şimdi haberlerde söylediler de o okulun sahibi Süreyya Yalçın in kardesiymis..nasıl ödemezler borçlarını?sureyya Yalçın bir çantasını verseydi borç karşılığı!?ogrencileri görünce icim acıdı ama okulun sahibinin kim olduğunu öğrenince sinirim tepeme çıktı!parası olmayan insanlar değil bunlar!
özel bi okul diil mı orası orencılerden para alıyolar sonra kırayı odemılyolar sahıbıde hakkıı ısteyınce kotu ınsan oluyo olmaz bole sey okul yonetımı suçlu tahlıyeyı bıldıklerı halde bıde orencılere bıle solememısler olurmu tamam belkı donem sonu beklenebılırdı ama sonucta suç okul yonetımınde bence
orası sanat merkezi değil de dini eğitim veren bir yer olsaydı
ne borç kalırdı şimdiye kadar ne de başka bişi
yazıklar olsun diyorum başkada bişi demiyorum
orası sanat merkezi değil de dini eğitim veren bir yer olsaydı
ne borç kalırdı şimdiye kadar ne de başka bişi
yazıklar olsun diyorum başkada bişi demiyorum
hay ağzına sağlık! hatta es kaza boşaltılsaydı, basına nasıl yansırdı "bizi baskı altına almak için yapıyorlarr, aman din elden gidiyor" diye kıyamet kopardı. ama bu olay ne kadar ses getirecek? hukuki boyutunu bilmiyorum tahliyeyi kararı doğru da olabilir ama üzüldüm arkadaşım en kısa zamanda halledilir umarıma.s.
hay ağzına sağlık! hatta es kaza boşaltılsaydı, basına nasıl yansırdı "bizi baskı altına almak için yapıyorlarr, aman din elden gidiyor" diye kıyamet kopardı. ama bu olay ne kadar ses getirecek? hukuki boyutunu bilmiyorum tahliyeyi kararı doğru da olabilir ama üzüldüm arkadaşım en kısa zamanda halledilir umarıma.s.