17+2 hamileyim ilk gebeliğim 2 gecedir bebeğimi hissediyorummmm :)

benim şu anda 4. gebeliğim fakat hayatta yaşayan bebeğim yok ama ben bu bebeğimi 10. haftada hissettim böyle bulunduğu yer sanki göz seyrimesi gibi atıyo merek etme sen mutlaka hissetmişindir allah kucağimiza almayı nasip etsin

bende 17 haftanın içindeyken hissetmiştim ilk önceleri göz seyirmesi gibi pıt pıt oluyordu,sonra hergeçen gün kendini hissettirmeye başladı,şimdi ise geçiyo sol tarafıma göğsümün altına artık poposumu,kafasımı bilmiyorum dayıyoo 3-5 dk duruyo öle oğluşum çok hareketli maşallah bir an önce gelsede koklasam balımı :)==)

bugün 16.haftam bitiyor.sabah yatarken karnımın üstünde kelebek uçuyor gibi derler ya öyle bişey hissettim.daha önde karnımda bi hareket falan oluyordu gaz diyordum.ama sabah çok daha değişiğiydi.sanırım ben de hissettim.

selam kızlar benmde ilk bebeğim 21 haftaya gircek 2 gün sonra ben 16 . 17 . haftalarda bişiler hissetmiştim..şimdi bişey hissetmiorum bazen çok nadir olmakla beraber karnımda bir hareketlenmeler oluyor değişik bişey çok net anlaşılabilir birşey değil...bende bebeğimi tamamen hissedeceğim günleri bekliyorummm minik kızım uslu uslu durma artık yaramaz bebiş ol biraz:46::82:

ben 18 haftalık hamileyim ama daha tık yok,doktorum 22. haftaya kadar hissedersin dedi..arkadaşlara sordum,onlar da genelde 19. haftada hissetmişler..bekliorum bakalım..nası bi şey çok merak ediorum..

merhaba kızlar bende 17+6 haftalık hamileyim 2-3 gündür göbek deliğimin yanında arasıra bir acı ve sertlik oluyor ne olduğunu bilen var mı?

Back
X