- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi everyday26
evet bende bu ara kendimi zorlucam cıkmıcam dısarı 1.gün bitti simdi 2.güne baslıyorum birazdan salata yapıcam haslanmıs karnıbaharla....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki verilir ben sadece diyet yapıyorum ve 2.5litre su içiyorum. suyun çok faydası var gerçekten. ama diyetisyene gitmeni öneririm hastalığın var çünkü. bende b12vitamini eksikliği var iğne kullanıyorum doktorda et ağırlıklı verdi diyeti
hadi bakalım hayırlısı sonuçlarını bekliyorumevet bende bu ara kendimi zorlucam cıkmıcam dısarı 1.gün bitti simdi 2.güne baslıyorum birazdan salata yapıcam haslanmıs karnıbaharla....
hoşgeldin aramızaKızlar bende aranıza katılabilir miyim boy 170 kilo 66.2 belirli yaptıgınız diyet listesi var mı ben yarın baslayacağım bu sefer kararlıyımmm
o nasıl canım? liste güzelde yürüyüş yapmadığım için durdu kilomçok güzelmiş listen çok doyurucu görünüyor =) ben muzaffer kuşhanın 2 haftalık diyetini uyguluyorum daha bugün başladım bakalım 2 hafta sonra sonuç ne olacak :)
beklerim sorun değil :)Canım telden girdiğim için listeyi yazamadım en kısa zamanda yazarım kusura bakma
bugün tam 1 hafta oluyor veeeee
tam 2 kilo vermişim![]()
spor yapıyor musunuzaynen nasıl sevindim anlatamam
başta hiç umudum yoktu biraz moral oldu![]()
hayır ama bu hafta aerobik yapmayı düşünüyorumspor yapıyor musunuz
Anladım sporun da baya faydası olur :)hayır ama bu hafta aerobik yapmayı düşünüyorum