Canım yaklaşık aynı tarihlerde doğum yapacağız. Allah kolaylıklar versin hepimize. Bende de öyle heyecan bir yandan korku bir yandan. Bir de insan bu işlerin içinden gelme olunca daha çok şey geliyor aklına. Allah yardımcımız olsun. ınşallah 2 hafta sonunda artık bebeklerimizi anlatıyor oluruz buralarda. Bugünleri de gördük ya çok şükür.
allah yardimcin olsun canim ayni hisler icindeyiz hepimiz :) benim de kismetse 10 martta istege bagli sezeryan:) rabbim hepimizin yavrularini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasib etsin insallah :))
Canım Allah yardımcın olsun tekrar. Senin de bebeğinin de. Hele bir sağ salim doğsunlar bu anlarımız tatlı bir hatıra olarak kalacak ve onun sevgisi bütün sıkıntıları unutturacak eminim. Biz de yarın gideceğiz son kontrole. Benim kız en son 3200 gr. dı 2 hafta önce. Heralde 3500 olmuştur. Dr. müsait olursa 15-16 sı gibi sezeryan düşünüyorum ben. Çok az kaldı büyük güne. Onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum artık. Allahım en kolayından kurtarsın hepimizi.
canım benım cok sagol sen benden 1 2 gun once gıreceksın allah yardımcın olsun saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallahh... ıı ıı senınkının kılosu ıyıymıs benımkı buara bıraz az alıyor ama normal kılosundaymıs allahtan. bakalım 17sıne kadar alsa barı bıraz daha keske( saglıklı olsunda baska bısey ıstemıyorum.. yahu dogumdan sonra hangı bolumde buluscaz bız hala gebelıkten konusulmaz,paylasılmazkı... :)) ırtıbatı koparmayalım hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?