Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm kadın hıc bakmadı bıle ultrasonda sinir oldum dırek bidaki aya dedı ozaman 6aylik oluyorTr de şimdiye kadar öğrenmiştiniz eğer bebeğin pozisyonu uygunsa tabi. Belki sizin bebeğinde arkası dönüktür
O zaman başka bir doktora gidin. Demek ki başından savmışCanm kadın hıc bakmadı bıle ultrasonda sinir oldum dırek bidaki aya dedı ozaman 6aylik oluyor
Ben belcıkada yasıyorum 17 haftalık gebeyim kadın küçük bı aletle kalbini dinledi bir ay sonra cinsiyetine bakicaz dedı Türkiye'de mi boyle ilkcocugum sanirsizlaniyorn
İlk Bebegım olduğu icin cok tecrubesizim Can'ım içimi rahatlattın burda okuyorum her ay kızlar gidiyor bende dedim doktorumu değiştirsem saol canimmerhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun.
Avrupa da Türkiye deki gibi zırt pırt ultrasona bakılmıyor. avrupada 3 kere bakılıyor ve birde acil durum olursa bakılıyor diye biliyorum. ultrasonun zararlı olduğunu düşündükleri için. o nedenle dr nuz çok normal davranmış bence. tr de ise her kontrolde bakılır. için rahat olsun.
Demek bı ben değilmişim dün cok heveslendin 17.hafta cunku kadın demezmi bir ay sonra sok oldum demek kanunları böyleymiş hayırlı olsun bebisin canimYurtdışında öyle canim bende almanyada yasıyorum ogrenmeme daha 3 haftam var 20. Haftadan önce kesinlikle soylemiyorlar
Malesef böyle canim ebe kontrollerine gidiyorum sadece kalp atisi dinliyor, ,,, off turkiyede olsam ogrenmisdim coktanDemek bı ben değilmişim dün cok heveslendin 17.hafta cunku kadın demezmi bir ay sonra sok oldum demek kanunları böyleymiş hayırlı olsun bebisin canim
İlk Bebegım olduğu icin cok tecrubesizim Can'ım içimi rahatlattın burda okuyorum her ay kızlar gidiyor bende dedim doktorumu değiştirsem saol canim
Evet küçük bı Aletle dinliyorlar biz geç öğrenen annelerden olucaz demekki insan sabırsızlanıyor sağlıklı olsundan beklerizMalesef böyle canim ebe kontrollerine gidiyorum sadece kalp atisi dinliyor, ,,, off turkiyede olsam ogrenmisdim coktan
Can'ım usgde de bakmadı küçük bı aletle karnima koydu kalp sesını dışarı verdi cok sukur kalbi atıyordu bizim burda böyleymiş Napalim beklicez artik
Oyle tabi ısde ilk heyacan ondan bu kadar sabirsizim allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayi da nasip etsincanım
sabırsızlığını çok iyi anlıyorum. önemli olan cinsiyet değil emin ol. sağlıklı olsun yeter.