17 yaşında bir kız daha ergen değilmidir? Lütfen açıklamayı okuyun

Şöyle şöyleyeyim beni umarım anlarsın terk edildim uzun ilişkim vardı millet yargılar diye yaşımı doğru söylemedim 23 yaşındayım kötü bir süreçten geçiyordum kendime istemeden zarar verdim o haplar ve sorular bu yüzdendi çok çok kötü bir süreçten geçiyorum çünkü
Lütfen kendine bir daha böyle bir şey yapma. Kendini sakın da yargılama eğitim durumun nedir? Bir işe girmeye çalış kendi paranı kazan meşguliyet seni de toparlar sürekli düşünüp üzülmezsin.

Bunu duymak istiyorsan bu adam emin ol mutlu olamaz. Ama senin inşallah hayatın bundan sonrası çok güzel olur

🥺 Ben kendime artık çeki düzen vereceğim fakat tek merak ettiğim onlar mutlu olamaz degilmi beni cok yaraladilar ben kusurlariyla bile o çocuğun yanindaydim yillarca ben bekledim asker yolunu
26 yaşında bir çocuk adamın 2 bilezik karşılığı nikahına girip anasına hizmetçilik yapmaya hak kazandığın gün sen mutlu olacak mıydın ki şimdi bunu sorguluyorsun?

Sen de ergensin hala mutlu olmazlar di mi filan diyosun
Bunun ergenlikle ne ilgisi var sen yaşadığım şeyin empatisini yapamadın galiba ben evlenicektim bu adamla gelinlik bile araştırmaya başlamıştım noktasını istiyorsun umarım mutlu olurlar dememini

Lütfen kendine bir daha böyle bir şey yapma. Kendini sakın da yargılama eğitim durumun nedir? Bir işe girmeye çalış kendi paranı kazan meşguliyet seni de toparlar sürekli düşünüp üzülmezsin.

Bunu duymak istiyorsan bu adam emin ol mutlu olamaz. Ama senin inşallah hayatın bundan sonrası çok güzel olur
🥺 geçtiğim bu kotu surecte kolumu kaldıracak halim yoktu biliyormusun kendime bile bakamaz olmuştum depresyon yaşıyordum daha yeni yeni kendim için iş dahi bir çok şeye adım atmaya başlayacağım ve çok teşekkür ederim mutlu olmaz demen içime bi nebze su serpti beni böyle yaralamışken mutlu olduğunu görmek daha çok üzeri beni insan istiyor çok pişman olsun

4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Birlikte olduğu kız 17 yaşında çocuksa 26 :KK43: köylü kızı işte bunlar mutlu olurlarmı:KK43: o kadar hızlı ilerledilerki
Bence kurtulduğun için sadaka dağıt.Annesine bağımlı birisi belli.Evlenseydiniz sizden devamlı ailesine hizmet bekleyecekti annesi ile aranızda denge kuramayacaktı.Ailesi ne yaparsa yapsın sessiz kalacak hatta herşeyde onlara hak verecekti.Ben genelde olaylara erkek ailesi yönündende bakarım ama bu konuda siz şanslısınız diyorum.Kurtulmuşsunuz o aile gelin değil hizmetçi arıyormuş.Yarın evinize gelip gitmeyeceklerdi sizi köle olarak göreceklerdi.Git sadaka dağıt şükür namazı falan kıl.Şu forumda bunla ilgili yüzlerce konu var okumalısın.Adam allahtan baştan belli etmiş ne olduğunu.Seviyorum falan geç bunları.Çok gençsin bazı şeyleri göremediğin için aşk sevgi güzel geliyor ama bunlar yetmiyor.Çocuk geri dönmek isterse falan sakın kabul etme yakma kendini.Şükret bence kurtulduğuna.

🥺 Ben kendime artık çeki düzen vereceğim fakat tek merak ettiğim onlar mutlu olamaz degilmi beni cok yaraladilar ben kusurlariyla bile o çocuğun yanindaydim yillarca ben bekledim asker yolunu

Mutlu olup olmaması sizi ilgilendirmesin artık. Kendisi yetişkin, daha 17 yaşında dünyanın nasıl dündüğünün farkında bile olmayan bir çocuk ile evlenecek kadar bencil biri.
Böyle bir zihniyete sahip biri için hala acı çekiyorsanız kendinizi sorgulayın.

4 yıllık bir ilişkim vardı nisanlanmistik köyde yaşıyorlardı ben 23 yŞındayım annesi fenaydı köylü kızı olsun işimi görsün kafasındaydi ben bunu hissediyordum nişan bozuldu çouk yüzünden ama biz tabi geri barıştık çokta mutluyduk birbirimize çok benziyoruz onunla ama çocuk beni başka bir kız için terk etti 2 hafta sonra onunla nişanlandı ben tabi çok kötü bir süreç geçirdim evlenicez diye çeyiz dahi duzmustum ne hayallerle
Birlikte olduğu kız 17 yaşında çocuksa 26 :KK43: köylü kızı işte bunlar mutlu olurlarmı:KK43: o kadar hızlı ilerledilerki
17 yaş evlenmek için cocuk bir yaş bu devirde. Adamda gözümde pedo. Kv ve 26lik kalas o kızı iyi yönetirim diye evleniyordur anasının işini yaptiracak yani. Sende git şükür namazı kıl.

Güzelim millet yargılıyor diye öyle yazdım 🥺 aslında iyi bir süreçten geçmiyordum hatalar yaptım o hatalarda bahsettiğin benim sorduğum o sorular Çok yaralandım bu ikişkimden

32 yasindaysaniz niye 23 yasindayim yazdiniz onu anlamadim? Sizi kim neden yargilasin ki o kisi de 26 yasindaymis.

O kızın yerinde sen olacaktın, ayrılmasaydın
Oradan bakınca, durum analizi yapamıyor musun?
Nasıl duruyor sence bu tablo?
O kızın yerinde sen olacaktın diyorum..
Mutlu olacak mıydın? İstediğin hayat bu muydu?

2-3 yıl yıla da, kocam beni saymıyor annesinin ağzına bakıyor, kv her an evimizde, eşimi kurup üstüme salıyor, paramızı alıyor, kocam bizim aramızda kalıyor eve gelmiyor, bunalımdayım, kozlar sanırım kocam beni aldatıyor, 2. Çocuğuma hamileyim ve kocam boşanmak istediğini söyledi…
Diye konu açacaktın

Selin allah aşkına git bi şükür namazı falan kıl, bu aşk falan değil. Ana kuzusu adamla evlenip ne yapacaksın..
Ne yaşadınsa yaşadın
Herkes acı yaşıyor hayatta.
Tek aşk acısı çeken de sen değilsin
İnsanlar çocuğuyla boşanıyor(onların yaşanmışlıklarını düşün bir de…)

Senin derdin dert midir bunlar yanında…
Demek istiyorum sana
Hayat kısa, ölüm var
Bırak onlar mutlu olmuş mu olmamış mı’ yı…
Sen yoluna bak
Heryerden engelle onu da
Sana göre değilmiş,kurtulmuşsun ne güzel
Sakın döneyim falan deme
Allah seni kurtarmış
3-4 ay üzülürsün geçer
İnsanoğlu herşeyi unutuyor.. zamanla hatırlamazsın bile
Bu kadar perperişan olmana gerek yok
Kendine gel, silkelen !!!

Ayrıca. Eninde sonunda ayrılık var
Ölüm var
Ha şimdi ya yarın… öyle veya böyle. Kimse kimsenin yanında daimi kalamıyor malesef , sevdiklerimiz bile..

sadaka dağıtın şükür namazı kılın bence de
birde sakın günübirlik ilişkilere kalkışmayın bir daha
önceki konularınızdan bunu anladım
Aman Allah korusun o herifle falan buluşup bunları yapmıyorsunuz dimi?

Adam sizi hiç sevmemis ki cinsellik için beraberdi muhtemelen, annesinin ağzina bakan ana kuzusunun teki. Annesi kimi uygun gördüyse ona yüzüğü takmiş ve 17 yaşinda genc bir kizin hayatini karartmişlar, kızı is yapsin hizmet etsin diye istemisler adamda bana es olsun değil hizmet etsin, cocuk dogursun tipik köle kafasi ile istemis. Daha arkasindan üzülmeniz bile kendinize büyük saygisizlik. Bu hanzoyu düsünmeyi birakip kadin dogum doktoruna gidin kullaniginiz süre ve hap sayisini dusununce derdiniz sizin sagliginiz olmali. Ella bir tablette 1 yillik hormon barindirir buradan hesap edin size zararini.
Mutlu olurlar mi demissin ya adami bilmem ama kız kesinlikle mutlu olmaz adam keyfine bakar yine

Kız suan nisanlilarken bile hizmetçi gibi sabah hayvanlara bakıyor akşam hayvanlara bakıyor kulağıma geldi ve sanki kız orda maaşlı çalışan gibi davranıyor diyorum ya kızda ergen daha
İşte niye üzülüyorsun kıza çok üzüldüm ama senin yaşayacaklarını almış üstüne mutlu ol kurtulmuşsun

Merak etme mutlu olmazlar. Bu subyanci kekocan anasına hizmetçi kendine de odalik yapmış. Ilk basta bakire diye bir heyecan olur. Bir süre sonra sosyal medyadan aranmaya başlar. Olan da kv, çocuk ve ilgisiz eş üçgeninde deliren kadına olur. Sonra kendileri hiçbir şey yapmamış gibi bu gelin deli derler. Şükür namazı mı kiliyorsun ne yapıyorsun yap.

Pedofili adamla ne isiniz var Allah askina??

Yazıklar olsun o kızın ailesine gencecik bir kız hatta çocuk.

valla 26 yaşındaki eşşek kadar adam ,henüz reşit olmamış bir kıza göz koyuyorsa onun adı pedofiliye yaklaşmış ,kim ne derse desin. 17 yaş ile 13 yaş arasında bir fark yok yani genç kızlar açısından.ikisi de dişi değil ,daha çocuk. o yüzden 26 yaşındaki eşşek kadar adam 17 yaşındaki kız ile nişanlanamaz. yani 25 yaşındaki genç kız ile 35 yaşındaki adamın nişanı gibi değil mesele,mesele yaş farkı çok olmasa da olgunlaşma ve reşit olma sorunu.
Kesinlikle beni çok iyi anlamışşin ben 23 yaşındayım 30 yaşında bir adamla evlenebilirim iki tarafta o olgunlukta lakin 17 yaşında biri 26 yaşında bir adamla evlenmek için çocuk dağa evcilik sanıyor o kız marifet bıliyor evliliği
Köylü kızı zaten meraklj olurlar kocaya kacmaya

Back
X