. Hem ne kadar erken tanisirsa hastaliklarla o kadar cabuk bagisiklik gelistirir vucudu.

zor karar allah yardımcın olsun..ama kres daha ıyı fıkır

ben geç gördüm yazıyı ne karar verdiniz bilmiyorum ama siz fikir olsun: 15 aylık oğlumu kreşe verdim ve çok memnunuz.. daha düzenli şu an.. hem etkileşimde kalıyor, bir sürü uyarıcıyla karşılaşıyor, hem de uyku düzeniyle ilgili sıkıntımız kalmıyor, evde bakıcıyla enerjisini atamyacağını düşündüm hep.

Bende aynı durumdayım. bakıcı mı kreş mi tam net karar veremiyorum. Gerci bi kreş bulduk cok içimize sindi ve bakıcı yok hala ama kreşde de hasta falan olursa diye kafaya takıyorum . Küçük daha 17 aylık olacak. Yorumlar biraz içimi rahatlattı . İnşallah Hakkımızda hayırlısı olur

İyi kreş iyi bakıcı en önemli olan size en uygun olanını bulabilmek hasta olucak olduktan sonra evdede hasta oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…