• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yasimda tacize ugradim.

60 yasında adamın ibadetlere 4 elle sarılması gerekirken aklı hala o lanet olası organında! Pis moruk ay nasıl tepem attı yaa... Allahından bulsun ya... diyecek söz bulamıyorum :@

yorumlariniz icin cok tesekkür ederim beni motive ettiniz sanirim annemle tekrar konusup babama durumu bildirmek en iyisi :)

sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz ablacagzlarim <3

İyi ve doğru bir karar verdin canım, bu gizli kalmamalı annen de duyarlı davransaydı biraz keşke, eşine söyleseydi ya da görüşmeyi kesseydi adamın niyeti kötü belli ki

Bence de kesinlikle annenle tekrar konusup, sonra da babani haberdar etmelisin bu durumdan. Allah korusun, ilk firsatta sana veya kardeslerine tecavuz edebilir boyle bir pislik. Kimse sigortalanmiyor boyle durumlardan. Anliyorum baban kalp hastasi ve ortalik da karisir diye korkuyorsun ama, mazallah bu pislik bir firsat buldugunda daha ileriye giderek kotu bir sey yaparsa o zmn sacinizi basinizi yolarsiniz pismanliktan niye zamaninda sakladim diye :((((

almanyadasın değıl mı,
gıt şıkayet et o adamı yemın ederım sana almanlar var ya o adamı ıyı bı becerırler
türkıyeye benzemez
pıslık 60 küsür yaşında hıç mı utanmıyor

Kesinlikle katılıyorum ben de Almanya'da yaşadım çok uzuhn süre...
Kurallar, yasalar bizden çok daha ağır...
Şikayet etmemen büyük hata, babandan saklaman büyük hata, annenin bilip susması hatta hala gidip gelmesi büyük hata...

Back
X