• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 kasımda çatlama oldu bugün 7 gün geçti negatif. 7 dpo negatif pozitife döner mi?

Dongum 25 ile 28 arasinda. En erken 25 gunde bir olurum.bunu baz alarak 2 gun oncesinde test yapyigimda negatifti.4 gun sonrasinda kanda gebelik cikti. Acele etme. Biraz daha bekle.❣️
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 Adetten iki gün önce evde test yaptınız dimi kan vermediniz. 4 gün sonra betahcg değeriniz kaçtı. Ay bunları okuyunca ümitleniyorum benimde adetim 7 aralıkta olacak. 3 Aralık'ta artımed erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. Ertesi gün artımed kaset test yaptım negatif çıktı hastaneye gittim bhcg baktılar <2 çıktı. Doktor da söyledi dedi adetinin geçmesini bekle tekrar yapalım testi. Bakalım bu 2 3 gün nasıl geçecek

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 Adetten iki gün önce evde test yaptınız dimi kan vermediniz. 4 gün sonra betahcg değeriniz kaçtı. Ay bunları okuyunca ümitleniyorum benimde adetim 7 aralıkta olacak. 3 Aralık'ta artımed erken gebelik testi yaptım silik pozitif çıktı. Ertesi gün artımed kaset test yaptım negatif çıktı hastaneye gittim bhcg baktılar <2 çıktı. Doktor da söyledi dedi adetinin geçmesini bekle tekrar yapalım testi. Bakalım bu 2 3 gün nasıl geçecek
Amin insallah guzelim🪷 Allah isteyen herkese nasip etsin hayirla insallah❣️Ben ters yazmisim. Regldan 4 gun once test yaptim negatifti. 2 gun kala kan verdigimde 63 beta cikti. Artımed test hakkında pek iyi şeyler duymadım🥺 umarım siz güzel haberler alırsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun❣️

Back