ceysoy bebek'imi beklerken... Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 15 0 36 İstanbul 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ceysoy #1 16 haftalık hamileyim şimdiye dek çok fazla mide bulantım olmamıştı ama son iki gündür acayip midem bulanıyor,kusuyorum.Karnımda ağrıyor.Ayakta birşeylerle uğraşırken bayılacakmış gibi oluyorum.Nedendir bilen varsa yardım etsin. Teşekkürler.
16 haftalık hamileyim şimdiye dek çok fazla mide bulantım olmamıştı ama son iki gündür acayip midem bulanıyor,kusuyorum.Karnımda ağrıyor.Ayakta birşeylerle uğraşırken bayılacakmış gibi oluyorum.Nedendir bilen varsa yardım etsin. Teşekkürler.
nevetna Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 1.572 12 116 Ankara 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ceysoy #2 Tansiyonunu ölçüyor musun? Bu haftalarda başlamaz bence bulantı acaba yediğin birşeyden zehirlendin mi? Bence doktorunu ara. Tansiyon normalse bence miden bozulmuştur, düzelir bir-iki güne. Geçmiş olsun.
Tansiyonunu ölçüyor musun? Bu haftalarda başlamaz bence bulantı acaba yediğin birşeyden zehirlendin mi? Bence doktorunu ara. Tansiyon normalse bence miden bozulmuştur, düzelir bir-iki güne. Geçmiş olsun.