(;;(17 haftalik hamileyim...

ysmnfzli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
82
0
36
İstanbul
17 haftalik hamileym ama ne karnim sisti nede bebegimi hissediyorm ister istemezde kotu hissediyrm;( bnm gibi olan varmi;(

17 haftalik hamileym ama ne karnim sisti nede bebegimi hissediyorm ister istemezde kotu hissediyrm;( bnm gibi olan varmi;(

arkadaşım telaş yapma hemen doktorun ne dıyor bu ışe karnın çıkmadı ıse ıç karnın genıştır bırde ılk hamılelığın ıse hıssetmen zordur.bulantın kasık ağrın olmadımı kı olmadı ıse ben derım kı yat kalk şukur et halıne ben halen mıdemden kıvranıyorum ılk haftalardakı kasık sancılarımı hatırlamak bıle ıstemıyorum

çok hoşsun cnm...karnın çıkmaya bilir bi kalkmışsınki kocaman bi göbişin var..bi anda çıkıyo cnm...ben 8 kilo aldım bi arkadaşta daha 1 kilo aldı 6 aylık hamiş benim 3 aylık karnım kadar..telaşlanma cnm... Bide bebişin artık uyuduğu zamanlar var ona denk geliyosundur..sonra ayaktayken hissedemezsin..geceleri uzan azcık çukalata ye hafif bişeyler hissede bilirsin belki ama ben 17. Haftada hissettim ama net bi şekilde ve düzenli 22 haftadan sonra oldu..

cnm her bünyenin farklıdır.. yakında göbişinde bebişin de hissettirir kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…