16. Haftada kaç kilo alınmış olursa normal

Şuan sen de kendimi gördüm :) 1.70 boy hayatım boyunca hep 55-56-57 kilolarda oldum ve 57 ile hamile kaldım. 16. haftada 61 kiloyu görünce tehlike çanları çaldı bende. ilk 4 ayım bittiği için spora başlama kararı aldım ve hergün yürüyüşe başladım. Aynı zamanda haftada 2 gün pilates yapıyorum. 24. haftada şuan 63.5 kiloyum. 8 haftada sadece 2.5 kilo aldım. Bebek için faydalı herşeyi yemeye çalışıyorum ve bebeğim kilo olarak da gelişim olarak da önde gidiyor şuan 1 hafta.

Yani demem o ki hareketli bir anne ol ve bebeğe faydalı olan herşeyi düzenli tüket. Bunlar kilo yapan şeyler değil zaten. Ama ben hamileyim herşey bebeğim için diyip de mantıları poğaçaları yeme. Bebeğim aman iyi olsun diyip pasta börek kek yiyenlerin tamamen bahanesi hamilelik. Canının çektiğinden uzak durma tabiki ama tadımlık ye.

:) gerçekten durumumuz aynı. Aslında normalde yediklerimi yiyorum ama galiba daha düzenli beslenmeye başladığım için böyle oldu. şanslı mıyım şanssız mıyım bilemedim çünkü hiç midem bulanmadı kusmadım böyle olunca da hamileliğin ilk aylarında kilo kaydedemedim ilk dört ayda çoğu insan kaç kilo alıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…