• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yasima veda ettim ben bugun acilarimla hastaliklarimla tek basimayim artik nisanlimdan ayrildim?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
nisanlimdan 5 yillik sevgilimden ayrildim bugun zatem sorumsuzlugu birktirmisti beni saygi denen bisey kalmamisti hic normal nisanlilar gibi oturup dugun tarihi ve evliligimizle ilgili bisey konusamadik biz oysaki ne hayallerimIz vardi 5 yildir bunlarin hayalini kurmustuk . ben 4 aydr rahatsizim hem pskolojik hem fiziksel en buyuk suclusu da o zaten 1 hafta once cok rahatsiz oldugum icin ona mesaj attim ihiyacim var ne olur gel diye oda bana isim var öluyonmu kaliyonmu sanki dedi hic bisy demedim ve 1 hafta dogru duzgun konusmadik kavga da etmedim ama bugun cok buyuk dertlerinin oldugunu benim pskolojimle ugrasamiyacagini hastaysam hastaneye gitcegimi onun ilac olmadigini beni avutamiyacagini onun sorunlarini soruncada bana sen kimsinde ben sana derdimi anlatacam dedi ve ihtiyacim var dememle dalga gecti yataklarami dustun sanki dedi ve aramizda 5 dk mesafe yok 1 haftadr 5 dk yanima gelmedi bile bunu bana kaza yaptiginda 10 gun rahatziligima ragmen basinda bekledigim onu yikadigim yemek yedirdigim coraplarini giydirdigim adam dedi ve ben bugun bitirdim .

17 yaşındasın ve 5 yıllık ilişkin mi var?
Neyse...
Sonuç olarak artık iletişim kopmuş, duyarsızlaşmış adam zaten böyle bir ilişki yürümezdi. Hayırlısı olsun, daha da mutlu olursun bir gün inşallah.

Sanırım 17 yaşında ilişkiye başlamışlar şu an 22 yaşında.

Son düzenleme:
Sanırım 17 yaşında ilişkiye başlamışlar şu an 23 yaşında.
He tamam. Ya nedense lise çağlarında tanışılan kişiler değişiyor hep.
Yani o dönemlerde uğruna karşılıklı öldüğün insan yıllar geçtikçe değişiyor. Hayatını geçireceğini düşündüğü kadın sen olmuyorsun belki de. Beklentileri farklılaşıyor, seninkiler aynı kalsa bile.

nisanlimdan 5 yillik sevgilimden ayrildim bugun zatem sorumsuzlugu birktirmisti beni saygi denen bisey kalmamisti hic normal nisanlilar gibi oturup dugun tarihi ve evliligimizle ilgili bisey konusamadik biz oysaki ne hayallerimIz vardi 5 yildir bunlarin hayalini kurmustuk . ben 4 aydr rahatsizim hem pskolojik hem fiziksel en buyuk suclusu da o zaten 1 hafta once cok rahatsiz oldugum icin ona mesaj attim ihiyacim var ne olur gel diye oda bana isim var öluyonmu kaliyonmu sanki dedi hic bisy demedim ve 1 hafta dogru duzgun konusmadik kavga da etmedim ama bugun cok buyuk dertlerinin oldugunu benim pskolojimle ugrasamiyacagini hastaysam hastaneye gitcegimi onun ilac olmadigini beni avutamiyacagini onun sorunlarini soruncada bana sen kimsinde ben sana derdimi anlatacam dedi ve ihtiyacim var dememle dalga gecti yataklarami dustun sanki dedi ve aramizda 5 dk mesafe yok 1 haftadr 5 dk yanima gelmedi bile bunu bana kaza yaptiginda 10 gun rahatziligima ragmen basinda bekledigim onu yikadigim yemek yedirdigim coraplarini giydirdigim adam dedi ve ben bugun bitirdim .
Hayirlisi olmus eger devam etse daha cok yipranirsiniz. Hayatinizi paylasacaginiz insan zor gununuzde boyle yapiyorsa hic olmasin daha iyi. Uzmemeye calisin guclu olun allahim iyilerle karsilastirsin herkesi

He tamam. Ya nedense lise çağlarında tanışılan kişiler değişiyor hep.
Yani o dönemlerde uğruna karşılıklı öldüğün insan yıllar geçtikçe değişiyor. Hayatını geçireceğini düşündüğü kadın sen olmuyorsun belki de. Beklentileri farklılaşıyor, seninkiler aynı kalsa bile.

Aslında katılıyorum ama ayrılmanın da bir adabı var. Hani hayatını geçirmek istediği kadın konu sahibi değilse bile öküzlük yapmadan adam gibi ayrılsa daha iyi olur.

ve bu kadar lafin ustune bitti dememe ragmen hala ben gelcem yuzyuze konuscaz boyle yaparsan hic biseyi halledemeyiz diyo o kadar elinin altinda gormus beni

Sen niye milletin ayağını yıkadın ki???

Fedakarlık yapa yapa bu itin peşinde gezeceğine bir okula gitseydin keşke en azından bir diploman olurdu. Bu nasıl bir yazmaktır arkadaş, ilkokul çocukları dilimizi bundan iyi yazıyor????

Aslında katılıyorum ama ayrılmanın da bir adabı var. Hani hayatını geçirmek istediği kadın konu sahibi değilse bile öküzlük yapmadan adam gibi ayrılsa daha iyi olur.
Canınfıstığı valla ben topluma şöyle bir bakıyorum da nazik insan sayısı sence fazla mı? Genel bir yozlaşma, duyarsızlık var.
Bir de şu var, bir insanı en iyi ayrılırken tanırsın derler. Aslında duyguları değişiyor evet, ama kişiliği değişmiyor hep öyleydi o adam. Sadece seçici davranıyordu sana, çünkü sebepleri vardı. O sebepler ortadan kalkınca esas yüzünü görüyorsun. O yüzden şaşırmamak lazım. Adap beklemeye de gerek yok bu adamdan.

Sen niye milletin ayağını yıkadın ki???

Fedakarlık yapa yapa bu itin peşinde gezeceğine bir okula gitseydin keşke en azından bir diploman olurdu. Bu nasıl bir yazmaktır arkadaş, ilkokul çocukları dilimizi bundan iyi yazıyor????
ben hemsireyim dilimizi yazmakta ya da kullanmakta da bi yanlisim oldugunu dusunmuyorum kendi kendine niye sacmaliyosun
ona o yardimlari yapmamdaki sebepde 12 yasinda anne ve babasini kaybetmis benden baska bakacak kimsesi yoktu

ben hemsireyim dilimizi yazmakta ya da kullanmakta da bi yanlisim oldugunu dusunmuyorum kendi kendine niye sacmaliyosun
ona o yardimlari yapmamdaki sebepde 12 yasinda anne ve babasini kaybetmis benden baska bakacak kimsesi yoktu

Sen üniversite mezunu musun?? Öleyim vallahi öleyim. Allahını seven üstüme toprak atsın.

17 yaşında nişanlı olmak nasıl bir şey anlamadım? aileniz nasıl bu duruma müsaade etti inanamıyorum bazı hikayelere burada okudukça.

ben o yaşta ne nişanı, erkek sinek görmüyordu gözüm, varsa yoksa aklım dersimde geleceğimdeydi.

ya sen benim basima belamisin pardonda sana insanlari yargilama hakkini kim veriyor sıkıntım bana yetiyo git dalgani baskasiyla gec coķ bilmis

Allah aşkına şu başlıkları Tuna Kiremitçi romanlarına benzetmeyin. Bir halt anlaşılmıyor. Henüz çok gençsin, zamanla öğrenirsin "sana ihtiyacım var" yerine "ihtiyacım olduğunda yanımda olduğun kadar senin yanında olurum hacim" demeyi.

Neden kaza gecirince sen baktin yikadin giydirdin cidden cok merak ettim

Annesi kardesi yok mu bunun

Peki o zamanlar sana nasil davraniyordu elin ustunde tututup degerini biliyor muydu?

Neden kaza gecirince sen baktin yikadin giydirdin cidden cok merak ettim

Annesi kardesi yok mu bunun

Peki o zamanlar sana nasil davraniyordu elin ustunde tututup degerini biliyor muydu?
anne babasi yok yengeside 26 yasinda kendisi 23 o yuzden o halde onun bakmasi uygun olmaz diye ben kendi evimde baktim iyi davraniyodu ama aman aman bi minnet duymadi

Back
X