• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 gün geçik gebelik testi

busrerg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba regl 15 gün geçtiğinde erken gebelik testi alıp yaptım şuan 17.gün daha tekrarlamadım asla gebelik istemiyorum yapay zeka test negatif diyor ama içimdeki kuşku susmuyor 26 ocaktan beri regl olmadım sizde bir yorumlar mısınız
1000022432.webp

Testte çizgi varmı bana mı öyle geliyor ?

Testte ikinci çizgi var ama aşırı silik , erken gebelik testi aldım ayrıca ilk kez bu kadar çok gecikiyor geçen ayda çok ağrılıydı umarım yoktur 😭

Arkadaşlar merhaba regl 15 gün geçtiğinde erken gebelik testi alıp yaptım şuan 17.gün daha tekrarlamadım asla gebelik istemiyorum yapay zeka test negatif diyor ama içimdeki kuşku susmuyor 26 ocaktan beri regl olmadım sizde bir yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3715154
Canım geç döllenme gibi bi şey olabilir hafif bir çizgi var sanki. İlişki tarihlerini hatırlıyorsan onun üzerine 14 gün ekleyip hesapla . Normal de düzenli oluyorsan da yine ihtimal daha yüksek olur

Arkadaşlar merhaba regl 15 gün geçtiğinde erken gebelik testi alıp yaptım şuan 17.gün daha tekrarlamadım asla gebelik istemiyorum yapay zeka test negatif diyor ama içimdeki kuşku susmuyor 26 ocaktan beri regl olmadım sizde bir yorumlar mısınız Eki Görüntüle 3715154
Vallahi pozitif bu

Canım geç döllenme gibi bi şey olabilir hafif bir çizgi var sanki. İlişki tarihlerini hatırlıyorsan onun üzerine 14 gün ekleyip hesapla . Normal de düzenli oluyorsan da yine ihtimal daha yüksek olur
Normalde çok düzenli olduğum söylenemez pek takip etmiyorum açıkçası. 26 ocakta regl oldum beş gün sürüyor zaten, daha da olmadım 15şubatta ilişki oldu normalde Şubat sonu Mart başı olmam gerekiyordu olmadım ama hala daha bir aydır adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Üçüncü kez çocuk sahibi olmakta hiç istemiyorum. Kaset test değil erken gebelik testidir diye negatif çıkmasına da şaşırdım kuruma çizgisi diyor nette inşallah öyledir 🥹

Eklentiler

• 1000022432.webp
    1000022432.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 116
17 güne göre çok silik geç döllenme bile olsa bence çok silik biraz bekleyip tekrar edin

17 gün geçik gebelik testi ama.. hatta 46 47 gündür olmuyorum toplamda daha belirgin olması gerekmez miydi 😔
İlk 5 dakikada mi çıktı silik çizgi? 10 -14 gün önce ilişki yaşadınız mı? Düzensiz yunurtluyorsaniz o ilişkiden kaynaklı pozitif olabilir. 14 gün öncesine kadar ilişki olmadıysa çok nadir durumlarda bazı hastalıklar HCG hormonunun yukselesine ve yalancı negatife sebep olabiliyor.

17 gün gecikmede böyle silik olmaz. adet olmadan test yapınca böyle çıkıyo 17 günde kıpkırmızı olması lazım

İlk 5 dakikada mi çıktı silik çizgi? 10 -14 gün önce ilişki yaşadınız mı? Düzensiz yunurtluyorsaniz o ilişkiden kaynaklı pozitif olabilir. 14 gün öncesine kadar ilişki olmadıysa çok nadir durumlarda bazı hastalıklar HCG hormonunun yukselesine ve yalancı negatife sebep olabiliyor.
Olmadı diye hatırlıyorum, yarın tekrar denicem iyice kafam karıştı.. ağrılarımın olması beni daha çok negatife yaklaştırıyor

17 güne göre çok silik geç döllenme bile olsa bence çok silik biraz bekleyip tekrar edin
Bence de silik zaten erken gebelik testi adet öncesi dahi kırmızı çıkarıyor. Stres oldum iyice 🥲

Ne demek istediniz biraz aydınlatır mısınız
Benimde 32. Günümdeyim en son 9 şubatta oldum
Test yaptım ama yorumunuz kafamı karıştırdı

Eklentiler

• 1000048567.webp
    1000048567.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 112
Ne demek istediniz biraz aydınlatır mısınız
Benimde 32. Günümdeyim en son 9 şubatta oldum
Test yaptım ama yorumunuz kafamı karıştırdi

Ne açıdan kafanızı karıştırdı? Siz demek ki düzenli adet görüyorsunuz.

Bazı insanlar düzenli regl görmez. O yüzden kısaca açıklamak gerekirse son regl tarihi aslında o kadar da belirleyici değil, asıl önemli olan ovulasyon yani yumurtlama günü düzenli adet görmeyenler için. Kadınlar genelde ayda bir kez yumurta salar ve eğer o yumurta döllenirse hamilelik başlar.

Ovulasyon çoğu zaman reglin ilk gününden sonra 14. gün gibi hesaplanır ama bu sadece ortalama bir hesap. Her kadında aynı olmuyor. Kimi reglden 5 gün sonra yumurtlar, kimi 20–25 gün sonra. Yani söz konusu hanimefendinin “45 gündür regl olmadım” demesi otomatik olarak “15 gün gecikti” anlamına gelmez. Mesela bu 45 günün 30. gününde ovulasyon yaşamış olabilir. Eğer o dönemde ilişki olduysa ve döllenme gerçekleştiyse hamilelik aslında çok yeni olabilir.

Böyle bir durumda yapılan testte çizginin silik çıkması gayet normal. Ovulasyon geç olduysa hamilelik de yeni başlamış olabilir, o yüzden testte silik çizgi görülebilir.

Ne açıdan kafanızı karıştırdı? Siz demek ki düzenli adet görüyorsunuz.

Bazı insanlar düzenli regl görmez. O yüzden kısaca açıklamak gerekirse son regl tarihi aslında o kadar da belirleyici değil, asıl önemli olan ovulasyon yani yumurtlama günü düzenli adet görmeyenler için. Kadınlar genelde ayda bir kez yumurta salar ve eğer o yumurta döllenirse hamilelik başlar.

Ovulasyon çoğu zaman reglin ilk gününden sonra 14. gün gibi hesaplanır ama bu sadece ortalama bir hesap. Her kadında aynı olmuyor. Kimi reglden 5 gün sonra yumurtlar, kimi 20–25 gün sonra. Yani söz konusu hanimefendinin “45 gündür regl olmadım” demesi otomatik olarak “15 gün gecikti” anlamına gelmez. Mesela bu 45 günün 30. gününde ovulasyon yaşamış olabilir. Eğer o dönemde ilişki olduysa ve döllenme gerçekleştiyse hamilelik aslında çok yeni olabilir.

Böyle bir durumda yapılan testte çizginin silik çıkması gayet normal. Ovulasyon geç olduysa hamilelik de yeni başlamış olabilir, o yüzden testte silik çizgi görülebilir.
Hastalık filan yazmışsınız ya o yüzden
Aslında reglim çok düzenli değil
Bir ay 19. Gün bir ay 21. Gün bazen 28
Yumurtlamamda değişiyor hatta bu ay ne zaman ilişki olduğunu bile hatırlamıyorum.ramazan başladığından beri hiç ilişki olmadı

Hastalık filan yazmışsınız ya o yüzden
Aslında reglim çok düzenli değil
Bir ay 19. Gün bir ay 21. Gün bazen 28
Yumurtlamamda değişiyor hatta bu ay ne zaman ilişki olduğunu bile hatırlamıyorum.ramazan başladığından beri hiç ilişki olmadı
O bahsettiğim çok çok nadir durumlar. Bazı ilaçlar ya da hastalıklar yapabiliyormus, kullanıcının regli duzenliyse, 17 gün gecikme icin testi çok Silik, ondan ona öyle yazdım.

O bahsettiğim çok çok nadir durumlar. Bazı ilaçlar ya da hastalıklar yapabiliyormus, kullanıcının regli duzenliyse, 17 gün gecikme icin testi çok Silik, ondan ona öyle yazdım.
Bende öyle düşünüyorum erken gebelik testi normalde regl olmadan dahi kesin sonuç veriyor çünkü. Benimde inşallah yoktur regl olurum dua edin 😔

Bende öyle düşünüyorum erken gebelik testi normalde regl olmadan dahi kesin sonuç veriyor çünkü. Benimde inşallah yoktur regl olurum dua edin 😔
Aslında evde bunu netleştirmek için yarın sabah ilk idrsronızla bir test daha yapın bu çizgiden daha koyuysa gebelik oluşmaya başlıyor demektir
İlk 10 dakika çıkana bakın sonrası kuruma çizgisi olur
Bu şekilde düşünüp strese girerseniz hiç olmazsınız

Kızlar bana tekrar akıl verirmisiniz albi test aldım bugün pozitif çıktı ama ben istemiyorum eşimden kaynaklı özel nedenlerden dolayı devlet hastanesi kürtaj yapıyor mu biliyor musunuz

Back
X