16 haftalık hamileyim ve bebeğimin karnında kist varmış

efsa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
135
2
46
İstanbul
başına böyle bi durum gelen yada duyan varsa lütfen yardım etsin...doktor bi açıklama yapmadan çapaya sevk etti ve çapa 8 ekime randevu verdi...ya ne olucak şimdi bebeğimin nesi var, başına neler gelicek bilmiyorum...

cok uzuldum umarım onemlı bır sorun değildir canım
rabbım saglıklı bır sekılde dogurmayı vede kucagına almayı nasp etsınnnnn

efsacım öncelikle geçmiş olsun, lütfen bir açıklama yapılmadan önce kendini gereğinden fazla gerip bebeğini olumsuz etkileme.

bir arkadaşımın bebeğinin beyinciğinde kist görüldü ve 6. ayında normal doğumla bebeğini almak istediler. ama arkadaşım bekledi, 8. ayında bebeğin hiçbirşeyi olmadığını öğrendi, bu yapısal bir özellikmiş ve şu an bebeği 1 aylık oldu bile. umarım seninki de yapısal bir durumdur veya yanlış bir anlaşılmadır.

efsacim konuyu bilmiyorum ama benim arkadasimin bebeginde de kist gorulmustu su an dogurmak uzere ve kist kendiliginde yok oldu olucak kadar kuculmus bu isler dendigi gb ilerlemiyor genelde, dusunki ultrason rontgen gb net bir sey degil mutlaka bu konuda cok iyi bir doktora gitmelisin lutfen alaninda iki uzman hocayi gormeden hicbir seye inanma.yavrun Allah'a emanet Insallah guzel haberlerini getireceksin bize.

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim inşallah bizimkide önemsiz bişeydir ve onu benden almaya kalkışmazlar...inancım gereği zaten böyle bişeye sıcak bakmıyorum ama sağlıksız bi bebek dünyaya getirme ihtimali beni çok korkutuyo...

ay canim Allah korusun ne olur dusunme boyle seyler simdi, lutfen henuz hicbir sey belli degil sakin dusunme bunlari simdi.Rabbim yavrunu saglikla sana bagislasin Insallah canim.

Rabbime bol bol dua et canım. İçini ferah tut. Bişiycik olmaz meleğine. Dualarını esirgeme. Allahım yardımcınız olsun. :Saruboceq:

olumlu şeyler duymak bana iyi geliyo hepinize teşekkür ederim...bebeğim için dua edin...Allah bütün çocukları korusun annelerinden ayırmasın...

canım hiç üzülme benim başıma da geldi bebeğimin kafasında kist var dı ama dr.kaybolabilir dedi eğer geçmezsede bebekte sakatlık felan olmaz sadece doğum yapınca hemen çocuk doktoru muayene edecek dedi am gerek kalmadı kendiliğinden kaybolmuştu ben bir kaç kişide daha duydum geçiyor bebek büyüdükçe merak etme seninkide geçer inşallah

Allah yardımcım olsun canım uzulme bebegınde huzursuzlanır

ya bu arada aklıma geldı benım bı arkadasa da bebegı ıcın bobreklerınde sorun var dendı ultrasonla bakıp ama dogunca hıcbı sey olmadıgı anlasıldı galıba onunda bu tarz bısey

Slm canim kendini fazla strese sokma Allahin izniyle insallah hicbirsey yoktur.Sen olumlu dusunku olumlu olsun.Butun bebeklerimiz Allaha emanet.

henüz çapanın profesörleriyle görüşemedik 1 ekimde kongreden dönüceklermiş ama bu arada başka kadın doğumcularla görüştük ama onlar böyle bişey görmediler ve kisti gören doktor bebeğe erkek demişti ama diğerleri kız olduğunu söylüyo yani bi umut cinsiyetinde yanıldığı gibi kist konusundada yanılmıştır belki

çok geçmiş olsun şimdiden
bir sorum olacak rutin kontrolde mi söyledi doktor bunu yoksa organ taramada mı anlaşıldı?
Allahım esirgesin bebeklerimizi, yavrularımızı hayırlısıyla bize bağışlasın.Amiin

16. haftada rutin kontrole gittiğimde normal ultrasonla bakarken gördüler ve 22. haftada organ incelenen 2. düzey ultrasonla bakılıp netleştirilmesi gerektiğini söylediler tabi 22. haftayı beklemeden...riskli olduğu için herhangi bi doktorun değil çapadaki profesörlerin 2. düzey ultrason incelemesini yapması daha doğru olurmuş...bizde kongreden dönmelerini bekliyoruz

kusura bakma cevabını ancak şimdi gördüm teşekkürler, İnşallah herşey hayırlı ve sağlıklı olur, Rabbim korur

kızlar çok mutluyum...çapaya gittim veee bebeğim çok iyi kist falan da yok...herşey olması gerektiği gibiymiş...

çok güzel canım çok sevindim... inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…