- 16 Temmuz 2024
- 245
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi yohdahaneler
-
Yaşadım öbür ay hamile kaldımİki haftalık gecikme yaşayanlar var mı bu süreçte neler yaptınız. Süreç nasıl sonuçlandı gecikme neden kaynaklanmıştı yardımcı olur musunuz?
17 günlük gecikmem var 11. Gün kan testi negatif çıktı. Doktor beş gün içinde olmasan tekrar gel dedi. Pazartesi gideceğim başına böyle bir durum gelen var mı?
Ya çok mutlu oldum okuyunca.Yaşadım öbür ay hamile kaldım
Ben başka bir şehre taşınmıştım ve o ay 15 gün boyunca adet olmamıştım adet olacak gibi ağrılarım vardı defalarca test yaptım negatifti tam doktora gideceğim gün adet oldum galiba hava değişiminden dolayı mı gecikti stresten dolayı mı anlamadım öbür ayda hamile kaldım araştırdım hatta canım sana da söyleyeyim hamilelikten önce vücut kendini alıştırıyormuş ondan dolayı gecikmeler olabiliyor muş fakat sen yine de bir jinekolog uzmanına falan git bence ben gitmemiştim bana da gidin demişlerdi kist olabilir falan demişlerdi önceden baktırdığım için gitmedim kist olmadığını bildiğimden dolayı öyle ama sen yine de bir doktora gitYa çok mutlu oldum okuyunca.ben 23 gündür olmuyorum adet testler negatif. Nasıl bir süreç geçirdiniz merak ettim
Teşekkür ederim yorumunuz içinBen başka bir şehre taşınmıştım ve o ay 15 gün boyunca adet olmamıştım adet olacak gibi ağrılarım vardı defalarca test yaptım negatifti tam doktora gideceğim gün adet oldum galiba hava değişiminden dolayı mı gecikti stresten dolayı mı anlamadım öbür ayda hamile kaldım araştırdım hatta canım sana da söyleyeyim hamilelikten önce vücut kendini alıştırıyormuş ondan dolayı gecikmeler olabiliyor muş fakat sen yine de bir jinekolog uzmanına falan git bence ben gitmemiştim bana da gidin demişlerdi kist olabilir falan demişlerdi önceden baktırdığım için gitmedim kist olmadığını bildiğimden dolayı öyle ama sen yine de bir doktora git
İnşallah allah gönlüne göre versinTeşekkür ederim yorumunuz içingittim geçen hafta bir hafta daha bekleyelim dediler pazartesi gideceğim tekrar normal bir durum değil iyi olur umarım
Teşekkürler cümlemizinİnşallah allah gönlüne göre versin
Ya bu mesajı yazmıştınız ben de sizin gibi bu ay hamile kaldımYaşadım öbür ay hamile kaldım
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimiziYa bu mesajı yazmıştınız ben de sizin gibi bu ay hamile kaldım
Amin inşallah eski konulara bakarken yazdığınızı gördüm yazmak istedimAyy çok sevindim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Kaç haftalık pekiAmin inşallah eski konulara bakarken yazdığınızı gördüm yazmak istedim
Daha çok yeni geçen hafta öğrendim şu an beş haftalıkKaç haftalık peki
Ayy hafi hayırlısı kalp ayışını duyduktan sonra rahat edersinDaha çok yeni geçen hafta öğrendim şu an beş haftalık
İnşallah ya dün keseyi gördük inşallah onu da duyarsam daha rahat ederimAyy hafi hayırlısı kalp ayışını duyduktan sonra rahat edersin
Ayyy bende 17 gun geciktim acaba bnde bu ay kalirmiyim dun adet oldum bende iste 17 gun gecikmeye hep negatif cikti tam olmadan bir gun once korunmasiz ilsiki yasadim ertesi gun adet oldum olacağımı bilmiyordum randevu aldim sizin gibi olunca gitmedimBen başka bir şehre taşınmıştım ve o ay 15 gün boyunca adet olmamıştım adet olacak gibi ağrılarım vardı defalarca test yaptım negatifti tam doktora gideceğim gün adet oldum galiba hava değişiminden dolayı mı gecikti stresten dolayı mı anlamadım öbür ayda hamile kaldım araştırdım hatta canım sana da söyleyeyim hamilelikten önce vücut kendini alıştırıyormuş ondan dolayı gecikmeler olabiliyor muş fakat sen yine de bir jinekolog uzmanına falan git bence ben gitmemiştim bana da gidin demişlerdi kist olabilir falan demişlerdi önceden baktırdığım için gitmedim kist olmadığını bildiğimden dolayı öyle ama sen yine de bir doktora git
3ay canımİnşallah ya dün keseyi gördük inşallah onu da duyarsam daha rahat ederimsizin kaç aylık oldu
Aynı benim gibi olmuş ben de öyleydim inşallah gelecek ay nasip olur size deAyyy bende 17 gun geciktim acaba bnde bu ay kalirmiyim dun adet oldum bende iste 17 gun gecikmeye hep negatif cikti tam olmadan bir gun once korunmasiz ilsiki yasadim ertesi gun adet oldum olacağımı bilmiyordum randevu aldim sizin gibi olunca gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?