hanımlar dun gittik doktora 2800 olmus doguma 8gun kaldı.. 17sınde sabah 8bucukta kısmetse saat 9 10 arası amelıyata alırız dedıler cokkk korkuyorummm ama cokta mutluyummmmmmmmmm :)))))))
merhaba canım,
seninle gebelik haftamız,bebeğimiizin kilosu,cinsiyeti aynıı.Üstelik bende 17 martta sezeryana gireceğim sabah 8-9 arası....ben sezeryanı kendim istedim doktorda 17sine verdi.epidural olacak.
Sen kendinmi planladın canım,ben acaba biraz erkenemi aldı diyorum tarihi???
balık burcu kızlarımız geliyor desene:))))
insallah sağlıklı doğar ve buyurler canım.Aynı heyecan bende de cok var...sabrım kalmadı yaww:))
selamlar hanımlar.. nasıl özledınız mı benı:))) durun bak hemen dogum hıkayemı anlatayım :)))
sabah gıttık dedıler 1dogum var acıl bıraz bekletıcez.. ındık kafeteryada oturduk annemler fılan dısarı cıktı dolaşmaaya buarada ben tabi heyecan ve panıkle beklıyorum:) derken bı anons burcu hanım 6kata lutfen o asansoru nasıl cıktıgımı bılmıyorum:)) annemlerde kapının onunde dolaşıyorlardı telefon cekmıyor haber veremıyorum,eşim yanımda sadece derken cıktık apar topar gıydırdıler 10 dk ıcınde doguma alındım son anda annemler yetıstı sedyede doguma gıderken gordum optum herkezi ve doguma gırdım. herseyı yaptılar ben bayılmıyorum dr dıyor ıyımısın bı uyusma sıcaklık varmı ben dıyorum yok :)) nerkoz arttırılıyor fılan gozum kapanıyor ama herseyı duyuyorum arada daha bayılmadım dıyorum fılan benı beklıyor tum herkes amelıyata baslamak ıcın:)) saat 10.30 da amelıyathaneye gırdım 11.05 te bayılmısım 11.20 gece kızım dunyaya geldı. kısacası bu hanımlar daaha anlatıcak o kadar sey varkı ama sımdı acıl cıkmam gerek kzım aglıyor... donucem gerı:))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?