Neden yerden yere vuruyorsunuz !!! Cahillik olduğunu kabullenmiş bir daha tekrar etmeyeceğim demiş.. Bir şey olmaz canımın içi muhtemelen ara kanama gibi bir durumdur fakat yaşın itibariyle ve korkundan ötürü bir daha tekrarlamaman senin için simdilik en doğrusu gibi ..
Neden yerden yere vuruyorsunuz !!! Cahillik olduğunu kabullenmiş bir daha tekrar etmeyeceğim demiş.. Bir şey olmaz canımın içi muhtemelen ara kanama gibi bir durumdur fakat yaşın itibariyle ve korkundan ötürü bir daha tekrarlamaman senin için simdilik en doğrusu gibi ..
Asıl yerden yere vurmayınca ona kötülük etmiş olurlardı yaşı daha çok küçük böyle şeyleri yaşamak için gerçekten büyük bir hata kendini düşünüyorsa tabi daha düşünerek hareket etmeli korkulacak birşey yok şimdilik ortada ama çok dikkatli olmalısın daha kötüsü de olabilirdi geçmiş olsun diyelim.
sen nolmasını bekleyerek ellettin merak ettim, kan gelince korkmuşsun da?
Bu çok talihsiz bir yorum olmuş.
kimsenin alay ettiği yok cahillik dedi diye de olan biten şeyler değişmiyor.bence anormallik sizde bunu yaşayan 17 yaşında bi kız daha reşit bile değil..kucak mı açacağız? tabi ki tepki gösterenler olacak.17 yaşında bi kızın okulunun dersinin geleceğinin derdine düşmesi gerekirken burda akıl aldığı konuya bakın!
ayrıca hiç de cehalet falan değil 17 yaş cahil olunacak bi yaş değil hele de bu devirde.yapıp yapıp "cahillik" kelimesinin arkasına saklananlara da bayılıyorum yani.
Mrb17 yasındaym erkek arkadasn 22 yasında cok utanarak soyluyorum ama aramzda bıseler oldu. Dusundugunuz gıbı degil sadece el ile temas yaz aylarıydı tatılden yenı gelmıstm. Tatılde adet olmustum ama denız kestı 3 gun surdu tatıldn geldm ve bu olay olduktan bkac saat sonra ıc çamasırmda leke vardı hc baskı falanda olmadı. Bu leke 2 gun byunca az az geldı cok korkuyorum bısey olmamıstr degl mı bıdaha katıyen olmucak boyle bısey. Cahıllk.. cok pısmanım
ne kadar çok 17 yaşında insan var ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?