17 yasındayım cok kotu bısey yaptım :(

omur2131

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
8
0
16
İçel Mersin
Mrb 17 yasındaym erkek arkadasn 22 yasında cok utanarak soyluyorum ama aramzda bıseler oldu. Dusundugunuz gıbı degil sadece el ile temas yaz aylarıydı tatılden yenı gelmıstm. Tatılde adet olmustum ama denız kestı 3 gun surdu tatıldn geldm ve bu olay olduktan bkac saat sonra ıc çamasırmda leke vardı hc baskı falanda olmadı. Bu leke 2 gun byunca az az geldı cok korkuyorum bısey olmamıstr degl mı bıdaha katıyen olmucak boyle bısey. Cahıllk.. cok pısmanım

Son düzenleme:
az az gelen şey adet kanıdır
sen kesildi sanmışsın ama kesilmemiş belli ki

el ile temasla ne olabilir az az gelense sadece bi akıntıdır bence korkulcak bişey yok canım

Birşey olmamıştır. Ama sana tavsiye bu yaşlarda kendini derslerine ver, başka şeylerle ilgilenme...

tee yaz aylarında olmuş şimdimi aklına geldi çok korkuyorum falan bıraz geç kalmadınmı korkmakta

6-7 ay geçmiş bunun derdine yeni mi düşüyorsun..fakesin sanırım !

Son düzenleme:
Yazdan kalmış bir şey şimdi aklına dert olmuş eli ileri gitmedi ise bir şey olmamıştır ama tavsiyem dikkat et kendine arkasında durmayacağın pişman olacağın şeyler yaşayacağın yollarda turluyorsun. Sakın ol çok paniklediysen ki yazdan beri kontrole git kafan rahatlasın.

bi daha olmasa da bi kere olmuş daha ne olsun
merak etme kızlığına bişey olmamıştır, ama herşeyini evleneceğin erkeğe saklasan daha süper olur , yaşadığını asla yargılamıyorum bu arada olan olmuş

derdine derman aramak için soru sormuş kızcağız hemen alay etmeler falan hiç yakıştıramıyorum bunu büyük hanımlara..olgunluk alay etmekle yanyana duramaz..cahillik demiş zaten..

derdine derman aramak için soru sormuş kızcağız hemen alay etmeler falan hiç yakıştıramıyorum bunu büyük hanımlara..olgunluk alay etmekle yanyana duramaz..cahillik demiş zaten..

kimsenin alay ettiği yok cahillik dedi diye de olan biten şeyler değişmiyor.bence anormallik sizde bunu yaşayan 17 yaşında bi kız daha reşit bile değil..kucak mı açacağız? tabi ki tepki gösterenler olacak.17 yaşında bi kızın okulunun dersinin geleceğinin derdine düşmesi gerekirken burda akıl aldığı konuya bakın!

ayrıca hiç de cehalet falan değil 17 yaş cahil olunacak bi yaş değil hele de bu devirde.yapıp yapıp "cahillik" kelimesinin arkasına saklananlara da bayılıyorum yani.

Sizin kızınız olsaydı bu soruyu soran, cahillik etmiş elletmiş der geçerdiniz sanırım.
Büyük olgunlukmuş sizdeki.
Bravo.
Ayrıca kim alay etmiş pardon?
Ellettim bakire miyim değilmiyim mevzusu da dert değildir ayrıca.
Gerçekten dert burda okuduğumuz onlarca kadının eşlerinden gördüğü şiddet vs.

Bisey olacagını sanmıyorum fakat daha çok küçüksün canım 17 yaşındasın okumuyorum çalışıyorum demişsin daha iyi biyerlere gelmek için çabalayabilirsin erkek arkadaşında tabii ki olacak ama bu kadar ileri gitme bence. Tamam cahillik dedin ama hata bir kere olur unutma sakın. Sen burdaki ters konusmalarada fazla takılma dediğim gibi bişey olmamıştır akıntı ya da denize girdiğim için kesildi demişsin onun son kanamaları geliyordur 3 gün olmuşsun sonuçta. Ama çok çok takıldıysa kafana bi doktora görün derim

Birşey olmamıştır tatlım adet kanıdır o,deniz kesiyor ama bazen ara kanamalarla devam edebiliyor.sen yinede kendine saygını yitirme bir daha yapma böyle birşey tecrüben kulağına küpen olsun bu olay tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…