- Konu Sahibi hasretim34
-
Öncelikle geçmiş olsun.
Peki sebep neymiş.
Ne olmuş da kızı bu kadar hırpalamış.
Gerçi ne olduğu pek de önemli değil buna asla hakkı yok.
Çok üzüldüm kızcağız için.
Babası niye arka çıkmıyor peki kızına
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Çok şükür kurtulmuş ama annenin elinden de Allah kurtarsın inşallah.
Bir insan intihar ettirecek kadar çocuğunun üzerine nasıl gider aklım almıyor.
Onun yanında oldukça psikolojik tedavi bile olsa yararı olmaz.
Aile büyükleri mutlaka bir çözüm bulmalı.
cocuklugundan beri dayak yiyor cünkü kiz, bu yasina geldi ve hala siddet görüyor. sevgi görmüyor evde, ufacik birseye bagrip kizan anne ve bunun yüznden kizi tekme tokat döven bir anne. aile ici cok fena siddet var yni
baba neden sahip cikmior onuda pek anlamis degilim ztn, ama anne ve baba arasindada problemler var ztn. aile denen bir kavram kalmamis yani aslinda ortada
kahretsin! doğrumakla anne olunmuyor işte...
aklı başında bir tek insan bile çıkıp ,be kadın sen ne yapıyorsun ,deyip ona ciddi bir şekilde hatası belirtmeli ...
sorun kıza bir ev -sığınak aramakta değil ki ,sorun anne de ve babada da..
hasta bir annein tedavi edilmesi gerek !
evden uzaklaştırılıp ,tedavi süreci yaşaması ve insanlığa dönüş süreci yaşaması gereken anne,17 yaşındaki genç bir yüreğe hangi yuva nasıl açılsın,o bunu içine nasıl sindirsin...
karga tulumba o tarz insanlar ruhlarını tadevisi için hastaneye yatırılmalı..
yoksa bu son kaçınılmaz olur neyazık ki ...
Ben bunu konu sahibine sormuştum yanlız.
Neden siz cevap verdiniz anlayabilmiş değilim :18:
Ben bunu konu sahibine sormuştum yanlız.
Neden siz cevap verdiniz anlayabilmiş değilim :18:
Adam akilli Türkiye'de i$ler i$lese..
$imdi o çocugu devlet koruma altina alir, 17 ya$inda (çocuk , yeti$kin olmadigi için) ailede ya$adigi sorunlar yüzünden bunalima girip kendi canindan bile olmak istemesi nedeniyle korumaya alirlar. Hatta öyle ki çocuk görü$mek istemiyorum dedigi an bile ailesi hangi hastanede hangi $ehirde hangi devlet çocuk koruma bilmem nesinde oldugunu dair bilgi bile vermiyorlar. Sadece avukatlar araciligiyla çocugun sagligi hakkinda bilgi alabilir.
Daha çoooooooooook ekmek yemesi lazim memleketimin.
Yukarda ki yazilarda öfkemi kustum kusura bakmayin kimse üzerine alinmasin ama ben Türkiye'de özellikle bayanlara ve çocuklara yeterince ilgi ve alaka gösterilmedigine inaniyorum. Hiç bir$ey yok demiyorum vardir elbet ama heryerde geçerli olmayan ve kullanilmayan bir$ey ise ozaman ne diye var diye ülkeyi korumaya kalkalim ki?
Geçmi$ olsun...
Babasi ne yapiyor buarada madem kadinin psikolojik sorunlari var babasi annesini hastaneye felan kaldirsin çocuklarindan olmasi daha mi iyi? Büyük anne baba varmi belki sahip çikarlar?
çünkü durumu çok daha vahim ,tedavi süreci şart!anne zaten sinir hapi kullaniyo ama bi ise yaramiyo olsa gerek
çünkü durumu çok daha vahim ,tedavi süreci şart!
yoksa kızınında ruhu kirlenecek yada hayatı son bulacak ...
tedavi edilmesi gerek ,bunu sağlamalı ailedeki büyükler...
o benim kuzenim,olayida o haber verdi bana
cünkü bende bir yakiniyim, kizin akrabasi yani, ve olan biteni cok ii biliorum
Öyleyse tamam aksi takdirde değişik algılanabiliyor
evet nasil anladiginizi biliyorum,haklisnizda son zamanlarda cok olmaya basladi malesef
ailem basindan akrabalarimin yanina atti babamnin kansere yakalandiginda...akrabalarimda hayatimi zehir etti...haftalardir onlarin yaninda ne cektim bi ben birde allah bilir....piskolojim bozulmustu iyice...sonra bunlarin üstüne arkadas zannettigim sahislarin gercek yüzünü ögrendim...birde bunun üstüne lise finallerine calisma stresi eklendi....kollarimi jiletledim, icime kapandim ve bunlarin üzerinden tam 6 sene gecti...hala da ruhsal sorunlarim var, olmayan seyler duyyorum, görüyorum halüsinasyonlarla geciyor günlerim....
piskologa gitdim ama biraktim cünki adam bana resmen ev ödevi veriyordu yok hayat hikayeni yaz yok bilmem ne yap skldim...
bunlari anlattim cünki o dönemdeki yasanan seyler cok iz birakiyor...yardm edebilecek gücünüz varsa edin bu kiza ki benim gibi caresiz kalmasin ve seneler sonra acisni cekmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?