17. Hafta veeee....

Tekrardan merhabalar canlarım bende 21. haftaya gireceğim ve geçen kontrolde öğrendim ki bi 3 kılo daha alıp 61 kg olmusum yanı 5 ayda 6 kg bakalım hayırlısı artık

slm, ya ne guzel az kilo aliyosunuz ben iyice korkmaya basladim 10.haftadayim hiç bulantim yok olmadida 68 kiloyla basladim hamileligimi suan 71kg oldum cok korkuyorum tabi ki bebegimin saglikli olmasi en önemlisi ama genede bu kadar kilo normal deil demi bide asiri yemiyorum dikkat etmeye çalisiyorum artik bebegim saglikli olsun da napim :)

valla ben ılk 3 ay hıc alamadım cnm yıyemıyrdum bısey cok kusmuyrdum ama ne yemeğe çalıssam mıdem hop edıyordu..Şimdi 6 kg almısım doktorum ona bıle çok dedı dusun az daha dııokkat etmem gerekıyormus..Normalde ekmek yemeyen ben ekmeksiz doyamıyorum

BOL BOL SEBZEEEEEEE

valla ben herseyi yiyebiliyorum :) hiç bisey midemi bulandirmiyo, ama dikkat etmeye çalisiyorum asiri yememeye calisiyorum ama aliyorum nasil oluyosa anlamadim bende insallah bundan sonra yavaslar kilo almam yoksa sonunda 100kg olurum diye korkuyorum :)

Tabiki herşeyi ye canın ne çekıyosa ye sakın ıhmal etme onunda canı çekıyo annesi ama tabı çok değil sık sık azar azar

:) bide ilk hamileligim bebigimizi 6 sene bekledik iyice stres yaptim napacami bilemiyorum hayirlisi saglikli olsun da hayirlisiyla kucagima alim de kilo yu da artik sonra veririm yavas yavas :) insallah hepimiz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz ...

aminn cnm sağlıklı ayıpsız kusursuz kucağımıza almayı nasip etsin rabbim benımde ilk hamileleğim Rabbim evlatlarımızı bize baqğışlasın...

bende bu kilo konusunu kafama çok takıyorum hatta kabusum oldu diyebilirim boydan yine kurtariyorum ama bakıyorum etrafıma sadece göbekleri çıkmış milletin onları görünce içim gidiyor dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmek yemiyor hep çavdar yiyorum ama yinede yarıyor alıyorum şekerli şeyleri canım çok istiyo bilmiyorum napcaz bebeklerimiz sağlıklı olsunda :) benim karnımda baya çıktı kimisininki daha minicik herşey kuzucum için:)

Merhabalar herkese hayırlı olsun :) ben de 16+6 haftalık gebeyim. Kilo konusu kabusum oldu. Sanki yediğim hiçbir şey vücudumu terketmiyor! Şimdiden 6 kilo aldım! 70 kiloyla hamile kalmıştım zaten. Ne yapacağımı bilemiyorum. (

Bende 70 kg ıle hamıle kaldım ama allhtan boyum uzun fazla bellı olmuo 15 haftalk hamıleyım 4 kg aldım ben kndımı en fazla 15 kıloya kadar hazrladım ama fazla olursa kafayı yerım herhalde :))) buarada konuyla pekm alakalı deıl ama bebegınz cınsıyetını kacıncı hafta ogrendnz kızlar ben hala ogrenemdm bacaklarını acmıo bnm tosunum cok merak edıorum 16 haftadan snra goruruz dıo dr um ama sabrszlanıorum bısıler almak ıstıorum ara renk almak ıstemıorum bebegıme kıyafet... Hyrlısı bakalım ...

merhabalar
walla benim 15 hayal oldu sanirim ama bilemiorum tabi sonunda havalar isindi biraz daha aktif olup yuzme yuruyus filan dengelemeye calisacagim artik.
benim oglusum 14. hafta acti bacaklarini sagolsun merakta birakmadi bizi :)) umarim herkesin gonlune gore saglikla olur istedigi...

Merhaba cnm valla kilo konusunda kendımızı sınırlandırmamak lazım herşey yavrularımız için ne yapalım...

Valla bende kızımın cinsiyetini 18 19. haftalardaydım benim kızım utangaç göstermedi kuşunu bize sakladı...

kızlar ya bende 20.haftamın içindeyim 3.5 kilo aldım doktor son kontrolde 1 ayda 2.5 kg aldıgım ıcın fazla buldu doktora gideli 10 gün oldu 1.5 kg daha almısım aya vursam 4.5 kg eder bırde haftaya tatıle cıkıcaz nerdeyse 2 hafta napıcam ben yaa cabuk acıkıyorum am aher seyı yıyemıyorum secıyorum genelde de hamur ısı tarzı yıyebılıyorum malesef

bu arada bizim cinsiyette tam keısnlesmıs deıl 17 haftalıkken %80 kızdı bakalım değişecek mi

Bende bugün 17+4 haftalık hamileyim 17+0 ken tartıldim doktorda 1.5 kilo almışım şimdiye kadar iyi güzel dedi doktor. Ilk 3 ay yedigimi çıkarttım ama yine de 1 kilo almıştım son ay yarım kilo daha aldım. Ama iştahım yavaş yavaş artıyor iyice kendime on kiloya kadar hak verdim. 5. AYa girdim bakalım sonum nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…