• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 yaşındaki kuzenim sevgilisiyle yatma planları yapıyor. Ne yapmalıyım yardım ?

Kendisiyle konusmak istemen mantikli bence. Ailesini karistirma. Madem ne yapacaklarini kestiremiyorsun, kizla kendin konus.

Su sanane banane diyenleri de ben anlamiyorum. Sizin en yakininizdaki kisi bile bile kendini atese atsa "banane yea , naparsa yapsin" mi diyeceksiniz? Bunun adina da arkadaslik, akrabalik, dostluk bilmemne koyacaksiniz oyle mi? Hic gercekci degilsiniz. :37:

Valla o yorumları okuyunca ben de diyorum acaba ben mi fazla olaylara dalıyorum diye:27: Anasını biliyorum babasını biliyorum bu kızın bu işten zararlı çıkağını, yaşının bile reşit olmadığı biliyorum ki isterse 18 olsun yine küçük her türlü dillendiririm yani.

Yarın öbür gün yine senin dizinde ağlayacağına, git uyar da ağlayacaksa şimdi ağlasın.

Mesajları okumana bi'şey diyemem çok sır olsaydı birbirinizde şifreleriniz olmazdı zaten. Yalnız konu fake diyenler gibi benim de aklıma bi'kısım takıldı; bu kız bunu haliyle saklıyo ama şifresinin sende olduğunu bile bile rahatça cinsel içerikli konuşuyo, üstüne mesajları silmiyo. Bilemedim.

şifreyi bilen biri olmasına rağmen o konuşmaları oradan yapmaları bana da çok mantıklı gelmedi ama fake diye atlamak istemiyorum, malum ortada ''beni tatmin edemezsen senden ayrılırım'' diyen bi adamı tatmin etme çabasına düşmüş kafa yapısında bi kız var. bunu da akıl edememiş olması biraz normal.

valla o yaşta olsaydım nasıl davranırdım bilemiyorum ama 27 yaşında bir abla olarak nasihat vermem gerekirse, sen o mesajları onun haberi olmadan gizli bir şekilde okumadığına eminsen, yani şifrenin sende olduğunu biliyorsa bu kız, o mesajları okuduğunu söylemende bi sakınca yok. kuzenini kardeşin gibi seviyosan o mesajları okuduğunu ona söylemen lazım. ailene söylerim diye tehdit et diycem ama onun iyiliği için aranızın bozulmasını göze alabileceğini sanmıyorum.

mesajları okuduğunu söylemeden konusmak istiyosan da konuyu kendinden örnek verirmiş gibi aç, hayatında biri var mı bilmiyorum varsa eğer sevgilinin seninle bi seyler yasamak istediğini bu yüzden ondan soğuduğunu filan söyleyerek gir konuya. benimle bu yüzden birlikte olan adamla işim olmaz filan de mesela. eğer sevgilin yoksa yakın bi arkadaşının basına gelmiş gibi anlat bu konuyu. atıyorum ayşe olsun kızın adı. sevgilisi ayşeye böyle böyle diyomuş seninki sana dese napardın gibi belli etmeden doğaçlama bi sekilde ağzından laf almaya calış itiraf ederse vazgeçirmek için elinden geleni yap. bu yöntem işe yaramazsa yapacak bi sey yok sen itiraf edeceksin mesajları okuduğunu söyliceksin

Valla o yorumları okuyunca ben de diyorum acaba ben mi fazla olaylara dalıyorum diye:27: Anasını biliyorum babasını biliyorum bu kızın bu işten zararlı çıkağını, yaşının bile reşit olmadığı biliyorum ki isterse 18 olsun yine küçük her türlü dillendiririm yani.

Yarın öbür gün yine senin dizinde ağlayacağına, git uyar da ağlayacaksa şimdi ağlasın.

Mesajları okumana bi'şey diyemem çok sır olsaydı birbirinizde şifreleriniz olmazdı zaten. Yalnız konu fake diyenler gibi benim de aklıma bi'kısım takıldı; bu kız bunu haliyle saklıyo ama şifresinin sende olduğunu bile bile rahatça cinsel içerikli konuşuyo, üstüne mesajları silmiyo. Bilemedim.

Kesinlikle fake değilim sizi kandırma gibi bir amacım neden olsun ki ? Hem diyelim fakeyim elime ne geçicek ?
Yazışmaları okuduğumda sevgilisi kuzenin biliyomu görürse ne olacak diye yazmıştı kuzenim ben ona güveniyorum yanımda olmadıkça girip okumaz demişti. O yazdığını gördükten sonra kendimi çok kötü hissettim ama.

şifreyi bilen biri olmasına rağmen o konuşmaları oradan yapmaları bana da çok mantıklı gelmedi ama fake diye atlamak istemiyorum, malum ortada ''beni tatmin edemezsen senden ayrılırım'' diyen bi adamı tatmin etme çabasına düşmüş kafa yapısında bi kız var. bunu da akıl edememiş olması biraz normal.

valla o yaşta olsaydım nasıl davranırdım bilemiyorum ama 27 yaşında bir abla olarak nasihat vermem gerekirse, sen o mesajları onun haberi olmadan gizli bir şekilde okumadığına eminsen, yani şifrenin sende olduğunu biliyorsa bu kız, o mesajları okuduğunu söylemende bi sakınca yok. kuzenini kardeşin gibi seviyosan o mesajları okuduğunu ona söylemen lazım. ailene söylerim diye tehdit et diycem ama onun iyiliği için aranızın bozulmasını göze alabileceğini sanmıyorum.

mesajları okuduğunu söylemeden konusmak istiyosan da konuyu kendinden örnek verirmiş gibi aç, hayatında biri var mı bilmiyorum varsa eğer sevgilinin seninle bi seyler yasamak istediğini bu yüzden ondan soğuduğunu filan söyleyerek gir konuya. benimle bu yüzden birlikte olan adamla işim olmaz filan de mesela. eğer sevgilin yoksa yakın bi arkadaşının basına gelmiş gibi anlat bu konuyu. atıyorum ayşe olsun kızın adı. sevgilisi ayşeye böyle böyle diyomuş seninki sana dese napardın gibi belli etmeden doğaçlama bi sekilde ağzından laf almaya calış itiraf ederse vazgeçirmek için elinden geleni yap. bu yöntem işe yaramazsa yapacak bi sey yok sen itiraf edeceksin mesajları okuduğunu söyliceksin

Kesinlikle fake değilim sizi kandırma gibi bir amacım neden olsun ki ? Hem diyelim fakeyim elime ne geçicek ?
Yazışmaları okuduğumda sevgilisi kuzenin biliyomu görürse ne olacak diye yazmıştı kuzenim ben ona güveniyorum yanımda olmadıkça girip okumaz demişti. O yazdığını gördükten sonra kendimi çok kötü hissettim ama.Abla, ben kuzenimi biliyorum dediğin gibi yapsam bile bana söyleyeceğini hiç sanmıyorum en iyisi yüzüne açık açık söylemek. İlk gördüğüm fırsatta söyleyeceğim bu koca yük üstümden kalksın istiyorum.

Ben bu olayın gerçekliğine inanamdım iki senedir çıkıyorlarmuş birlikte olmak isteyen önceden de isterdi yeni çıkmıyorlar ki ayrıca yüzyüze görüşüyorlat orada konuşurlar kız bu mesajları silmiyor üstelik sizin bakacağınızı düşünmesr bile anası babası aç bakayım diyebilir öncr kuzenim benle eskisi gibi değil soğuk davranıyor demenizde aranızı bozan olarak kuzeninizim sevgilisini görmenizden kaynaklanıyor belki iöten kıskanıyorsunuz bu kadar şüphelenip mesj bakcak olayda olmamış ailesine söyleyip görüşmemelerini mi sağlamaya çalışıyırsumuz asla ailesine söylemeyin ne olacağını bilemezsin kuzeninle konuş en başta zaten saklamaz benden bişi demez demedin mi ya susacaksın face baktığın için ya da söyleyeceksin

bence konuşmalısın daha 17 yaşında ve çocugun dediği lafa bakılırsa şimdi olmasa bile ilerde aldatıcak kuzenini
kuzenin şimdi o cocukla birlikte olursa onu bir daha asla unutamaz bu yasta hayatı mahvolur

söyleseniz gözünü korkutsanız ne ki
bunu yapmak isteyen inanın her yolu bulur,bi şekilde emeline ulaşır yani...
evden çıkartmasanız,herşeyi yasaklasanız bile o görüşmenin bir yolunu bulur
ennn basitinden (azimli sıçan taşı deler sözünü kapsayan) bi örnek vereyim.Eski ev arkadaşım,doğulu,gayet de muhafazakar yapılı aileye sahip biriydi.Gecenin üçünde evden (aile apartmanı) çıkar sevgilisinin yanına giderdi.Sabah da elinde ekmek gazete marketten gelmiş gibi eve gelirdi:))
anlatmak istediğimi anlayabiliyo musunuz??
Yine de bana öylesine erotik konuşmalar yapıyolar gibi geldi,yani ailesinin evine,komşulara rağmen sevgilisini alacak kadar cesareti varsa ayakta alkışlarım ben o kızı :)) o ne özgüven o...
ama dediğim gibi,yapacağından değil de tahrik edici olsun diye bu tür konuşmalar yapıyolar gibi geldi bana.
Şaka bi yana sırf sevgilisi aldatmasın diye birşeyler yaşayacaksa üzülürüm o kız adına :((

Back
X