• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yasimda tacize ugradim.

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Iyi aksamlar hanimlar. KK yi uzun süredir takip ediyorum ve bende üye olup beynimi mesgul eden bi derdimi paylasmak istedim sizlerle. Türkce cümle kurarken cok hata yapabiliyorum simdiden özür dilerim.

konuya gelecek olursak.. Ben suan 19 yasinda bir genc kizim, ve bundan 3 yil önce bizim cok yakin bir Aile dostumuz tarafindan tacize ugradim. hemde kendi evimizde. Babam türkiyeye gitmisti ve ben annem ve kardeslerim kalmistik evde. Sonra arabamiz bozuldu annemde kadin basina tamircilerle ugrasmak istemediginden o aile dostuna haber verdi. O adam evli 60 yaslarinda ve hic cocuklari yok. bu adam bu bahaneyle hergün geliyordu ve bi gün ben evde yalnizdim sadece karisi o ve ben vardik. karisi wc ye gitmisti oda beni yanina cagirdi. telefon almistik ona almancasi yok diye bende gitmistim ve tesekkür amacli beni öpmek istedi. kücükkende hep öperdi o yüzden anormal karsilamadim. sonra dudagima dogru eyildi kafami cektim yanlislikla oldu herhalde dedim ayni seyi tekrar yapti beni kendine dogru skarak. x amca napiyosun dedim kalktm ordan o sira karisi geldi zaten gittiler sonra bende kendimi sokaga attim saatlerce agladim agzimi yikadim defalarca cok kötü olmustum.ertesi gün yine geldiler ve ben odamda pc basinda oturuyordu o gelince korkudan titremeye basladim. yanima oturdu kulagima egildi ve fisildayarak: cok mu heycanlisin dedi pis pis güldü orda ölmek istedim inanin diger odada annemle karisi oturuyor ne cesaretle yapti bana bunlari bilmiyorum. tabi ertesi gün yine gelecegini bildigim icin anneme anlattim herseyi oda inanamadi. babama söyleyemedik cünkü ortalik karisirdi yoksa. ve 3 yil gecti ben görüsmüyorum onlarla annemler gidip geliorlar bazen. ve en kötüsü babam durumu bilmiyor ve o adamla oturup sohbet ediyor. bu benim hergün yattigimda aklima geliyo cok psikolojimi etkiledi bu olay nasil unutacagimi bilmiyorum yardim edin :(

nasıl unutucağını bilemem de annenın hala görüşmesini anlayamadım.
bence aileyle görüşmeyi bırakmalısınız her gördünde aklına gelır ve korkarsın.

çok kötü bir durum bence de ve buna rağmen halen o kişiyle ailenin irtibatta olması halen görüşülüyor olması daha da kötü.
bence sen bir an önce babana anlat durumu.
annende ne olursa olsun olayı şimdiye kadar babana anlatmalıydı öğrenince

almanyadasın değıl mı,
gıt şıkayet et o adamı yemın ederım sana almanlar var ya o adamı ıyı bı becerırler
türkıyeye benzemez
pıslık 60 küsür yaşında hıç mı utanmıyor

annemin adamla görüstügü yok karisinla arada bir görüsüyolar. babana söylemelisin demeyin cünkü söyleyemem.. kendi basima psikolojimi düzeltmem gerekiyor birsekilde

Allah belasını versin bu tür insanların :47:
Elinizde ufakta bir delil olsa bak orda ne guzel yola getirirlerdi o adamı. Herkes babana söyle demiş ama seni anlayabiliyorum zor iş bide kalp hastasıymış.
Senin bir sucun olmadıgı halde üzülen sensin ne kadar saçma :25:

benim başıma daha beteri geld canım:14: hemde çok küçük yaştaydım,çok yakınım bu insanlar ALLAHtan uzaktayım ve onları hıç gormuyorum 2şerefsizdi ailem bilmiyo hiç söyleyemedim ama belalarını buldular 4senede 1kez gordum ve canlandı kafamda.o yuzden gorusmeyın ve mumkunse sen hiç görme diyorum nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum çünkü

Allah belasını versin bu tür insanların :47:
Elinizde ufakta bir delil olsa bak orda ne guzel yola getirirlerdi o adamı. Herkes babana söyle demiş ama seni anlayabiliyorum zor iş bide kalp hastasıymış.
Senin bir sucun olmadıgı halde üzülen sensin ne kadar saçma :25:

hic bi delil yok malesef.. cok üzülüyorum :( artik eskisi kadar cok görüsmüyoruz zaten onlarla anca bayramda. yani annem babami görüsmekten uzak tutuyor. ama benim aklimdan cikmiyor bu olay bi türlü aklima geldikce gözlerim doluyo tiksiniyorum.

Canim öncelikle cok gecmis olsun,
babana söyleyememeni anliyabiliyorum, hem cikacak olaylardan korkuyorsun hemde zaten kalp hastasiymis, heycanlanmamasi üzülmemesi strese girmememsi gerekiyor..
Annenle paylasman iyi olmus ama annende ortalik karismasin diye korkuyor

Bazi arkadaslar demiski sikayet et cezasini bulsun, ne olacak 2 yil hapis yiyecek ama disarda dolasabilecek bu süre icinde,
malesef almanyadadada tecavüzcülere yada tacizcilere cezalari asiri hafif..
Ayrica taciz ettigini ispatliyamiyacaksin,
e adamda inkar edecek bu belli..

Psikolojik yardim al dicem ama benim gibi cesaretsizsen onuda yapamassin, cünkü bende sanirim tek basima gidip bunu yapamazdim.

Insallah en kisa zamanda atlatmani dilerim,
kötü bir olay yasamissin evet ama düsünmemeye calis,
adam sapigin teki, insallah allahtan cezasini bulur pislik manyak,
ve insallah baska bir kiza yanasmaz..

Anneniz herhalde bu olayla nasıl başa çıkacağını bilemediği için durumu görmezden gelerek güya çözüyor .Ancak bu adam bu tacizleri sizin kardeşlerinize de (erkek ya da kız) yapıyor olabilir ya da ileride yapacak olabilir ve belki onlar da bu olayı sır olarak saklayacak ve kimsenin ruhu duymayacak. Adamın sizden başka taciz ettiği insanlar da olduğunu düşünüyorum.Ailenizn hiçbirşey olmamış gibi davranması bu adamın hastalıklı davranışlarını devam ettirmek için cesaretlendirecek ve belki de daha ağır bir hamle yapacak.Aile ile iletişimini bir şekilde durdurmalısınız.Yoksa sizin de içinizdeki travma da kolay kolay iyileşmeyecek ve başka psikolojik hastalıklara yol açacak.

Almanca biliyorsun . Mutlaka bu adamı babanıza duyurmadan ,aile ile iletişimini bir şekilde engellemenin profesyonel yollarını gösterecek uzmanlardan yardım almalısın.Tabii hemen arkasından kendin için psikolojik yardımı da talep etmen gerekiyor ki bunu hayatın boyunca iltihaplı bir yara olarak taşımayasın. Bu insan sizin baş vurunuz üzerine polis tarafından uzaktan bile izlemeye alnabilir .Belki pedofilidir ve polis herzaman bunları yakından takip etmek ister.

2.Annenizle tekrar konuşun ; bu adam kardeşlerinize ve size de evde ya da dışarıda zarar verebilir.Annen ve sen adamın karısıyla uygun bir zamanda konuşmayı deneyin .Kadına onunla aranızda bir sorun olmadığını ama sorunun kocası olduğunu söylemek zorunda kaldığınızı ve adamın evinize gelmesini, babanla ,sizinle konuşmasını kesinlikle istemediğinizi, onu görmenin psikolojinizi bozduğunu söyleyin .Adamın diğer kişilik özelliklerini yargılamayın sadece taciz konusuna odaklanın .Kadınla o isterse görüşebileceğinizi ama eşini hiçbir şekilde istemediğinizi kesin bir dille anlatın .Kadın şok geçirebilir ,inanmayabilir ya da kendisi de kocasının bu hastalıklı durumunu az biraz biliyor ,hissediyor olabilir.Sonuç ne olursa olsun kadın bu olaydan sonra hiçbirşey olmamış gibi davranmayacaktır en azından.Eğer kendisi bu durumu engellemezse, adam sadece babayla iletişimi sürdürmeye devam etse bile polise başvurmak zorunda kalacağınızı ve babanızı da bu durumdan haberdar etmek gerekeceğini söyleyin.

Umarım olayı iyi yönetir bir an önce üstesinden gelirsiniz :) En kötüsü hiçbirşey olmamış gibi davranmak ve hastalıklı ruhları cesaretlendirmek .

Çok üzüldüm :( Oradan uzaklaşma durumunuz yokmu, Yani başka bir yere taşınma? Bence psikologa git canım, iyi gelir.

Hadi babaya anlatmadın kalp hastası.. Annen neden hala görüşmeye devam ediyor. Tamamen annen hatalı biran önce ilişkisini kesmeli.Bu konuda annenle konuş benim onları gördükçe psikolojim bozuluyor de. Aksi taktirde bababa anlatacağım demelisin.Blöf yap yani

Back
X