17 Haziran transfer🤰

Benim 5. Gün embriyo . Doktor cumartesi kan testine gel dedi bakalım insallah Hakkimizda hayirli olsun . Sen hangi gun kan tahlili acaba . Ben test yaptim idrar ama cikmadi moralim bozuldu
Benim 3. gün embriyoları. 14 haziranda transfer oldum, doktor 26 haziranda kan testi yap dedi. Ama ben bugün (transfer sonrası 9. gün) yaptım idrar testi, bende de çıkmadı. Cumartesi kan vereceğim.
Ne kadar çok 26si test günü olan varmıs. Benimde 26si bakalim. Güzel haberlerle ins.
Ben yarın sabah evde test yapcam.

Çıkanlar var canım çok okudum. Hatta dün öğlen evde test yaptim. Çok belli belirsiz bir silik çizgi çıktı. O yüzden yarın sabah ilk idrarla tekrar denicem. İns tutunmuştur bebiş
Sizin kaçıncı gün embriyosu?Kaçıncı gün yaptınız idrar testini. Benim 3. gün embriyosu, 9. gün yaptım (transfer günü hariç) ama çıkmadı maalesef. Herhalde kanda da çıkmaz ama bakalım yaptıracağım Cumartesi günü.

Sizin kaçıncı gün embriyosu?Kaçıncı gün yaptınız idrar testini. Benim 3. gün embriyosu, 9. gün yaptım (transfer günü hariç) ama çıkmadı maalesef. Herhalde kanda da çıkmaz ama bakalım yaptıracağım Cumartesi günü.
5. gün embriyosu. 17 haziran 16:00 transferim oldu. Transfer gününü de sayarsak 7. gün yaptım. Ama o kadar silik çıktı ki çizgi umarım yarın koyulaşır.

Yakinlastirip bakabilirsin. Zor belli oluyor
IMG20210623141137.webp

Amin ins hepimiz için. Yarın sabah ilk idrarinla test yap cnm tekrar. Bak bakalim önceden yaptığın icin değer düşükse çıkmayabilir
Canım umarım yarın kan değerinde güzel çıkar.Ben 9.gün idrar testi yaptım,çıkmadı.Baka testim de yok evde.Ama Cumartesi kan verip öğreneceğim sonucu.

Merhaba canim..genellikle..transferden sonra 5. Gun embiyolari 6. Gunden sonra..3. Gun embriyolarida 9. Gunden sonra idrarda silik cikabiliyor..eger idrar testi bozuk degil yada dogru yapildiysa..
Ben 9.gün de yaptım testi3.gün embriyoları transfer edilmişti,çıkmadı maalesef çizgi.Bu 4.denenemdi bunda da negatifi göreceğim galiba.Cumartesi doktor kan testi yap demişti.Yapacağım bakalım.

Benimki de dün böyle çıktı yukarda attim foto bende testi yarın tekrarlıcam. İdrarsa HCG olursa çıkıyor böyle silik ama artması gerekiyor değerin. O yüzden 2 gün sonra tekrar yap cnm daha koyu olması lazim.
İnsallah artar acaba böyle olması normal mi yani bir şey var midir acaba

Back
X