17 Yasinda dayak yiyen ve intihar eden bir genc kiz!!

hasretim34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
7.037
13
0
Diğer
Suan sinirlerim cok bozuk ne yazacagimi bilemiyorum,az önce aldim haberini,dayimin kizi intihar etmis,suan durumu iyi ama bundan sonrasi ne olacak,nasil olacak kim sahip cikacak bu kiza?

aaa sok oldum canim
nasil olmus ? neden yapmis böyle bir sey
off sükür ki suan iyi ama cok iyi bi tedaviden gecmesi sart psikolojisi bozuk belli

öncelikle geçmiş olsun...üzüldüm...o yaşlar tehlikeli yaşlar,hasas yaşlar,dikkatli davranmak lazım...

yalnız intihar etti diyince ,öldü anlamı çıkıyor,intihara kalkışmış deseniz daha doğru olur...bir ifade bozukluğu olmuş....

tekrar geçmiş olsun...neden olmuş,nasıl olmuş?

aaa sok oldum canim
nasil olmus ? neden yapmis böyle bir sey
off sükür ki suan iyi ama cok iyi bi tedaviden gecmesi sart psikolojisi bozuk belli

manyak bi anne yüzünden caindan oluyodu canim iste,dayak sevgisizlik,ilgisizlik iste,hap icmis.

evet haklisiniz ama kafam yerinde degil suan cok kötüyüm

offf hasretim ya valla benimde moralim cok bozuldu simdi
derdi ne bu annenin peki koca kiza yapilirmi bu ??

Son düzenleme:
isin kötü tarafi,bizim sülalede bu kiza sahip cikacak kimsede yok,herkes biz ne yapabiliriz diyor,alin sizde kalsin diyorum verirlermi bize diyolar,ya vermelerine ne bakioysunuz cekip alin bu nedir ya,yok olup gitmesinimi seyredeceksiniz,anlamiyorum,anlayamiycamda.Lanet olsun bu düzene.

Çok üzüldüm geçmiş olsun,malesef bazen insan çıkmaza girdiğinde
sanki tek çözüm çekip gitmekmiş gibi görüyor.
kendisi için bahşedilmiş mucize hayatı,yaşamın ona getireceklerini düşünmeksizin.
Neyse ki kötü sonuçlanmamış ve hayatta.
Dilerim tekrar aynı yanlışa düşmez.
Anneler daha yakındır aslında kız çocuklarına.
Bence bu süreçte anneyle bir büyük konuşmalı,akıl vermeli.
Kızına bu kötü günleri atlatırken nasıl davranması gerektiğini anlatmalı.
Şiddetin hiç bir şeyi çözmeyeceğini,
evladını kaybetmeden değerini anlamasını sağlamalı.
Dilerim anne-kız ilişkileri düzelir ve o genç kızımızında son hatası olur.

anasi demeye dilim varmiyo,deli kadin evde kizin yüzüne baskmiyomus,anne deme bana diyomus,annem deyilim diyomus,ins bidaha kalkismaz böyle biseye

ah canim ya,keske bunu anliyabilecek anne olsa,hastahaneye bile gitmemis düsünebiliyomusunuz laftan anlamazki

ailemden birisn basina geldi bu olay, hemde cok ii tanidigm birin, icini disini bildigim, kardesim dedgim birisi bu kiz. neler cektigini cok ii biliorum. ve yardim etmek istioyrum. ama elimden fzla brsy gelmior cünkü cok uzaginda yasiorum baska bir ülkede. arastiriyorum ama türkiyede yasayanalrdan yardim istiyorum fikirler. devlet bu konuda neler yapior türkyiede, önere bileceginiz seyler varmi. cünkü akrabalardan halalar, teyzeler, amcalar vs brsy yapmicak biliorum kimse karismior, biz ne yapa bilirz diolar. ama bu böyle gitmez o kizn kurtulamsi gerekior o aileden.
kizini sevmeyen bir anne, 17 yasindadki kizi her gün gereksiz sebeblerden döven bir anne.. sinir hastasi bir anne, sinirini kizindan cikartan bir anne, baba desen anne ile hergün kavga eden ama kizi dövülürden hanim sen napiorsun bu kiza nasil vursun dur demeyen bir baba...

bu kizin acilen bu aileden kurtulamsi lazim baska yolu yok..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…