Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 tane mi kayıp var ?Hayir 4. Gebeligim yasayan bir tane var
Diyecek hic birseyim yok canim.surekli aklimdasin.Bugün Doğumum gerçekleşti 2 gündür dogumhanedeyim baya uzun ve yorucu surdu arkasindan kurtaja aldilar simdi serviste yatiyorum yarin inşallah cikacagim bebeği patolojiye gonderdiler
Çok geçmiş olsun.. Başınız sağ olsun.Allahım sabır versin sana ve eşine ... Şu an lohusasınız kendinize çok iyi bakın dinlenin bol bol. Sıcak giyinin. Tez zamanda rabbim sağlıklı bir şekilde ikinci evladınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah...Bugün Doğumum gerçekleşti 2 gündür dogumhanedeyim baya uzun ve yorucu surdu arkasindan kurtaja aldilar simdi serviste yatiyorum yarin inşallah cikacagim bebeği patolojiye gonderdiler
Benim farkliydi ama 22 haftalik gebeligim sonlandirilmisti.16 haftalik hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidiyorduk cok kotu bi haberle dünya basimiza yikildi resmen... Bebegimin suyunun tamamen bittiği ölebileceği söylenip araştırma hastanesine gonderildim şuanda zeynep kamil doğum hastanesinde 2 gündür yatmaktayim buradaki doktorlar bebegin mesanesinin olmadiğini ve bu yüzden suyunun tükendiğini söylediler ama hala kalp atimi var yinede durumu iyi değil rahimde sikismis durumda hatta doktor artik kemiklerinin yamulmaya basladigini söyledi şuanda aci çekiyor kivraniyor orada cok üzgünüm yarin karar verilecek muhtemelen suni sanciyla doğuma alacaklar bebegin yasama sansi yok cok korkuyorum benim gibi yasayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lutfen...
Bunun için de keseye delik açması lazım ama. Bu da riskli düşük oluşturabiliyor. Hatta 3lü taramada riskli çıkıp sıvı alalım dediklerinde bile kabul etmeyin düşük olabilir diyen doktorlar çoğunlukta.Ya çok tıp dışı konuşmuş olucam belki ama ya şu devirde susuzluktan bebek nasıl ölür ya! Yok mu bunun bir çaresi! Daha doğrusu niye yok ya of... suni bir amniyo sıvısı enjekte etmek zor olmasa gerekkk
bi bebegin mesanesi yoksa taaa baştan beri yoktur 16 haftaya kadar nasil geldi hic mi farkedilmesi ,su nasil oluştu o zama kadar peki ,nasil yaşadı bu zamana kadar16 haftalik hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidiyorduk cok kotu bi haberle dünya basimiza yikildi resmen... Bebegimin suyunun tamamen bittiği ölebileceği söylenip araştırma hastanesine gonderildim şuanda zeynep kamil doğum hastanesinde 2 gündür yatmaktayim buradaki doktorlar bebegin mesanesinin olmadiğini ve bu yüzden suyunun tükendiğini söylediler ama hala kalp atimi var yinede durumu iyi değil rahimde sikismis durumda hatta doktor artik kemiklerinin yamulmaya basladigini söyledi şuanda aci çekiyor kivraniyor orada cok üzgünüm yarin karar verilecek muhtemelen suni sanciyla doğuma alacaklar bebegin yasama sansi yok cok korkuyorum benim gibi yasayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lutfen...
Çok geçmiş olsun.. Başınız sağ olsun.Allahım sabır versin sana ve eşine ... Şu an lohusasınız kendinize çok iyi bakın dinlenin bol bol. Sıcak giyinin. Tez zamanda rabbim sağlıklı bir şekilde ikinci evladınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah...
Biliyorum zor ama kendinizi fazla üzmeyin olur mu ? Hayatta olan bir evladınız var ona sımsıkı sarılın. Siz annesiniz. Anne olmak müthiş sabır ister. O sabrı ve sükuneti görüyorum sizde. Rabbim bir daha yaşatmasın. Acınızı yürekten paylaşıyorum... Dualarımdasınız
Kendimi hiç birakmadim doktor bebeği göstermedi ama hasta bakici sağolsun kutuya koydu yandaki masaya atti görünce biraz agladim hic görmesem aglamamistim ama yinede kendimi güçlü görüyorum hemşireler baya iyi dayandin dediler iki gün surdu işlem cok zorlu geçti çok şükür atlattimBenim farkliydi ama 22 haftalik gebeligim sonlandirilmisti.
Seni anliyorum can cekismesini hissetmek bu acinin tarifi olamaz.
O gunleri hatirladim lutfen guclu ol olur mu?
Her sey bittiginde bana doktorlarin hemsirelerin soyledigi tek sey su oldu biz bu zamana kadar cok olu dogum yaptirdik ama senin kadar guclu bir kadin cok nadir denk geldi demislerdi capada sonlandirilmisti benim.
Lutfen guclu olmaya calis allah yardimcin olsun.
Cok gecmis olsun bana gostermediler bebegimi.Kendimi hiç birakmadim doktor bebeği göstermedi ama hasta bakici sağolsun kutuya koydu yandaki masaya atti görünce biraz agladim hic görmesem aglamamistim ama yinede kendimi güçlü görüyorum hemşireler baya iyi dayandin dediler iki gün surdu işlem cok zorlu geçti çok şükür atlattim
Benim 3 gun surunce bir de kan arandi verildi sonra yogun bakim surecim oldu yani ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum asla o hastaneden sag cikacagima inanmiyordum of ya allah bir daha yasatmasin.Kendimi hiç birakmadim doktor bebeği göstermedi ama hasta bakici sağolsun kutuya koydu yandaki masaya atti görünce biraz agladim hic görmesem aglamamistim ama yinede kendimi güçlü görüyorum hemşireler baya iyi dayandin dediler iki gün surdu işlem cok zorlu geçti çok şükür atlattim
Sözün bittiği yer. Başınız sağolsunKendimi hiç birakmadim doktor bebeği göstermedi ama hasta bakici sağolsun kutuya koydu yandaki masaya atti görünce biraz agladim hic görmesem aglamamistim ama yinede kendimi güçlü görüyorum hemşireler baya iyi dayandin dediler iki gün surdu işlem cok zorlu geçti çok şükür atlattim
Cok gecmis olsun bana gostermediler bebegimi.
Benim 3 gun surmustu allah bir daha yasatmasin..kimseye gostermesin.
Benim 3 gun surunce bir de kan arandi verildi sonra yogun bakim surecim oldu yani ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum asla o hastaneden sag cikacagima inanmiyordum of ya allah bir daha yasatmasin.
Sağolsun cok tesekkur ederim. Sizinki daha zorlu bi süreç olmuş ama atlamissiniz cok şükür bende cikamayacagimi düşündüm pes ettim bir ara beni sezaryenle alin dedim almadilar işlem uzun sürünce daha cok yipraniyorsun maalesefSözün bittiği yer. Başınız sağolsun
Inşallah cennette kavuşursunuz yavrunuzla. Inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursunuz.
Ay bende cok yalvardim beni sezeryan yapin diye ki benim ilk dogumum sezeryan olmasina ragmen almadilar.Sağolsun cok tesekkur ederim. Sizinki daha zorlu bi süreç olmuş ama atlamissiniz cok şükür bende cikamayacagimi düşündüm pes ettim bir ara beni sezaryenle alin dedim almadilar işlem uzun sürünce daha cok yipraniyorsun maalesef