• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18-20 yaş arası zayıflamak isteyenler :)))

evet bende bu ara kendimi zorlucam cıkmıcam dısarı 1.gün bitti simdi 2.güne baslıyorum birazdan salata yapıcam haslanmıs karnıbaharla....

tabiki verilir ben sadece diyet yapıyorum ve 2.5litre su içiyorum. suyun çok faydası var gerçekten. ama diyetisyene gitmeni öneririm hastalığın var çünkü. bende b12vitamini eksikliği var iğne kullanıyorum doktorda et ağırlıklı verdi diyeti

Diyetisyene hasta olmadan önce gitmiştim ama sanırım tekrar gitmem gerekiyor haklısın

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim boy 170 kilo 66.2 belirli yaptıgınız diyet listesi var mı ben yarın baslayacağım bu sefer kararlıyımmm

Kızlar bende aranıza katılabilir miyim boy 170 kilo 66.2 belirli yaptıgınız diyet listesi var mı ben yarın baslayacağım bu sefer kararlıyımmm
hoşgeldin aramıza :KK68:ben diyetisyenimin verdiği listeyi uyguluyorum hiç aç kalmadım bugün 5. günüm en uzun diyetim heralde :KK48:
sabah:
1 yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
şekersiz çay (doktor bana günde 10 küp şekeri geçme dedi ama ben şekeri bıraktım)
5-6 zeytin
2 tam buğday unlu ekmek
serbest sebze

kuşluk(saat 10 gibi falan)
bir porsiyon meyve

öğle: 1 yumurta büyüklüğünde et, balık yada tavuk
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 kase çorba yada 3 yemek kaşığı pilav veya makarna
1 dilim ekmek
yağsız salata

ara: 1 porsiyon meyve
2 adet galeta
1 bardak ayran

akşam: 1 yumurta büyüklüğünde et. tavuk yada balık
4-5 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
1 kase çorba
yağsız salata

gece(21.00-22.00 gibi) 1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt

ben bunu uyguluyorum yani liste oldukça dolu bide yaşımdan dolayı böyle verdi sanırım.
64.00le başladım 62.4 oldum 4 günde doktor 1 ayda bu listeyle 2 ile 6 kilo arası verebilceğimi söyledi
her gün 45 dk yürüyüş var ama ben onu yapamıyorum hava şartlarından dolayı :KK43:

çok güzelmiş listen çok doyurucu görünüyor =) ben muzaffer kuşhanın 2 haftalık diyetini uyguluyorum daha bugün başladım bakalım 2 hafta sonra sonuç ne olacak :)

çok güzelmiş listen çok doyurucu görünüyor =) ben muzaffer kuşhanın 2 haftalık diyetini uyguluyorum daha bugün başladım bakalım 2 hafta sonra sonuç ne olacak :)
o nasıl canım? liste güzelde yürüyüş yapmadığım için durdu kilom :mad:
bende evde aerobik yapmaya başlıycam :KK76::KK76::KK76:

Canım 2 haftada 8-10 kilo verdiriyormuş sabah 1 dilim ekmek 25gr peynir öğlen işte değişiyor akşamda değişik yapmaya çalışıyorum bakalım kaç kilo vercem yaaa

Şöyle bir göz attımda yazdıklarınıza... Çok çok kolay kilolar aslında fazlalıklarınız.. Ya ben napayım? 170 cm 123 kg :(

Back
X