17 yaşında burun estetiği ???

kardeşini anlatırken sanki bnm yaşadıklarımı anlatmışsn bende üniversiteye yeni burnumla başlamak istiyorum ve 13-14 yaşlarında karar vermiştim ilerde olcm diye umarım sonunda bnmde onun ki gibi güzel bir burnum olur :)

deklcflşer.dşlcfEşdieşç.aidlçeşiel

Son düzenleme:

ayrıca bu fotoğraflar ve anlattıkların anneminde içini rahatlatck :) saçma gelck belki ama 2 soru var kafamda sn tecrübelisin diye sormak istedim.şimdi bn emre beye hastalarından beğendiğim burunların resmini nasıl göstercm? usb belleğe fln mı atcm yoksa fotoğraf gibi mi çıkarttırcm? bide burun estetiği olduktn sonra ilerde bir erkek arkadaşın olduğunda ona burnun estetikli olduğunu söylediğinde tepkisi ne olur? senden soğur mu ? yada o öğrenmeden ben söylemeli miyim ?

Kiyamam cok sirinsin sen ya:) tabiki soyleyeceksin ben erkek arkadasimla ameliyat olduktan 5 ay sonra tanistim ve soyledim o da sasirdi eski halin nasildi merak ettim diye gosterdim o kadar o da burnumu cok seviyor soguma falan olmaz seni seviyorsa hem burun ameliyatini herkes oluyor artik 4 kisiden 3 u:) cok normal bir ameliyat:) fotograflari cikartip gotursen daha iyi olur emre bey gorur gormez tanir hastasini zaten ne tip burun istedigini anlar baska begendigin burunlar olursa onlarida gotur illa hastasi olmasi sart degil:) istedigin ve istemedigin herseyi anlat mutlaka

Rahat rahat olabilirm o zmn :)) burun sekli konusunda henuz karar vermedim dogal deyince buyuk yapiyorlar gibi snn bu konuda onerilerin var mi soyle yaparsan daha iyi olur fln diye mesela siz kardesnle nsl tarif ettiniz?

inşallah değer doktorunu iyi seç :)
sanırım emre ilhana ameliyat olmak istiyorsun ben yeni revizyon oldum Emre beye 12. günüm bantlı daha burnum :)

Evet doktorlari arastirdm baya muhammet dilber ve emre ilhan arasinda kaldim sonra emre beyin yaptigi burunlar daha cok hosuma gitti va bana daha cok guven verdi hic gormedigim halde umarim yanilmam :) emre beyden memnun musun burnun bantliymis daha ama belki alci cikarkn fln gormussundur

Rahat rahat olabilirm o zmn :)) burun sekli konusunda henuz karar vermedim dogal deyince buyuk yapiyorlar gibi snn bu konuda onerilerin var mi soyle yaparsan daha iyi olur fln diye mesela siz kardesnle nsl tarif ettiniz?

sana şunun garantisini verebilirim emre bey asla kaba bir burun yapmaz doğal burunları bile çok kibardır :) eğer burnun çoook büyükse kemikliyse her burun belli bir noktaya kadar küçülebilir gercekten bazı burunlar anormal bir şekilde büyük oluyor onları minicik yapmak zor tabi:) ama benim kardeşiminde burnu baya kemerliydi ucu düşüktü şu an gördün burnunu çok kibar ve büyük değil:) ben kalkık bir burun istedim iddialı olsun doğal olmasın ama domuz burnu gibi de olmasın karşıdan bakınca burun deliklerim görünmesin sivri olmasın dedim,kardeşimde doğal olsun dedi üniversiteye bu burunla başlamak istiyorum estetiğim diye bağırmasın biraz kavisi olsun kalkık istemiyorum dedi emre bey de biraz kaldıralım sonra pişman olursun dedi ama kardeşim istemedi sonra bantları çıktı burnu 2 3 aylık oldu bu seferde tutturdu kaldırsaydım keşke niye dinlemedim kaldırtmak istiyorum diye :) emre beyde onu kıramadı burnu 1 senelikken kaldırdı burnunu tekrar ameliyat masasına yattı yani:) o kısa bir işlemdi tabi normal ameliyat gibi değil:) o sırada kulaklarını da yaptırdı kepçelik vardı biraz şu an ikisinden de çok memnun yani demem o ki kesinlikle dümdüz burun isteme birazcık kalkık ve kavisli olsun ve mümkünse emre beye bırak pişman olmazsın:)

Benimde ucu dusuk ve biraz kemeri var ama oyle cok kemikli değil.sonrasinda pisman olmamak icin emre beyin tavsiyelerini dinlycm senin tavsiyelerinide not ettim :) dumduz burun erkeksi gosterir ztn bnde senin dedigin gibi biraz kalkik biraz kavisli bi burun dusunuyorum ama su sivri burun nasil oluyo onu anlamadim :)

Ucu sivri oluyor funda ararin burnu gibi cok kotu hic sevmiyorum oyle

evet gördüm burnumu gayet düzgün bi burnum oldu çok şükür ama şiş henüz ve alışma süreci herkeste olacağı gibi bende de olacak :)
istediğim gibi olabilecek doğal muntazam bi burun zamanla şişlikler de gittikce yerine iyice oturur :)

Bana kalırsa daha erken gibi geldi ama burnununda durumuna bağlı çokmu kötüki rica etsem resim koyabilirmisin ona göre fikrimi diyim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…