Çok tesekkur ederim amin...Ah Yavrum yaşayacak ömrü yokmuş
Allahım size güç kuvvet versin bir an evvel toparlarsınız inşallah anladığım kadarıyla bir evladınız var ondan yana yüzünüzü çok güldürsün inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tesekkur ederim amin...Ah Yavrum yaşayacak ömrü yokmuş
Allahım size güç kuvvet versin bir an evvel toparlarsınız inşallah anladığım kadarıyla bir evladınız var ondan yana yüzünüzü çok güldürsün inşallah
Ben ilk hamileligimde de 5 ay kanama yasadim ama sukur kucagima aldim oglumu. O zamanki doktorumda simdiki doktorum ayni canim. O zaman hic bu kadar olumsuz kknusmuyordu ama simdi bu kese yola cikmis dusecek dedi.İnan canım öyle zor şeyler yaşadım ki...
Ama sabır ve şükür çok onemlı.
Allah tekrar aynı acıları yasatmasın.
Bunu yasamayan anlayamaz o yüzden çok ıyı anlıyorum hepinızı.
Haftanın küçükse daha kolay olur adet sancisinin bir tik ustu bu bebegimde bende düşük tehlikesi âtlattim simdi keşke dusseymis diyorum doktorlar düşmesin diye bi suru ilaç verdiler keşke kullanmasaydim belki de bebekteki anomaliler dolayisiyla düşük yapiyoruz o ilaçlar bunu önlüyor gebeliğin ilerlemesi hem bebek hem anne acisindan cok daha kotu oluyor şuanda ben bir nevi travma yasiyorum keza bebek de öyleBen ilk hamileligimde de 5 ay kanama yasadim ama sukur kucagima aldim oglumu. O zamanki doktorumda simdiki doktorum ayni canim. O zaman hic bu kadar olumsuz kknusmuyordu ama simdi bu kese yola cikmis dusecek dedi.ctesi belli olucak hersey. Ama bu gebelik devam ederse cok sasiririm dedi. İnsallah konu sahibide bende benim gibi kac insan varsa onlarada hepimize Allah yardim etsin
Allah razı olsun Allah isteyen herkese versin kimseyi zorda bırakmasınAllah konu sahibinin de sizin de yardımcınız olsun. İnş sağlıklı günleriniz sağlıklı bebişleriniz olur en kısa zamanda.
İnanir misin hic aklimdan cikmiyorsun. Senin icin dua edicem insallah kolay olsun hersey sonrasinda da saglikli gebeliklerin olsun. Doktor banada dedi belkide dusmesi gerekiyordur bazen birakmak lazim dedi. Sende de hematom mu vardi canimHaftanın küçükse daha kolay olur adet sancisinin bir tik ustu bu bebegimde bende düşük tehlikesi âtlattim simdi keşke dusseymis diyorum doktorlar düşmesin diye bi suru ilaç verdiler keşke kullanmasaydim belki de bebekteki anomaliler dolayisiyla düşük yapiyoruz o ilaçlar bunu önlüyor gebeliğin ilerlemesi hem bebek hem anne acisindan cok daha kotu oluyor şuanda ben bir nevi travma yasiyorum keza bebek de öyle![]()
Yani bildiğin normal doğum yaptırdılar.bızde tecrubesızdık.kendı kendıne dusmesı beklendıHaklisin cnm düşündükçe daha kotu oluyorum beklemek insani daha kotu yapiyor saat 12 den beri servise cikaracaklar 19 Haftalik dusugun kendi kendine mi oldu ilaç vermeden
Ahh canim 16 haftalikti kizim enfeksiyon yuzunden kesesi delindi suyum bosaldi üç gun hastanede yattim.3.gun artik suyu iyice azaldi kalp atimi vardi doktor hayati tehliken var bebegi alacaz dediler. Hiç ağlamadim esimi teselli ettim.icim kan ağladi. Suni sanciyla normal dogum yaptim. Çok zor seni cok iyi anliyorum bu aciyo yasayan sadece sen degilsin. Allah yardimcin olsun.16 haftalik hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidiyorduk cok kotu bi haberle dünya basimiza yikildi resmen... Bebegimin suyunun tamamen bittiği ölebileceği söylenip araştırma hastanesine gonderildim şuanda zeynep kamil doğum hastanesinde 2 gündür yatmaktayim buradaki doktorlar bebegin mesanesinin olmadiğini ve bu yüzden suyunun tükendiğini söylediler ama hala kalp atimi var yinede durumu iyi değil rahimde sikismis durumda hatta doktor artik kemiklerinin yamulmaya basladigini söyledi şuanda aci çekiyor kivraniyor orada cok üzgünüm yarin karar verilecek muhtemelen suni sanciyla doğuma alacaklar bebegin yasama sansi yok cok korkuyorum benim gibi yasayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lutfen...
Benimde dusuk tehlikem vardi.bir suru ilaç kullandim.tam atlattim derken kaybettim. Çom uzuldum durumuna. Yasadiklarimi hatirlattin bana.Haftanın küçükse daha kolay olur adet sancisinin bir tik ustu bu bebegimde bende düşük tehlikesi âtlattim simdi keşke dusseymis diyorum doktorlar düşmesin diye bi suru ilaç verdiler keşke kullanmasaydim belki de bebekteki anomaliler dolayisiyla düşük yapiyoruz o ilaçlar bunu önlüyor gebeliğin ilerlemesi hem bebek hem anne acisindan cok daha kotu oluyor şuanda ben bir nevi travma yasiyorum keza bebek de öyle![]()
Şuanda bana da ayni şeyi yapiyolar sancim baya cogaldi duramiyorum henüz kanama bile gelmediYani bildiğin normal doğum yaptırdılar.bızde tecrubesızdık.kendı kendıne dusmesı beklendı
Rabbım inşallah kolay dogum nasıp eder. Dua ediyorum sizin içinŞuanda bana da ayni şeyi yapiyolar sancim baya cogaldi duramiyorum henüz kanama bile gelmedi
Allah yardımcınız olsun ağlayarak okudum konunuzu. Bende bebek istiyorum demek hamile kalmakla bitmiyomuş derlerdi de şaka gelirdi hamile kalayım yeter zorluklara razıyım derdim..meleğiniz inş ahirette şefaatçiniz olur. İnş çok acı çekmezsiniz.. Meleğiniz iyidir merak etmeyin Rabbim korur onuŞuanda bana da ayni şeyi yapiyolar sancim baya cogaldi duramiyorum henüz kanama bile gelmedi
Canım Allah yardımcın olsun.Şuanda bana da ayni şeyi yapiyolar sancim baya cogaldi duramiyorum henüz kanama bile gelmedi
Kürtaj bu şekildeki doğuma gore kolay cnm bayiltiyolar anlamiyorsun bile ilk gebeligimde yasamistim ayni senin yasadigini tabiki insan yinede strese giriyor üzülüyor ama elden birşey gelmiyor mucizelik bir durum keşke olsaydi ama bebekte saatlik durumu var yaşayamaz dedi doktor zaten karnimda bile yasama ihtimali yok her an kalp atimi durabilir keşke dursa da öyle doğuma girsem
Ben gitmeden sen gitmişsinBende anne adayıyım ve daha öncesinde kayıplarında oldu neyin kafasını yaşıyon sen bas git