• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 Ağustos ve sonrası transfer olacaklar birlikte bekleyelim ❤️

kaçıncı gün embriyosu. benim 3. gündü bende 5. gün test yapmıştım bir şey çıkmamıştı. son gün ovulasyon testi yapmıştım tamamen meraktan ki kopkoyu çizgi çıkmıştı. sonuç pozitif olmuştu
6.gün embriyosu bilmiyorum valla transfer+5 ti çıkmadı. Prodoctor marka test ilk bebeğimde de kanda öğrendim testlerin benimle soru mu var ☺️ 8. Gün yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum 12 gün verdi doktorum

Bende az miktarı iyi diye okumuştum yayınlarda ilk çocuğumda günde 1 dilim yedim bu minnak içinde yiyorum
Normalde her gıdanın fazlası zarar verir bunu biliyoruz, mesela bende hurmanın zararlı olduğunu biliyordum ama onu bile haftada bir iki tane şeker isteği olduğu zaman tüketimi oluyormuş. Tabi ben yine de bildiğim şaşmam. Günlük ceviz, badem, kabak çekirdeği ve avokado olmazsa olmazım artık ve iki tane haşlanmış yumurta. Güne yayarak yiyorum bunları da mümkün olduğunca beyaz ekmek ve hamurisi yok zaten

Merhabalar ben 30 yaşındayım 2,5 yıldır deniyoruz ancak olmuyor. (İlk denememizde oldu 70 beta düştü Birdaha olmadı) Eşimin benimde bir sorunumuz yok diyorlar. 2 kere hsg çektirdim. 1inci meğer yanlışmış. Devlette çekilmişti. Sağ tüpüm kapalıymış ve açmamışlar ama açıl yazılmış. 2 yıl doktor doktor gezdim bu raporla meğer yanlışmış işte. 4 kere ilaç çatlatma 1 aşılama yaptık yok. Sağ tüp kapalı olunca meğer daha zormuş zaten geçen ay hsg çektirdim özelde ve sağ tüpüm açıldı. Tüp bebek için Zeynep Kamilde dosyam toplanıyor. Devlette yaptıran var mı ? Sebepsiz infertilite deniyor bana da. Amh 2023 - 2,87. 2024 1,12. Doktor test yanlış büyük ihtimal dedi bu kadar hızlı düşmez muayene edince de adetliyken 7 yumurtam vardı. Daha deneyimlisiniz desteğinizi rica ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,elinde yumurta toplamadan iğne kalan varsa talibim ,Gonal f pergoveris ovitrille ve cetrotide

YAAAAA BACIIIMMM 💕 Allahım bu nası güzel motivasyon, bu nası güzel dua 🫶 Allah bin kere razı olsun senden, sizden 🧡 Rabbim gönlümüzdekini hayal ettiğimizden daha güzelini nasip etsin 🌼 İnşallah, o haberi sana vermek için sabırsızlanıyorum 🫂💙🐥🐥
Sabahtan beri heyecan ve stresle bekledim seni. Sorup sormamak arasında kaldım. Sonra dedim ki olumlu düşünüyoruz pozitif ve haber vermeyi unuttu kesin. İnşallah inşallah inşallah 🤲🏻

Sabahtan beri heyecan ve stresle bekledim seni. Sorup sormamak arasında kaldım. Sonra dedim ki olumlu düşünüyoruz pozitif ve haber vermeyi unuttu kesin. İnşallah inşallah inşallah 🤲🏻
Yaaaaa Allah senden binnn kere razı olsun.. Binlerce kez şükürler olsun ki pozitif 🥹🤍🫂

Çıktı çıktı, 3 kattan fazla artmış. Hemşire çok iyi dedi. 2 haftaya kese ve kalp atışı için gideceğim 🥹
Artık her şey daha güzel olacak. Sabrın sonu selamet 🤲🏻 İnşallah keseleri de göreceksin kalp atışlarını da duyacaksın sonradaaaa kucağına alacaksın 🧿🧿
Bende nasipse yarın kalp atışlarını dinleyeceğim dua et bana 🤲🏻

Merhabalar ben 30 yaşındayım 2,5 yıldır deniyoruz ancak olmuyor. (İlk denememizde oldu 70 beta düştü Birdaha olmadı) Eşimin benimde bir sorunumuz yok diyorlar. 2 kere hsg çektirdim. 1inci meğer yanlışmış. Devlette çekilmişti. Sağ tüpüm kapalıymış ve açmamışlar ama açıl yazılmış. 2 yıl doktor doktor gezdim bu raporla meğer yanlışmış işte. 4 kere ilaç çatlatma 1 aşılama yaptık yok. Sağ tüp kapalı olunca meğer daha zormuş zaten geçen ay hsg çektirdim özelde ve sağ tüpüm açıldı. Tüp bebek için Zeynep Kamilde dosyam toplanıyor. Devlette yaptıran var mı ? Sebepsiz infertilite deniyor bana da. Amh 2023 - 2,87. 2024 1,12. Doktor test yanlış büyük ihtimal dedi bu kadar hızlı düşmez muayene edince de adetliyken 7 yumurtam vardı. Daha deneyimlisiniz desteğinizi rica ediyorum.
Değerleriniz güzel yaşınız genç tüp bebek ile şansınız yüksek olacaktır

Artık her şey daha güzel olacak. Sabrın sonu selamet 🤲🏻 İnşallah keseleri de göreceksin kalp atışlarını da duyacaksın sonradaaaa kucağına alacaksın 🧿🧿
Bende nasipse yarın kalp atışlarını dinleyeceğim dua et bana 🤲🏻
Her zamaaann, Rabbim sağlıklı keyifli gebelikler nasip etsin hepimize 😻🧿🧿 Sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah 🫂🤍

Back
X