17. Hafta veeee....

morwenfb

Çilekli Turtam Öykümm :)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
1.844
58
158
17. haftamın başındayım dun doktorumuza gittiğimizde 3 kg aldığımı öğrendık fazlamı sizce doktorumuz bıraz dıkkat dedı ama ne yapmak lazım yaa

17. haftamın başındayım dun doktorumuza gittiğimizde 3 kg aldığımı öğrendık fazlamı sizce doktorumuz bıraz dıkkat dedı ama ne yapmak lazım yaa
kendi adıma konuşuyorum ne yaparsan yap engelleyemiyorsun 32. haftam bitiyor yarın 7-8kg aldım ama çoooook dikkat etmeme rağmen üstelik ilk 19-20 haftamda hiç kilo almamıştım neyyyse bebeğim sağlıklı olsunda ben tosuncuk olmaya razıyım

Ne güzel cnm yaa 7 8 kg almışıssın ben göyle gidersem 20 kg ıle bıtırırm hamıleliği tabiki bebişlerimizin sağlığı çok önemli ama ya veremezsem ben o kiloları doğumdan sonra uffff

Ne güzel cnm yaa 7 8 kg almışıssın ben göyle gidersem 20 kg ıle bıtırırm hamıleliği tabiki bebişlerimizin sağlığı çok önemli ama ya veremezsem ben o kiloları doğumdan sonra uffff

veririz inşallah :) ufaklıkların peşinde koşturmaktan birşey kalmıyor diyorlar umarım öyle olur...şunuda hatırlatmadan geçemicem ben 28. haftaya kadar dikkat ettim yememe içmeme dokto o haftaki kontrolümüzde bebek çok iyi fakat hızlı kilo alıyorsun dikkat et dedi... o zamana kadar bebeğim normaldi yani o hafta bu lafın üzerine herşeyimden kıstım nasıl olsa bebeğim benden alır diye ama almamış 2 hafta gerilemişti... yani dikkat edelim ama rejim boyutunda değil o ügnden bu yana rahat rahat yiyorum 2-3kg daha aldım ama bebeğim normale döndü çok şükür... cumaya kontrolümüz var bukez ne der doktorumuz bilmiyorum ama bu ay çok iyi baktım bebeğime

benimde en çok korktuğum boşuna kilo almak bebeğe yararlı şeyleri yemek istiyorum hep , bunlarda sağlıklı şeyler olunca ister istemez kilo bile verdim hamile kalmadan önce 72 kiloydum şimdi ise 70e düştüm, bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak, bence 17 haftalıkken 2-3 kilo almak normal , hedefim hamileliği maximum 12 kilo ile tamamlamak :)))

ben 19-20. haftalara kadar hiç kilo almamıştım hatta toplamda 4 kilo vermiştim bile kilo dediğin şey sonradan alınıyor... şimdi kendim engelleyemiyorum

Valla benım boğaz maşallahı var eskıden ınanırmısınız tabağın yarısını ıster ıstemez bırakan ınsan ben artık tabakları yalar hale geldım ilk 3 ay bısey yıyemedım doğruya doğru ama ne olduysa son bu ay oldu :) eşimde çok kızdı dun yemıcem bısey dedım aksam olurmu oyle sey hem o hem sen sağlıklı olmanız lazım gıbılerınden konustu galıba bendekı vucudum bozulacak fobısı :18::18::18:

merhaba ben de 17.haftamdayım ama 4 kilo aldım,ben ne mide bulantısı ne bir şey,en baştan beri çok iyi yedim içtim,eşim bana kızıyor yemezsem,doktorum bana kilomla ilgili olumsuz bir şey söylemedi.

benim allaha şükür hiç mide bulantım olmadı o yüzden iştahımda hiç kapanmadı:))) ayda 1 kilo aldım hep 23. haftamdayım 6 kilo aldım allahtan boydan kurtarıyorum ama bundan sonra nasıl olacak bilemiyorum.6. aydan ititbren çok alınıyormuş diye duydum faydalı şeyler yemeye çalışıyorum bebeğime yarasın diye ama çok kilo alacam diyede endişeliyim..neyse .çoğu gitti azı kaldı:))) bebeklerimize yarasınn:)

benimde eşim kızmaya başladı valla yemelısın yemene dıkkat et bılmem ne hiç çekınme

bende hamileliğim başladığından beri 1 kilo aldım, ama ilerleyen zamanlar içinn endişeliyimm :))

haftana gore 3 kg bence cok degil, tum vucut dengesini sasiyor ne de olsa ilk 3 ayda gebelige alismaya calisiyor filan.

bende yaklasik 3-4 kilo almisim ama dert etmiyorum, hani cokta asiri sagliksiz yemiyorum ama canim dondurmami istedi yiyorum, ya da pasta mi istedi yiyorum.

hamur isi istersem yiyorum..ama her zaman sirf yemek icin yemiyorum. birazda bunye meselesi alacagimiz varsa aliriz diye dusunuyorum. yeterki meleklerimiz saglikli sihhatli olsunlar kiloyu veririz biiznillah.

bende 17. haftadayım 3,5 kilo aldım.bence ciddi problemlere sebeb olmucaksa bi bayanın en gzl zamanı hamilelik.canın ne isterse yiyebilirsin.kilodda alınca mutlu oluosun göbüşlerde çıkıo...:)

Selam kizlar bende 4 kilo almisim yaaa ama ne yapalim bbebislerimiz saglikli olsunda allah buyuk veririz yavas yavas :)))))

bende 14 haftam doluyor yarın 1,5 kilo almışım.ama vucudumda kilodan ziyade şişlik var.çok su içiyorum.ve tuzlu gıdalar yiyorum.hala eski pantalonlarımı giyiyorum bu 3.gebelik. ama akşamları göbeğim acayip şişiyor.hedefim 10 kilo.

bende 19 haftalık hamileyim 3 kilo aldım 65 kiloyla hamile kalmıştım ama bundan sonra çok kilo
alırsın diyolar dr bişe demedi şuana kadar ne yapalım aldıgımız gibi veririz :) bebişlerimiz saglıklı olsunda
Allah bebişlerimizi saglıgıyla kucagımıza almayı nasip etsin

maşallah ne güzel
boyun ve başlangıç kilon kaçtı
nasıl dikkat ettin bebeğin kilosu kaç
tebrik ederim

teşekkür ederim .boyum 168 hamile kalma kilom 75 ( biraz tombul hamile kaldım :) ). çok olmasada ev içinde hareketliyim sonuçta 4.5 yaşında birde kızım var. bebeğimin enson kilosu bundan 3 hafta önce 1250 gr dı. şimdi artmıştır tabi haftaya gidicem kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…