Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo aldın mı bu süreçte? Bide göbek deliğinde kararma filan başladı mı kararmayı?Çok az belirgin. Özellikle akşam saatlerinde daha fazla görünüyor.
Kilo aldın mı bu süreçte ??
Kilo aldın mı bu süreçte? Bide göbek deliğinde kararma filan başladı mı kararmayı?
Canım 30 haftalık ikizlere hamileyim karnım 27.hafta cıktı. Iç karnım ne kadar genişse artık tek bebek olsa doğurana kadar hamile olduğum anlaşılmayacakmış17 haftalık hamile kızlar için göneniniz çıkmaya başladı ? Bide iç karnı geniş olanların ya da karın bölgesinden kilolu olanlara göbeğiniz kaçınca haftada belli olmaya başladı?? Teşekkür ederim şimdiden
Yok onlar için daha erken olabilir. Yada genetik etkenler ile ilgilidir bilemeyeceğim.
Maşallah , 27 .hafta öncesinde hiç bir değişikliği yok muydu yani göbeğindeCanım 30 haftalık ikizlere hamileyim karnım 27.hafta cıktı. Iç karnım ne kadar genişse artık tek bebek olsa doğurana kadar hamile olduğum anlaşılmayacakmış
Vardı da hamile değil de göbekliymişim gibiydiMaşallah , 27 .hafta öncesinde hiç bir değişikliği yok muydu yani göbeğinde
Bende de göbek var da ama oturduğumda biraz katlanıyor çok tuhafıma gidiyor kusurma çok soru sordum ama ilk olduğu için insan merak ederVardı da hamile değil de göbekliymişim gibiydi
Estağfurullah ben hala merak ediyorumBende de göbek var da ama oturduğumda biraz katlanıyor çok tuhafıma gidiyor kusurma çok soru sordum ama ilk olduğu için insan merak eder
Cevapların için çok teşekkür ederim , sen de katlanıyor muydu göbeğin 17 haftalılkta ?? Bide hala ben 5 dk başı tuvalete gidiyorumEstağfurullah ben hala merak ediyorum
17.haftada rahim göbek deliğinin oralara kadar büyümüş oluyor katlanması normal. Bi de ilk gebeliklerde daha geç büyürmüş öyle diyorlar. Benimki gibi olmaz muhtemelen ama 20.haftadan sonra artık iyice belli olur hamile olduğunolduğun
Katlanıyordu. Sık idrar normal ama yediklerine dikkat et. Fazla hamur işi tatlı kızartma tüketme bunlar gebelik şekerini yükseltir. Şeker de daha sık idrara çıkartırCevapların için çok teşekkür ederim , sen de katlanıyor muydu göbeğin 17 haftalılkta ?? Bide hala ben 5 dk başı tuvalete gidiyorum![]()
İnşallah sağlıkla kavuşursun ikizlerineKatlanıyordu. Sık idrar normal ama yediklerine dikkat et. Fazla hamur işi tatlı kızartma tüketme bunlar gebelik şekerini yükseltir. Şeker de daha sık idrara çıkartır
Inşallah hepimiz vaktinde sağ salim kavuşalim bebeklerimizeİnşallah sağlıkla kavuşursun ikizlerine![]()
Arkadaşlar ?Birde arada batma oluyor muydu kasiktan içten hissettiginiz iğne gibi anlık
Kasık ağrılar bende dr var ara ara oluyor bide yemek yediğim zaman sanki 6 aylık hamileymişim gibi duruyorBenimde yeni yeni belli oluyor olmuyor gibi biraz cikti normaldede ayva gobekliydim kilo gibide duruyor sanki ayrica midem de cok asiri reflu var ve hafif kasık agrilarim var benm gbi olan varmi bu haftalarda