17 yaşında burun estetiği ???

Canisiii333

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
62
1
286
35
Hollanda
Merhaba arkadaslar,

17 yasinda burun estetigi olmak nekadar dogru? Yani yaptirdiktan sorna burun daha buyurmu? 17 yasimda burun estetigi olmak istiyorum fakat erkenmi diye dusunuyorum.. 17 yasinda yada daha erken burun estetigi yaptiranlar varmi? Ve burnunuz yaptirdiginiz gibi kaldimi yada buyudu ve baska sekilmi oldu? Doktorlar kizlarda 16-17 yaslarinda burun estetigi olabilir diyorlar fakat nekadar matikli bilmiyorum.. Tabi doktorlarinda bi bildigi varda oyle diyorlar ama ginede cok tedirginliyim..

Merhaba arkadaslar,

17 yasinda burun estetigi olmak nekadar dogru? Yani yaptirdiktan sorna burun daha buyurmu? 17 yasimda burun estetigi olmak istiyorum fakat erkenmi diye dusunuyorum.. 17 yasinda yada daha erken burun estetigi yaptiranlar varmi? Ve burnunuz yaptirdiginiz gibi kaldimi yada buyudu ve baska sekilmi oldu? Doktorlar kizlarda 16-17 yaslarinda burun estetigi olabilir diyorlar fakat nekadar matikli bilmiyorum.. Tabi doktorlarinda bi bildigi varda oyle diyorlar ama ginede cok tedirginliyim..

ıyı bı doktor tarafından umarım olursun

yasal olarak 18
doktorlar 18 uygun goruyor yuzun kemık yapısının oturma yası 18 de ısrar edıoyolar
ıyı dr arastırın

ıyı bı doktor tarafından umarım olursun

yasal olarak 18
doktorlar 18 uygun goruyor yuzun kemık yapısının oturma yası 18 de ısrar edıoyolar
ıyı dr arastırın

Evet bende 18 uygun oldugunu dusunuyorum fakat mail felan atigim doktorlar 16 yasinda da rahatlikla olabilecegini soylediler.. Benimde kafam karisti dogrusu..

Evet bende 18 uygun oldugunu dusunuyorum fakat mail felan atigim doktorlar 16 yasinda da rahatlikla olabilecegini soylediler.. Benimde kafam karisti dogrusu..

bazı doktorlar para ıcın yapar
:)))) yada kendıne cok guvenen bı doktorsa sorun yok arastırın tabı

genelde kbb doktorları yapıyor ama estetık acıdan sıfır

bazı doktorlar para ıcın yapar
:)))) yada kendıne cok guvenen bı doktorsa sorun yok arastırın tabı

genelde kbb doktorları yapıyor ama estetık acıdan sıfır

Cok hastasi olan unlu doktorlara sordum yani onlar para icin yapmadiklari kesin, ozaman dedigin gibi kendisine guveniyor.. Bilemiyorum..

Bende ameliyat için 18 yaşını beklemiştim.. 1 sene daha bekleyebilirsin :)

Cok hastasi olan unlu doktorlara sordum yani onlar para icin yapmadiklari kesin, ozaman dedigin gibi kendisine guveniyor.. Bilemiyorum..

sız kımı buldunuz dr olarak bence dusundugunuz hocaların ısımlerını de verın en azından hastları fotolarını gosterse yapısından anlarız

Merhaba arkadaslar,

Ben Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a burun ameliyatı oldum.Kontrolüm için muayenehanesine gittiğimde benim gibi burun kontrolüne gelen 17 yaşında bi kız vardı(yaşını özellikle çok genç bulduğum için ben sordum) Burnunda yamukluk olduğunu söyledi bu sebepten ameliyat olmuş.3 ay geçmişti ameliyatından geldiğinde.Gayet oturmuş fındık gibi burnu vardı.Yani o yaşlarda da ameliyat yapılabiliyo demek ki.

Merhaba arkadaslar,

benim kardeşim 17 yaşında oldu gayet de güzel oldu burnu hiç bir sorun yok. bayanlarda 17 den itibaren yapabiliyorlar ama erkeklerde 18i doldurması gerekiyor

Ben Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a burun ameliyatı oldum.Kontrolüm için muayenehanesine gittiğimde benim gibi burun kontrolüne gelen 17 yaşında bi kız vardı(yaşını özellikle çok genç bulduğum için ben sordum) Burnunda yamukluk olduğunu söyledi bu sebepten ameliyat olmuş.3 ay geçmişti ameliyatından geldiğinde.Gayet oturmuş fındık gibi burnu vardı.Yani o yaşlarda da ameliyat yapılabiliyo demek ki.

Evet olabilir ama ilerde buyume felan olur ve burum baska bir sekile girer diye korkuyorum

Evet olabilir ama ilerde buyume felan olur ve burum baska bir sekile girer diye korkuyorum

burnunuzun şeklıyle bırlıkte bence onerdıgınız doktorları baklaım yuzunuzu kapatın foto yukleyın
benım bı arkadasım da 16 yasında estetıkcıye oldu ankarada cok memnun

Son düzenleme:
$image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp

$image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp

emre ılhan

Back
X