17 haftalik hamişler bebek hareketleri nasil gidiyor hissedenler paylaşirmisiniz

valla 20. haftadan öncekilerin bebek hareketleri olmaması mümkün değil ...

Son düzenleme:
valla 20. haftadan öncekilerin bebek hareketleri olmaması mümkün değil ...

ben de 17 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihim 5 nisan 2013.senle çok yakın hamilelik tarihimiz. ben bazen çok küçük kıpırdanmalar hissediyorum.ama emin olamıyorum.daha cinsiyetini göstermedi bizimkisi. hayırlısı bakalım hepimiz için.en kısa sürede hareketlerinden emin olmak dileğiyle....

cnm bnm 3 cocugum 2.sı kızdı cok cabuk hareketlenıyo kız buda kız bu dahada erken basladı 3 aylıkken donüslerı vardı hemde bn kasılıyodum fena sekılde 1 tanede büyük oglum var o 4.5 aylıkken oynadı tembelmıs kızlar cadı valla nısan ortası veya sonu dogum bnm bıraz rıskım var ılac ıcmısım bılmeden bn bakalım nasıl olacak hayırlısıyla herkeze...

benimkide seyiriyor durmadan hatta içimde bir kaç kez bosluk olmus gıbı oldu. . . ben önceden sanmıyordum bebek oldugunu ama emınım bebek seyirmelerim git gide çoğaldıı :)

kızlar ben 17. haftayım cinsiyeti kız. Bu hafta tam anlamıyla bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım. tarifi nasıl olur bilmiyorum ama kıpır kıpır oluyo içimde :)

Benim bebegim cok hareketli elimi koyunca vuruyo hissediyorum ordan oraya geziniyo baya vuruyo ama hissediyorum 18 haftalik

merhaba ben nisan annelerindenim inşallah.. size bir sorum olcak bebegınızın hareketlerını ılk ne zmaan hıssetınız ve tam olarak nerde hıssettınız göbek delıgının neresınde ?

ben 17 haftalık hamileyim ama tık yok hiçççç bç şey hissetmiyorum ultrason doktoru endişelenme dedi am ben yine de korkuyorum

Evet bende oyle hareketlerini hissediyordum 15.haftada 16ya girdik başladı tekmelere kasıklarıma kasıklarıma vuruyor şimdiden elini koydugumda bile avucumda hissediyorum tekmesini muthişş bişi ya bide kız olup olmadıgını tam bi ogrenebilsem %80 kız dedi elhamdulillah olmayanlarada versin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…