- Konu Sahibi Canisiii333
-
Bana kalırsa daha erken gibi geldi ama burnununda durumuna bağlı çokmu kötüki rica etsem resim koyabilirmisin ona göre fikrimi diyim :))
atmayı bilmiyorum ki burdan istersen feys twitter ya da whatsaaptan atabilirim. o kadar berbat değil ama bu burunla yaşamak istemiyorum.
Dur canım bakayım once ozelden sana facemı yazıyorum oradan mesaj olarak atabilirsin değil mi
tabiki olur :) bekliyorum :)
tabiki olur :) bekliyorum :)
Çok daha kötü burnu olanlar var resmine baktım canım ama daha çok gençsin yani 17 yaşındasın kızlarda 21 yaşına kadar gelişme falan sürer yani yüzleri daha oturur bilemiyorum sorun olur mu olmazmı doktorlar para içinde sorun olmaz diyebilirler ama tek bi doktorla değil bkaç doktorla bu konuyu konuşmanı öneririm önden görmedim yandan gördüm ama şuna bak nerkadar kötü denilcek vaziyette değil sadece biraz yukarı kaldırma küçültme işlemi olur ama çokta yapay olursa kötü durur eğer gerçekten yaşın sorun değilse kendini rahatlatmak için çok küçük bir işlem yaptırabilirsin
teşekkür ederim, yemin ederim bende sırf kendimi rahatlatmak için istiyorum bu işlemi. Ama o kadar beklyemem. bu hafta psikaytra gidip onun onayın alıcam ve bu ameliyatı olucam yani umarım olurum.
Hayırlısı ailen ne düşünüyo bu konuda
babam doktor tamam derse olmam kanısında, devlette düşünüyorum olmayı, annem ise olma diyor ama psikayatrı eğer beni onaylarsa annemide kesinlikle ikna eder diye düşünüyorum
Amladım tabi onlarında önemli fikri hayırlısı diyelim
benım albumume bakanılırsınız artı konu gecmısımden basımdan gecen olay oncesı sonrası yazıyor :)selamlar konu üzerinden bayağı geçmiş.
ortaokul arkadaşım ankara tıp'ta benim için zeki can hakkıdna bilgi almasını istedim. Revizyon olmayı düşünüyorum sizin ilk ameliyatınızmıydı?
burnun çokmu problemli?Evet dogru soyluyorsun fakat daha fazla beklemek istemiyorum..
Merhaba arkadaşlar ben Ankaradan 'dan Özge S.selamlar konu üzerinden bayağı geçmiş.
ortaokul arkadaşım ankara tıp'ta benim için zeki can hakkıdna bilgi almasını istedim. Revizyon olmayı düşünüyorum sizin ilk ameliyatınızmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?