Süper hepimiz inşallah güzel haberleri paylaşalım valla benimde ara ara oluyor kasıklarımda çok ilginç birden batma sancı geliyor sonra geçiyor. ben evde test yapmak istemiyorum çünkü fobi oldu artık ne zaman yaparsam yapayım hep tek çizgi görecekmişim gibi geliyor bugünü saymayalım kaldı 2 günümüz
O zaman cumartesi sabah hepimiz kan veriyoruz evde modumuzu düşürmek yok en net olan cevabı alalım bu kadar bekledik 2 gün daha rabbim verir sabrını sonra gelip burada inşallah sevinçlerimizi paylaşalım
Aynen dimii test alsam belki pozitif ama test hatalı ve negatif gördük diyelim o 2-3 gündeki üzüntümüzü düşünsenize içimizdekine bile yazık olur bilmedennn
O zaman cumartesi sabah hepimiz kan veriyoruz evde modumuzu düşürmek yok en net olan cevabı alalım bu kadar bekledik 2 gün daha rabbim verir sabrını sonra gelip burada inşallah sevinçlerimizi paylaşalım
Kızlar selam, nasılsınız var mı bugün belirtileriniz bana sorarsanız bende tüm belirtiler kayboldu zaman yaklaştıkça korku basıyor dün gece pek uyuyamadım