17/20 hafta arası hamişler haydi burada buluşalım paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kSo

Ziyaretçi
:nazar:kızlar ben 17 +6 hamişim iki gündür acayip uykum var üstelik karnımda iyice çıkmaya başladı birde 2-3 gündür bu midemdeki ekşime olmasa tam süper olacak:)
artık bebişime bişeyler alsammı demeyede başladım
karnımda bazen bir atma oluyor sanırım bu bebişim ama keskin değil işte böyle
sizde neler olup bitiyor
Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin diliyorum:nazar:

19 HAFTALIK HAMİLEYİM OĞLUM OLACAK DAHA TAM HİSSETEMİYORUM MİDEMDE ÇOK YANIYOR:sm_cool:

kızlar benim içimden hiç bişey geçmiyor
sağlıklı olmasından başka başlarda korktum belki ondan üzüldüm kaybetcem diye
ama şuan içim içime sığmıyor onu bir doğursam görsem ya ne bileyim
Allah bu mutluluğu bizede nasip etsin dilerim

ayol şekerler bişey sorcam bu mide yanması bebegin saçlı olmasıyla mı alakalı?benim çok şükür hiç yanma olmuyor acaba bebeişim keltoşmu olcak:uhm:hani eskiler öyle der ya mide yanarsa bebiş saçlı dogarmış bilmem ilgisi varmı acaba.bi de Ayşegülcügüm doktora gitmeden önce tatlı bişeyler ye dinlen benim bebiş de daha gecen hafta gösterdi kızlar nazlı oluyor biraz.yerimseniben

ayol şekerler bişey sorcam bu mide yanması bebegin saçlı olmasıyla mı alakalı?benim çok şükür hiç yanma olmuyor acaba bebeişim keltoşmu olcak:uhm:hani eskiler öyle der ya mide yanarsa bebiş saçlı dogarmış bilmem ilgisi varmı acaba.bi de Ayşegülcügüm doktora gitmeden önce tatlı bişeyler ye dinlen benim bebiş de daha gecen hafta gösterdi kızlar nazlı oluyor biraz.yerimseniben

güzelim inanki hamile kaldığımdan beri tatlı yiyemiyorum yediğim anda midem bulanıyorsenağlama ve ben aslında bir tatlı delisiydim:çok üzgünüm:
bakalım tavsiyene uymaya çalışcam nazlılar canım ama ne tatlıdır onların nazı hayırlısıyla doğsunlarda başka ne istiyoruz ki canım:1hug:

öyle canım inşallah Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.

Kızlar merhaba bende 17 hafta içindeyim şu ana kadar hamileligim çok muhteşem geçti Allahıma şükürler olsun ki ne bulantı tiksinme ağrı sızı başdönmesi olmadı ama tatlı tatlı duygusal değişimler gülmek isterken biranda ağlamalar atlatabiliyorum ve aşermekse ekmek aşerdim ve çorba ve deli gibi meyve yiyesim var ikili testimizi yaptırdık temiz çıktı üçlü testi yaptırdık ve sonuç beklemekteyiz inşallah temiz çıkıcak inanıyorum ilk başta moral çok önemli bunu unutmayın benden bu kadar :nazar::36::36::36::36::36::36::36:

Back
X