Doğuma Hazırlık 17 martta dogum var anasınınkızı melegım yavrum dunyaya gelecek.dua edın nolur...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaslar hepinize hayırlı dogumlar olsun inş.benim de 9martta günüm doldu beklıyoruz hala.normal olacak gibi şimdilik..hayırlısı...Allah hepimizi kurtarsın sağsalim bebişleri alalım kucagımıza

hanımlar dun gittik doktora 2800 olmus doguma 8gun kaldı.. 17sınde sabah 8bucukta kısmetse saat 9 10 arası amelıyata alırız dedıler cokkk korkuyorummm ama cokta mutluyummmmmmmmmm :)))))))

merhaba canım,
seninle gebelik haftamız,bebeğimiizin kilosu,cinsiyeti aynıı.Üstelik bende 17 martta sezeryana gireceğim sabah 8-9 arası....ben sezeryanı kendim istedim doktorda 17sine verdi.epidural olacak.
Sen kendinmi planladın canım,ben acaba biraz erkenemi aldı diyorum tarihi???

ana demekkı senın bebişin benımkınden 1saat buyuk olacak:)) benım normal sezeryan olacak epidurallı fılan degıl. normalde 31 martta dogması gerekıyordu ama kızımız cok acelecı cıktı.. bıde enfeksıyon kaptıgımdan dolayı bu tarıhe aldık gunu. normalde de sezeryanda 38 haftada yapılıyormus zaten canım...bakalım kac kılo oldu acaba:))))) kac kılo dogacak,nasıl bısey cıkacak,kıme benzıycek o kadar heyecanlıyımkı....
allahım hepimizin bebişlerini kucagımıza almayı nasıp etsın...

balık burcu kızlarımız geliyor desene:))))
insallah sağlıklı doğar ve buyurler canım.Aynı heyecan bende de cok var...sabrım kalmadı yaww:))

evet ya bısey degıl bu göbişede alıştık napcaksak artık:))) dogru dımı balık oluyor :)) benımkız o kadar kıpır kıpır ve acelecı kı kesın sazan olacak:)) yerıım ben onu yerımm yerımmm :))) son gunlerımızz allahım yardımcımız olsun...

kızlarr allah kolaylıklar, sağlıklı bebebekler versin hepinize :Saruboceq:

balık burcu kızlarımız geliyor desene:))))
insallah sağlıklı doğar ve buyurler canım.Aynı heyecan bende de cok var...sabrım kalmadı yaww:))

duyguby canim, hayirlisiyla, saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin Allah; dualarim seninle... (mesajini aldim fakat yeni bir kural cikmis, forumda 50 mesaji olmayan ozel mesaj gonderemez diye, o yuzden ozelden yazamadim, seni burdan buldum.) ayrica cok tesekkur ederim, insaallah biz de saglikla dogum yapacagimiz gunlere variriz. kizinla esinle simdiden mutluluklar diliyorum sana... dogum hikayeni de bekliyoruz, ona gore!

canım benim,,darısı senin başına artık.Benim 1 günüm kaldı valla.Daha dun acaba hamilemiyim,ay kasığım ağrıyor hasta olucam galiba diyordum:))) zaman cabuk geçti..Seninde güzel haberlerini bekliyorum bitanem..doğumdan sonra yazarım musait olunca..opuyorum seni..cinsiyet bellimi bu arada???

canımm benım Allah kolaylık versın bebısını sagsalım kucagına almayı nasıp etsın benımde nısanda dogumum daha doğum seklıne karar veremedım ıkısındende cok korkuyorum(

Burcu ve duygu yarın ikinizinde doğumu var Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel son hazırlıkları yaptınız eksik kalan var mı diye defalarca kontrol ettiniz eminim bu duyguyu Rabbim bizlerede nasip etsin Allaha emanet olun canım.Fırsat bulunca yazın

kızlar ben fırsat anca buldum yazmaya.Doğumum gerçekleşti çok şükür.Ama 1 haftadır çok ağrım var.Bebeğim beklenenden 500gr eksik doğdu.Sağlıklı maşallah ama zayıf olması beni çok üzüyor.birde 1-2 kere tüküürüğünden tıkanır gibi oldu,ölecek sandım çok korktum.deprresyona girdim.Şu an gözümü bile ayıramıyorum.ama hersey yolunda görünüyor.Bu arada spinal sezeryan oldum.ınanın hiçbişi hissetmiyosunuz.zaten 5 dakikada bebek çıkıyor:))) muhteşem bi his.hiçbi yan etkisi olmadı spinalin..iğne yapılırkende acı cekmedim.çok az elektriklenme gibi oluyo ama 1 saniye sürüyor.
bebeğim için dua edin olurmu kısslar...

bebek geldımı saglıgın nasıl bende 2 sezaryen yaptım çok kolaydı insallah senınkıde öyle olmustur güle güle büyüt bebişini

kusura bakma canım msj görememişim sezaryenden snr bol su içince agrı azalıyor fazlada yatma gezınmek iyi oluyor gezdıkçe açılıyor insan geçmiş olsun

selamlar hanımlar.. nasıl özledınız mı benı:))) durun bak hemen dogum hıkayemı anlatayım :)))
sabah gıttık dedıler 1dogum var acıl bıraz bekletıcez.. ındık kafeteryada oturduk annemler fılan dısarı cıktı dolaşmaaya buarada ben tabi heyecan ve panıkle beklıyorum:) derken bı anons burcu hanım 6kata lutfen o asansoru nasıl cıktıgımı bılmıyorum:)) annemlerde kapının onunde dolaşıyorlardı telefon cekmıyor haber veremıyorum,eşim yanımda sadece derken cıktık apar topar gıydırdıler 10 dk ıcınde doguma alındım son anda annemler yetıstı sedyede doguma gıderken gordum optum herkezi ve doguma gırdım. herseyı yaptılar ben bayılmıyorum dr dıyor ıyımısın bı uyusma sıcaklık varmı ben dıyorum yok :)) nerkoz arttırılıyor fılan gozum kapanıyor ama herseyı duyuyorum arada daha bayılmadım dıyorum fılan benı beklıyor tum herkes amelıyata baslamak ıcın:)) saat 10.30 da amelıyathaneye gırdım 11.05 te bayılmısım 11.20 gece kızım dunyaya geldı. kısacası bu hanımlar daaha anlatıcak o kadar sey varkı ama sımdı acıl cıkmam gerek kzım aglıyor... donucem gerı:))))9

şuan iş yerindeyim ve devamını heyecanla bekliyorum :) buarada tebrikler sağlıkla,huzurla,mutlu mesut bebeğini büyütürsün inşallah darısı bizim gibi doğum zamanını bekleyenlerin başına...

Çok tebrikler..darısı bizlerin başına..cnm sabırsızlıkla devamını tüm ayrıntılarıyla bekliyorumm..

Merhabalar. 12 Mart saat 18 de sezeryanla doğdu kızım. 4 kilo doğdu. İlk ameliyat çıkışı çok ağrım oldu ama sonraki 3 günde çabuk toparlandım. Ayrıca ameliyatta solunum spazmı geçirmişim (lanet olası sigaradan dolayı az kalsın ölüyordum) ve 1 saat geç ayıldım.40 dk süren operasyon 2 saate çıktı. Neyse bebeğim 15 günlük oldu. İkimiz de iyiyiz çok şükür. Çok güzel emiyor sütüm de göğüslerimden akıyor resmen. Çok şükür Allahıma.

devamı...
gozumu actım yogunbakımdayım etrafımda amelıyattan cıkmıs bıkac kadın daha var kımı aglıyor kımı bagrıyor bende baygınım arada gelıp gıdıyorum fılan her yatanın basında bı hemsıre var benım basımda da tabı nabız vs seylerı not edıyorlar sakınlestırıyorlar fılan. neyse arada kendıme geldıgımde 2hemsıre aralarında konusuyorlardı benım basımdakı hemsıre ve dıgeri bebegı gordun mu kac yıldır bu işteyım boyle sey gormedım aylarca gozumden gıtmeyecek fılan dıyorlar bıdaha bayıldım yıne ayıldıgımda ıse duydugum sey kordon dolanmıs bebek ölmüş 1metre kordon cıkmıs kadından bebegı bogmus soru da soramadım halım yok baygınım bıdaha ayıldım bebegımı sordum benım basımdakı hemsıre konusunca benım bebegıme bısey oldu sandım anca kelımeler cıkabıldı agzımdan dedıler bebegın cok ıyı saglıklı kadına aglaya aglaya soruyorum dogru soyle duydum dedıklerınızı fılan dıye arada baygın aygın tekrar tekrar soruyorum. neyse kendıme geldım odamdayım kızım nerde dedım yatırmıslar besıgıne bır gordum o an dunyalar benım oldu. evlat sahıbı olmanın dısında onu kaybettım mı korkusundan sonra onu gormek herseyden cok mutlu ettı benı.sankı yenıden dogdum. o kadar tatlı ve masumdukı agladım bolca.. işte bızım hıkayemız bu hanımlar karısık bıraz.. buarada hıc sutum yok benım mamayla beslıyoruz doktorun dedıgıne gore o ankı korku streste azaltmıs olabılırmıs sutumu.. 2 gun emdı okadar sımdı ıse tum gun 3 damla bıle gelmıyor..

buarada kızım 3 kılo dogdu sımdı ıse 3700 olmus 2 gun once kontrole gıttık herseyı normal cok sukur.. gozunun akması dısında onu da damlayla tedavı edıyoruz..
yarı 40ımız cıktı ama daha 20 gun var kalabalık vs evden cıkmama durumu fılan cok bunalıyor ınsan esımde bende yalnızlıgı ozledık.. 40 a kadar ev bosalmıcak.. allah razı olsun tabı bıze bakanlara ılgılenenlerede zor ama bunalıyor ınsan yınede. kendı annen baban olsa bıle... yınede allah basımızdan eksık etmesın tabı... buarada ben dogumdan sonra yurudum bolca. ama yatıp kalkmakta cok zorlandım bı hafta. ama 3gunde rahatca yuruyup oturuyordum. ama yatınca kalkamıyordum... buarada hanımlar kızım coktatlı uslu maasaallahh allah hepımızın bebegını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…