17haftalık hamileler için

Kızlar hiç vajinaya baskı hissediyor musunuz sanki bir sizi aşağı doğru vuruyormuş gibi oluyor nasıl tarif edeceğimi bilemedin

Ben çok zayıfım, hamileliğin ilk üç ayında da epeyce kilo verdim ama ona rağmen göbeğim 14.haftada çıkmaya başlamıştı canım. Yani göbeğimi gören hamile olduğumu anlardı. İç karinla alakalı bence. Afedersin popom falan dümdüz kaldı kilo verdigim için ama göbeğim baya çıktı. Eski kilomun yanına bile yaklasamiyorum hala çok zayıfım bu arada. Su an bu durum bana eğlenceli geliyor ama ilerleyen haftalar için kesinlikle korkutucu :) o yüzden çıkmadıysa hiç sıkıntı etme hatta şanslı olduğunu düşün.

Ben çok zayıfım, hamileliğin ilk üç ayında da epeyce kilo verdim ama ona rağmen göbeğim 14.haftada çıkmaya başlamıştı canım. Yani göbeğimi gören hamile olduğumu anlardı. İç karinla alakalı bence. Afedersin popom falan dümdüz kaldı kilo verdigim için ama göbeğim baya çıktı. Eski kilomun yanına bile yaklasamiyorum hala çok zayıfım bu arada. Su an bu durum bana eğlenceli geliyor ama ilerleyen haftalar için kesinlikle korkutucu :) o yüzden çıkmadıysa hiç sıkıntı etme hatta şanslı olduğunu düşün.
Peki bacaklarında ağrı hissediyor musun bide vajinada sanki bişey batıyormuş gibi bir his var hiç sende öyle olmuş muydu

Peki bacaklarında ağrı hissediyor musun bide vajinada sanki bişey batıyormuş gibi bir his var hiç sende öyle ölmüş muydu
Ben iki hafta kadar önce kasıklarımda inanılmaz ağrılar yaşadım, hatta epey korkup acile falan gittim. Hiçbir şey çıkmadı, hamilelikte bu tarz ağrılar olabiliyor kanama vs olmadığı durumlarda endişelenme. Bana magnezyum takviyesi başlandı, magnezyum bildiğim kadarıyla kasılmalari vs önlüyormus. Çok şükür hemen geçti. Bebek bu haftalarda iyice yerleşiyor, büyüyor vs.. O yüzden normal canım.

Yok almadım hatta 6 kg verdim. Benim çok bulantım kusmam var, ekmek vs dahil yiyemedim daha yeni yiyebiliyorum.
Canım bulantilarin tam olarak nzm gecti? Benimde bulanti kusma surekli tukuruk salgisi+ dilde aci tat cok zor bi surec. Bide cinsiyetin bellimi? Genelds bu kadar kusma bulsnti kiz bebek derler

Canım bulantilarin tam olarak nzm gecti? Benimde bulanti kusma surekli tukuruk salgisi+ dilde aci tat cok zor bi surec. Bide cinsiyetin bellimi? Genelds bu kadar kusma bulsnti kiz bebek derler
Bu bulantılar cinsiyetle hiç alakası yok , bende de bulantılar baş ağrısı devam şimdiye kadar allah yardım eder

Geçmedi ki :D

Vievet cinsiyeti yeni belli oldu kız ama bence genetik etkenler, hormonların yüksekliği ile bağlantılı. Annem erkek kardeşimde de aylarca kustu.

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak göğüs şişme belirtisi ile hamile olanlar varmı

Back
X