kızlar en son doktora gittiğimde bebeğin eşi aşağıda denmişti.4gün önce evi süpürdüm. yorgunluğum geçti ama karnımda çok kötü adet olmak üzereymişim gibi ağrıyor çok korkuyorum 17.haftadayım bir aydır hiç karnım ağrımıyordu neden böyle oldu çok üzülüyorum
kızlar en son doktora gittiğimde bebeğin eşi aşağıda denmişti.4gün önce evi süpürdüm. yorgunluğum geçti ama karnımda çok kötü adet olmak üzereymişim gibi ağrıyor çok korkuyorum 17.haftadayım bir aydır hiç karnım ağrımıyordu neden böyle oldu çok üzülüyorum
Canım oncelıkl ınsallah Rabbım saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp eder.bende 17 haftalık hamıleyım bole bıse yasamadım ama bı yakınımdan duymustum agrın artarsa doktorunu ara hemen ya da hemen bı acıl servıse gıt.bıraz dınlen ıstırahat et bosver ev ısını falan nasıl olsa yapılır onlar.benımde dusuk tehlıkem var bı haftadır raporluyum cumartesı gıdecegım kontrole ıse donebılırmıyım bılmıyoum ama bu hafta basıt ısler dısında hıc bıse yapmadım bırz dıkkat et bozma moralını
bı dahakı kontrolun ne zmn bılmıyorum ama hbr ver mutlaka
guzel hbrlerın ı beklıyorum dualarım senınle ve bebegınle..
Bebeginin eşi aşşagıda oldugu için bu sıkıntılı bir durum zaten.Kendini asla yorma ve üzme.Hemen bir doktora görün kontrolünü al.İçin ancak bu şekilde rahat eder.
Allah razı olsun kızlar. salı günü doktora gittim bunlar iyi günlerin çok kafana takma dedi. bebeğin eşi yükselmiş ama bebek ters duruyormuş o yüzden birazcık ağrı olabilir dedi. bebeğin gayet iyi dedi çok mutluyum. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin