17 yasındayım cok kotu bısey yaptım :(

Neden yerden yere vuruyorsunuz !!! Cahillik olduğunu kabullenmiş bir daha tekrar etmeyeceğim demiş.. Bir şey olmaz canımın içi muhtemelen ara kanama gibi bir durumdur fakat yaşın itibariyle ve korkundan ötürü bir daha tekrarlamaman senin için simdilik en doğrusu gibi ..

Asıl yerden yere vurmayınca ona kötülük etmiş olurlardı yaşı daha çok küçük böyle şeyleri yaşamak için gerçekten büyük bir hata kendini düşünüyorsa tabi daha düşünerek hareket etmeli korkulacak birşey yok şimdilik ortada ama çok dikkatli olmalısın daha kötüsü de olabilirdi geçmiş olsun diyelim.

tesekkur ederım ablacım kesinlikle tekrarı olmucak biliyorum hatamı anladım çok korktum zaten

ne desenız haklısınız buyuk bi hata yaptım ama gerçekten pısmanım kımseye soyleyemıyordum bu forumuda yeni buldum hemen uye olup sormak ıstedım hepinize tesekkurler

Daha yapıcı eleştiriler olabilirdi. Bende belirttim zaten yaşı itibariyle tasvip etmediğimi ve bunun kendine zarar verebileceğini. Şu konuyu ben açmış olsam inanın psikolojim bozulurdu demek istediğim buydu..

Eğer olsaydı 5-6 aylık hamileydin şuan zaten ve o da çok belli olurdu yani problem yok

bir anlık heves uğruna
kaybetmemek için
sırf güveniyorsunuz diye
nereye varacağı belli olmayan ilişkiler veya büyüklüğü belli olmayan bir sevgi için
gelecek hayallerinizden vazgeçmeyin.

bir hataymış, insanlık hali, gençlik, heves diyelim. bundan sonra dikkatli olun ne olur.
sadece kk bile bunun acısını taşıyan insanlarla dolu. başlıklara bir göz gezdirin insanların pişmanlıklarını okuyun lütfen.

Nasıl elle temas? Bir şey olmamıştır demek seni hafifletecek mi?

Olmadıysa zararsız mı oluyor? Olmadıysa vicdan azabın geçecek mi?

Madem bu kadar önem veriyorsun neden riske ediyorsun?

o zaman buraya KADINLAR KULÜBÜ MAHKEMESİ deyin giyotinde getirin,koparın hınzırın kafasını...

bazı şeyleri eleştirmek veryansın yapmak çok kolayınıza gidiyor.

kimsenin bu davranışı tasvip ettiği de yok ,edeceği de..sizin bunu tasvip ettiğimizi aklınız nasıl aldı onu da bilmiyorum..
kızcağız bile bunun yanlış olduğunu kabul etmişken..

yapılan şey geride kalmış ve bize doğrumu yaptım yanlışmı,bi daha mı yapsam acaba gibi bir soruda sorulmamış..

güzellikle bunun yanlış olduğunu anlatmak yerine EE SEN NE BEKLİYORDUN,ELLETİRKEN DÜŞÜNECEKTİN vs gibi cümleler gerçekten çok çirkin.

henüz büyüme çağında olan bir insana,ki büyük bile olsa yapılmaz, hemen dışlama,hemen kınama karşımızda fikirlerimize değer verip soru soran insanı toplum dışına itmekten,diğer hataların kucağına itmekten,suçluluk psikolojisi ile başka suçlara yöneltmekten başka ne işe yarar ki..

biraz daha hassasiyetin kimeye zararı olacağını düşünmüyorum...

konuya dönersek;

bir doktora görünmenin faydası var,burada kim ne dese boş güzelim..

acabalar yerine,gerçekten doğru yerde derdine derman araman daha mantıklı..o da jinekoloji

akıntıdır yada adetin devam ediour ilşkide bile bukadar kolay olmuo deniliyor ki el teması ile sanmıyorum bişe oldunu. ßak buda sana ders olsun işte yeterince korkmussun zaten birdaha kalkışma böle bişeye

Bundan sonra birşey yaşamadan önce pişman olabilir miyim diye düşün ve öyle adım at.ayrıca kızlık zarı el temasıyla bozulacak birşey değil.

ne kadar çok 17 yaşında insan var ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…