Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacakları nerde ki foto hiç net değilİyi günler. 16.hafta bacak arası ultrason görüntüsü. Aramızda belki az çok anlayan tecrübesi olanlar vardır. Bir tahminde bulunabilirmisiniz
Ortadakı çıkıntıya göre herhalde bakılıyorBacakları nerde ki foto hiç net değil
12.hafta görüntüsü de buBacakları nerde ki foto hiç net değil
3çizgimi yoksa erkek genital organımı onu pek anlayamadımErkek bence
Hangi görüntüye göre söylediniz acaba?Sanki erkek
Cok anlamam ama kıza benziyor sankiİyi günler. 16.hafta bacak arası ultrason görüntüsü. Aramızda belki az çok anlayan tecrübesi olanlar vardır. Bir tahminde bulunabilirmisiniz
İlkinde belii gibiHangi görüntüye göre söylediniz acaba?
Bakalım. Hayırlısı neyse o olsun tabiki de. Ama merak ediyor insanCok anlamam ama kıza benziyor sanki
Aynen önemli olan sağlıklı olmasıBakalım. Hayırlısı neyse o olsun tabiki de. Ama merak ediyor insan
Sizin bebeğin cinsiyeti erkekti bence dimi? Benziyormu acaba onun görüntüsüyle? Ben şüpheliyim de bir az)Erkek bence
Benim erkek ilk görüntüye çok benziyor bakın atayımSizin bebeğin cinsiyeti erkekti bence dimi? Benziyormu acaba onun görüntüsüyle? Ben şüpheliyim de bir az)
Kaçıncı hafta görüntüsü peki bu? Bacak arası görüntüsü varmıydı sizde deBenim erkek ilk görüntüye çok benziyor bakın atayım
11 haftalık burdaKaçıncı hafta görüntüsü peki bu? Bacak arası görüntüsü varmıydı sizde de
Bunlarda 14 ve 22 haftalıkKaçıncı hafta görüntüsü peki bu? Bacak arası görüntüsü varmıydı sizde de
Ya aslında benim görüntümde üç çizgi benzeri bir yapı var sanki. Ama prtadakı çizgi kalın ve belirgin o kafamı karıştırıyorBunlarda 14 ve 22 haftalık
Ultrosında tam olarak bacak arasını işaretleyip atarmısınız neresi 2. resimden tam anlayamadım benYa aslında benim görüntümde üç çizgi benzeri bir yapı var sanki. Ama prtadakı çizgi kalın ve belirgin o kafamı karıştırıyor