17. Haftada cinsiyet ne kadar doğru olur

Biricikmelegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
149
41
98
35
Selam hanımlar, 17. Haftamda terminim var yine. Ve ben 3D yaptırmak istiyorum, sizce 3 boyutlu ultrasonda cinsiyeti net bir şekilde belli olur mu? Tabiki bebek de doğru pozisyonda olur ise. Kimler 16. 17. Veya 18. Haftalarda 3 boyutlu yaptırıp cinsiyeti belli veya doğru çıktı?

14. Haftada normal ultrasonda gordu dr. Um. Hem de bakar bakmaz.Hatta 12de de gordu ama bisey demiyim kesin olmaz sen 14 de gel dedi. Isinin ehliyse ve cihazi iyiyse kesin gorur bence.once saglikli ve hayirli olsun sonra da gonlundeki cinsiyet ins.

bende 13 haftada birinci çoçuğumda siradan usm de kiz dedi doktor kiz oldu. Şimdi 4d 13 haftada erkek dedi doktor. Hadi hayırlısı sağlıqlı olsunda İNSALLAH

bende 13 haftada birinci çoçuğumda siradan usm de kiz dedi doktor kiz oldu. Şimdi 4d 13 haftada erkek dedi doktor. Hadi hayırlısı sağlıqlı olsunda İNSALLAH
Merhaba, Bir kizi olup da erkek bebek bekleyeni görunce hemen soruyorum da ben. Belirtiler iki hamilelikte farkli mi? Ne acidan,yazarsaniz sevinirm :)

Hamileliklerde tabiki fark oluyor.benim bildiğim kizda çok bulanti ama erkekte bulanti olmuyor.benim erkek allahın izniyle hayatımda yemedigim kadar çok limon yedim.bulantim yoktu ve bence en önemli nokta çok uyumuyordum. Ama kızıma gözümü acamiycak haldeydim. Gebelik farklı olunca cinsiyete etki ediyormuş demek.allah hepinizin gönlüne göre versin

Hamileliklerde tabiki fark oluyor.benim bildiğim kizda çok bulanti ama erkekte bulanti olmuyor.benim erkek allahın izniyle hayatımda yemedigim kadar çok limon yedim.bulantim yoktu ve bence en önemli nokta çok uyumuyordum. Ama kızıma gözümü acamiycak haldeydim. Gebelik farklı olunca cinsiyete etki ediyormuş demek.allah hepinizin gönlüne göre versin
Amin canım inşaallah :-)

Back
X