16 Yaşında olup çalışabilen varmı ? :(:(:(

AliceWonder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
54
0
36
Antalya
okul kapandığından beri iş arıyorum en azından bi harçlığım olsun diye benim gibi bir sürü çalışan öğrencilerde görüyorum.birçok yere sordum garsonluk markette çalışma vs.
ya kadrolar dolmuş oluyo yada yaş..
ben mi hata yapıyorum acaba..koca ankarada bana iş yok

Kuaforde is bulursun ama cok kazanamassin e bide tiksinmemen lazim saclardan

ben çalışmıyorum ama aklıma gelen işler
burger ya da mc de çalışmak
anketörlük
marketlerde tanıtım
cafede çalışmak
palyaçoluk
satış görevlisi
öğrenciler genelde bu tarz işler yapıyor

bulursun canım pes etme biraz daha gez. ankara benim yaşadığım ile bakarak çok çok büyük burda bile o kadar çok eleman arayan var ki. sen yine de gez dolaş. bende senin gibi düşündüm. giyim mağazasında işe başladım gelinlik abiye falan satışı yapıyorum. okul kapandıktan hemen 1 gün sonra hiç tatil vermedim kendime üniversite için az da olsa birikimim olsun diye.. gezdiğim kadarıyla en çok kuaförler eleman arıyor. ama sanırım sen biraz geç kalmışssın çünkü okullar kapanınca çalışmak isteyenler hemen giriyor bir yere. nasip yinede ya inşallah bulursun..

Merhabai

Artık Sigortasız İşçi Çalıştırmak Eskisi Kadar Kolay Değil..
2 - 3 Aylığına Sana Sigorta Yapamayacakları İçin Bu Durum Gündeme Geliyor..

Son düzenleme:

Canım en uygun iş tanıtım ajansları aracılığıyla süpermarketlerde ürün tanıtımı yapman.Ben össye hazırlanırken bir dönem yaptım.Diş macunu tanıtımı yapmıstım ve 2003 yılında 15 günde 350 TL kazandım.Hem üniversite harcımı ödeyebilmiştim hem de kitaplarımı almıştım.Parası da iyi üstelik sabah 10 ile akşam 5 arasıydı.Bol şans...

İkna edici bi şekilde konuşman gerek . Yaz tatilini değerlendirmek istediğnden falan bahset ve çekingen davranma ..

Ama şunu da söylemek isterim büyüyüp meslek edinince kimses sana 3 aylık tatil vermiyor ..(Bu durumu ben yeni yeni anlıyorumda ):)

Onun için eğer ihtiyacın yoksa tatilini eğlenerek ve hobilerine daha fazla vakit ayırarak geçirmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
canım bildiğim kadarıyla şimdi çoğu yer 18 yaş altını çalıştırmakta tereddüt ediyor.arkadaşım 17 yaşında mağazaya girmesi sorun oldu tam hatırlamıyorum bi yerden belge aldı çalışabilmek için yoksa 18i doldurmadı diye almıyorlardı..

ankarayı bilmiyorum hiç bi fikrim yok ama ajanslar var günlük işlere yolluyorlar.standta tanıtım yapıyorsun gayet iyi oluyor..günlük 70, 80 100 olduğuda oluyor bende arkadaşımdan biliyorum

ÇoğunLukLa CaFeLeRDe Daha Çok eLemaN aRanıYoR.! BeN 15 YaŞınDa OkuL TaTiLinDe İlk İş HaYaTıma CafeDe BaŞLaDım.
Ve Şu An 18YaŞınDaYım YiNe BiR CaFeDe HaFTaDa 200 TL İle ÇaLıŞıYoRum VeDe Biz ÖğRenCiLeR İçiN BenCe En İyi İş,
CaFe DiYe DüşüNüyoRum.Çoğu İş YeRLeRi SigoRTa İle ÇaLışTıRDığı İçin 2VeYa 3 Ay İçinDe SigoRTa YapmıYoR.!

cevaplar için teşekkürler hepinize . evet ihtiyacım var tatilede gittim geldim en azından ramazanda çalışırım .dershaneye gidicem en azından harçlığım çıkar diye düşünüyorum.pes etmiştim valla sayenizde aramaya devam

Bravo. Bende universiteye giderken iki iste calismistim.

Seni Tebrik ediyorum bosbos gezmektense is aiyorsun.

İnsallah gonlune gore bulursun pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…