- 27 Haziran 2008
- 298
- 72
- 298
ikisi tek yumurta diğeri ayrı yumurta olan 3 bebeğin kesesini kalp atışını görmüştüm. 7. Haftada ayrı yumurta olan bebğimin kalbi durdu. Sonra 15+3 olduk tek yumurta ikizlerimle. Cuma günü perinatoloğa gittim. Her şey normaldi. Tüm organlarını gördük hareketliydiler... perinatolog bebek dönsün de kalbini iyi göreyim diye karnımı çok şiddetli sarstı bi ara, hatta acıdan eşimin elini sıktım ama önemsmedim. Şimdi aklıma takılıyor.... perinatologdan sonra doktoruma da gitmiştim gayet güzel gidiyoruz artık dedi.
doktordan geldiğim akşamdan sonra tansiyonum yükselmeye başladı durduk yere. 12nin üzerine çıkmayan tansiyon 13.5 oldu. Ertesi gün de düşmedi. Doktorum birkaç gün takip et dedi. Pazartesi gecesi birden kanamam oldu ve salı günü korkup gittiğimde bebklerin ikisinin de kalp atışı yoktu. Dün 3 ilaç saatlerce sancıdan sonra rahim ancak açıldı doğum yaptım kürtaj yapıldı ve bebeklerim gitti... neden böyle oldu? 16. Haftada her şey güzelken neden bebeklerimi kaybettim anlayamıyorum... çok kötüyüm
doktordan geldiğim akşamdan sonra tansiyonum yükselmeye başladı durduk yere. 12nin üzerine çıkmayan tansiyon 13.5 oldu. Ertesi gün de düşmedi. Doktorum birkaç gün takip et dedi. Pazartesi gecesi birden kanamam oldu ve salı günü korkup gittiğimde bebklerin ikisinin de kalp atışı yoktu. Dün 3 ilaç saatlerce sancıdan sonra rahim ancak açıldı doğum yaptım kürtaj yapıldı ve bebeklerim gitti... neden böyle oldu? 16. Haftada her şey güzelken neden bebeklerimi kaybettim anlayamıyorum... çok kötüyüm