nisanlimdan 5 yillik sevgilimden ayrildim bugun zatem sorumsuzlugu birktirmisti beni saygi denen bisey kalmamisti hic normal nisanlilar gibi oturup dugun tarihi ve evliligimizle ilgili bisey konusamadik biz oysaki ne hayallerimIz vardi 5 yildir bunlarin hayalini kurmustuk . ben 4 aydr rahatsizim hem pskolojik hem fiziksel en buyuk suclusu da o zaten 1 hafta once cok rahatsiz oldugum icin ona mesaj attim ihiyacim var ne olur gel diye oda bana isim var öluyonmu kaliyonmu sanki dedi hic bisy demedim ve 1 hafta dogru duzgun konusmadik kavga da etmedim ama bugun cok buyuk dertlerinin oldugunu benim pskolojimle ugrasamiyacagini hastaysam hastaneye gitcegimi onun ilac olmadigini beni avutamiyacagini onun sorunlarini soruncada bana sen kimsinde ben sana derdimi anlatacam dedi ve ihtiyacim var dememle dalga gecti yataklarami dustun sanki dedi ve aramizda 5 dk mesafe yok 1 haftadr 5 dk yanima gelmedi bile bunu bana kaza yaptiginda 10 gun rahatziligima ragmen basinda bekledigim onu yikadigim yemek yedirdigim coraplarini giydirdigim adam dedi ve ben bugun bitirdim .