17+2 hamileyim ilk gebeliğim 2 gecedir bebeğimi hissediyorummmm :)

deryadenizz

NUMUNE ÜRÜNLERDN İSTİYORM
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
111
0
96
Samsun
doktorum " 22. haftaya kadar hareketlerini hissetmemen normal " dedi "ama ikinci olsa 16. haftanda hissedebilirsin " dedi ama ben hissediyorum işteee gercekten kıpırdamalarını hissediyorum....
yani aslında tersini düşünmek istemiyorum ama hareketlerini hissedebilirmiyim aramızda öle ilk gebeliğinde 17+2 ken hisseden olmuşmuydu ????
:emir_bebek:

bence hissedebilirsin canım bende 17 haftanın içinde hissetim hemde bariz bir şekilde herkez değildir dedi ama eşim elini koyunca şok oldu çok güzel bi duygu işallah kucağımızdada görürüz.

inş canımmm inşşş demekki değildir diye bişi yokmuşşşş tek değilmişim çok üzülmüştüm değilidir dedıklerinde çunku onun hareketlerini o kadar çok hissetmek istiyorumki anlatamam :emir_bebek:

ilk gebeliğim olmasına rağmen ben 15.haftamdan beri hissediyorum.ilk önceleri çok hafifti.pıt pıt yapar gibi.ama şimdi tekmeleri göbeğimi delecekmişçesine canımı acıtıyor.:ecrin_bebek:

çok güzel bi duyguu o pıtırtılar senın gibi 15. haftada başladı ama ben inanamamıstım ama artık bebeğim benim kendini iyice hissettiriyor...

canm benım evt hele ılk kıpırtıları duymak baska oluyo bende erken hıssetmıstım banada ınanmadılar sımdı 28 haftamdayım badılerım havaya kalkıyo resmen :) allah kucağımızada almayı nasıpn etsın

bende 19 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bende yavaş yavaş hissediyorum.bugün biraz daha belirgindi çok tuaf oldum sabah keske eşimde yanımda olsaydı oda elini koyup hissetseydi dahi dedim

Bu haftalarada hissetmeniz gayet normal çünkü kimilerinde erken belirebiliyor bu durum.
Ben 4. ü ayıma girerken hissetmiştim hatta öyle erken başladı ki hareketleri şuan 26 haftalık olmamıza rağmen onu durdurabilene aşk olsun :)

bende 15. haftamda damar atması gibi iki tepik hissettim bu gün ise tek tarafta sertleşme oldu geçti.. anlaşılan hareketli günler beni bekliyo:emir_bebek:

Bende 16. haftasındayken hissetmeye başladım ilk gebeliğim benimde..Yok dediler hissetmezsin,ama hissediyodum ve hala o gün bugündür hissediyorum,27+2 deyim o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum..Allah'ım sağlıklı bi şekilde kucağıma da aldırır inşallah..

2 hafta önce hafif pıt pıtlar olmustu esim bebek falan sandı ama doktor bağırsak hareketleri demişti kaydirigubbakcemile3
Ama suan gerçekten hissediyorum doktor da onayladı zaten elimi koydugumda bi yumusaklık oluyor kitle gibi :))

Sanırım herkes benzer şeyler yaşıyor. Tam 17.haftamdayım, 2 haftadır kelebekler uçuşuyor karnımda :)) Eşim de hissetti. Özellikle sabahları sol tarafım şişik oluyor. Sonra izliyoruz, bariz yer değiştiriyor. Ama tabi benim duyduğum bütün benzer tecrübeler, zayıf olanlarda daha erken hissediliyor. 17. haftadayım ama karnım çok hafif çıktı. Derisi oldukça gergin. Belki bu da bir etkendir.

ben hala hissetmiyorum ilk gebeliğim ama ben kilolu hamile kaldım.karnım çok az çıktı.yani zaten vardı göbeğim ama bebek olduğu daha eni yeni anlaşılıyor. bakalım bend heyecanla bekliyorum hissetmeyi.

cnm bende oğlumu tam 17 haftaslıktı hissetmiştim pıt pıt atıslarını hatta esim bile eliyle hissetmiştii

ooooffff 22deyim hala anlamıyorum bebeğimi,hep gaz gibi geliyor hiç emin olamıyorum

bende 17 +6 ve pıtpıtları hissediyorum eşimde aynnı fikirde harika bir duygu daha belirgin oldugunda neyaparım acaba allah sağ salim kucagımıza almamızı nasip etsin

Back
X