17 yaşında bir kız daha ergen değilmidir? Lütfen açıklamayı okuyun

Kesinlikle beni çok iyi anlamışşin ben 23 yaşındayım 30 yaşında bir adamla evlenebilirim iki tarafta o olgunlukta lakin 17 yaşında biri 26 yaşında bir adamla evlenmek için çocuk dağa evcilik sanıyor o kız marifet bıliyor evliliği
Köylü kızı zaten meraklj olurlar kocaya kacmaya
23 müsün 33 mü anlamadım
hangisi yalan şimdi?

Eskidenmis o köylü kızı her isi yapar bilir kafası şimdiki köylü kızları sehirdekilerden modern. Köyde dogdum büyüdüm daha çapa nasil tutulur onu bilmem.Umarım kız da dişli biridir kendini ezdirmez sen de kurtulduguna şükret bu sübyancı aileden bir cacık olmaz.O herifle evlensen ailesi her hafta cagiriyor gelip gitmek istiyorlar is bekliyorlar diye konu acarsın bosversene ucuz kurtulmuşsun.

Kesinlikle beni çok iyi anlamışşin ben 23 yaşındayım 30 yaşında bir adamla evlenebilirim iki tarafta o olgunlukta lakin 17 yaşında biri 26 yaşında bir adamla evlenmek için çocuk dağa evcilik sanıyor o kız marifet bıliyor evliliği
Köylü kızı zaten meraklj olurlar kocaya kacmaya
köyü karıştırmayalım ,köylü ya da şehirli farkeder mi,köylü yaftası hoş bir yafta değil
ayrıca hepimiz bir zmanlar köylü idik.
bir de köylü milletin efendisidir.

Kız suan nisanlilarken bile hizmetçi gibi sabah hayvanlara bakıyor akşam hayvanlara bakıyor kulağıma geldi ve sanki kız orda maaşlı çalışan gibi davranıyor diyorum ya kızda ergen daha
Hayvanlara bakan gelin mi kaldı ya hayvanlara erkekler bakar sağma işi makineyle olur zaten.Yok devenin bale papucu siz köyü ne sanıyorsunuz kız şimdi eşekte odun da parcalıyordur😮 Şu an köyde yasıyorum yollarda hayvan pisliği bile görmedim kaldı ki hayvan bakacak gelin olacak pervane olacak nerenin köyü orası ?

Burada adamla 18 yaşından beri sevgilisin yaşın doğru ise bir rahat mı bıraksan eski sevgilinin yeni sevgilisini senin muhatabın o değil ki söylemediğin kalmadı kıza kaç sene nişanlı kalacakları belli değil belki 5 sene sonra evlenecekler sizin yaşınızda yani sizde nişanlı beklemişsiniz 4 sene eski sevgiliniz size karaktersiz olabilir 8 ay olmuş ayrılalı gidin profesyonel destek alın

Son düzenleme:
4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Birlikte olduğu kız 17 yaşında çocuksa 26 :KK43: köylü kızı işte bunlar mutlu olurlarmı:KK43: o kadar hızlı ilerledilerki
Allah'ın hayırlı kuluymuşsunuz ki sizi kurtarmış bunlardan, zaman ilerleyip olgunlaştıkça nasıl saçma durumlardan kurtulmussunuz daha iyi göreceksiniz. Hiç üzülmeyin diyemiyorum tabi insan üzülüyor yaşarken ama gerçekten de kurtulmussunuz böyle bakın. bence bu yaşta zaten çok erken evlilik kararı için, siz bile çok kucuksunuz bence evlenmek için. Kendinizi geliştirmeye bakın. Ayaklarınız üzerinde durup sonra evlenmeyi düşünürsünüz. Daha çok gencsiniz hayatı yaşamaya bakın. Benzer bir kurtuluşu ben de yaşamıştım tam sizin yaşınız da hala aklıma geldiğinde sukrederim.

Kız suan nisanlilarken bile hizmetçi gibi sabah hayvanlara bakıyor akşam hayvanlara bakıyor kulağıma geldi ve sanki kız orda maaşlı çalışan gibi davranıyor diyorum ya kızda ergen daha
ben bu konuda sadece kıza üzüldüm desem, sizi zaten allah kurtarmış üzulemedim size.
17 yaşında omuzuna ne yükler binecek kızın hayatı yaşayamadan gün göremeden

Ailesi sırf adamın ailesinin durumu iyi diye kızını alal acele evlilik sokmuş aklına yoksa insan bir hafta tanidigi biriyle nisanlanabilirmi hiç
Sonu şiddetli ve aldatmalı evlilik

Nisanlandigi kizin 17 yaşında olması sizi ilgilendiren bi durum degil. Bunu sorma sebebiniz yasal olarak basina bela olmasini ummaniz ise , malesef yasal olarak 17 yasinda aile izni ile evlenilebiliyor. O yüzden bu konu uzerinde daha fazla durmayin Unutun gitsin boyle midesiz insanlardan allah korumus

Burada adamla 18 yaşından beri sevgilisin yaşın doğru ise bir rahat mı bıraksan eski sevgilinin yeni sevgilisini senin muhatabın o değil ki söylemediğin kalmadı kıza kaç sene nişanlı kalacakları belli değil belki 5 sene sonra evlenecekler sizin yaşınızda yani sizde nişanlı beklemişsiniz 4 sene eski sevgiliniz size karaktersiz olabilir 8 ay olmuş ayrılalı gidin profesyonel destek alın
Sen galiba ön yargılı empati yapamayan bir insansın evliliğe giden ilişkim bu bahsettiğim terk edilip 2 hafta sonra nişanlandı diyorum! aşıktım adama 4 yıllık bi ilişkiyi 1-2 ayda unutmamı sen zaten nasıl beklersin bilip bilmedende bence yorum yapma 3 ay sonra düğünleri var bunların ne 5 sene sonra evlenmelerinden bahsediyorsun
Ben adamla nişanlanmak için 4 yıl beklemedim şehir dışına çıkıyordu sürekli benim memleketime geldi 1 sene içinde nisanlandik
Birde söylemediğin kalmamış kıza diyorsun Dilerim allahtan aşık olduğun yıllarını verdiğin kişi seni terk ederde bi kaç hafta sonra nişanlanır
Ne bencilsiniz be heri kafalısıniz

Sen galiba ön yargılı empati yapamayan bir insansın evliliğe giden ilişkim bu bahsettiğim terk edilip 2 hafta sonra nişanlandı diyorum! aşıktım adama 4 yıllık bi ilişkiyi 1-2 ayda unutmamı sen zaten nasıl beklersin bilip bilmedende bence yorum yapma 3 ay sonra düğünleri var bunların ne 5 sene sonra evlenmelerinden bahsediyorsun
Ben adamla nişanlanmak için 4 yıl beklemedim şehir dışına çıkıyordu sürekli benim memleketime geldi 1 sene içinde nisanlandik
Birde söylemediğin kalmamış kıza diyorsun Dilerim allahtan aşık olduğun yıllarını verdiğin kişi seni terk ederde bi kaç hafta sonra nişanlanır
Ne bencilsiniz be heri kafalısıniz
Gayet dogru anlayıp yazdım siz 8 ay oldu ayrılalı yazdınız üstelik ve 23 yaşındayım 4 sene sevgili yada nişanlı oldugunuzu dediğinizde sizin ilişkiniz de o kıza yakın yaşta başlamış nerede yanlış anlamışım ki

Aralarında 9 yaş var 17 yaş bir çocuk cahilliğin bu kadarı benim çocukla aramda 3 yaş vardı
onu tanidigimda 20 yaşındaydım
Bir çocuk yaşıyla bir yetişkin yaşı birmi?
Kaç yaşındasin sen bilmiyorum ama senin gibi bu zihniyete sahip insanlar anne baba olmasın cunku
anlamayı bile beceremiyorken kimseye deva olamazsınız sonra böyle sorunlu bireyler ortaya çıkar ilerde

Gayet dogru anlayıp yazdım siz 8 ay oldu ayrılalı yazdınız üstelik ve 23 yaşındayım 4 sene sevgili yada nişanlı oldugunuzu dediğinizde sizin ilişkiniz de o kıza yakın yaşta başlamış nerede yanlış anlamışım ki
Evlenicektim ben çeyiz bile aldım olmayan evimize bu yaranın tarifi yok heleki aşıksan
Sana diyorum ki terk edildim ben varken o kızla konuştu 2 hafta sonra nişanlandı bi kaç ay sonra düğünü var düğünü 4 yıl verdim diyorum üzüntümü anlamak bu kadarmi zor

Evlenicektim ben çeyiz bile aldım olmayan evimize bu yaranın tarifi yok heleki aşıksan
Sana diyorum ki terk edildim ben varken o kızla konuştu 2 hafta sonra nişanlandı bi kaç ay sonra düğünü var düğünü 4 yıl verdim diyorum üzüntümü anlamak bu kadarmi zor
Bak üzüntünü anlıyorum seni bırakan kandıran eski nişanlın ondan dolayı kızman gereken tek kişi de o

Adam isteseydi sen de 17 yaşında evlenirdin, kıskanmışsın resmen

17 ne ya kıza üzüldüm gerçekten.. Tamam okumak istememiş köyde çalışıyor olabilir ama ne olursa olsun çok erken. Sevgilinize gelince siz kurtulmuşsunuz ben şükür için yemek falan dağıtırdım herhalde. Çünkü kendi fikri olmayan ana kuzusu olup sesini çıkaramayandan size koca olmaz.

Back
X