18.ay aşısı

Voiice

Oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
876
1.155
63
İstanbul
Merhaba arkadaşlarım;

18.ay aşısı olduk. Ertesi gün ateşimiz başladı en fazla 38 oluyoruz.Şuan 24 saat oldu dolven calpol dönüşümlü veriyorum.daha önce ateşli havalemiz olduğu için 37.5 olduğu an malesef ilaca başvuruyorum.her ateşi çıktığında yüreğim ağzımda çok korkuyorum bir türlü atlatamadim.

Sizin kaç gün sürdü ? Ne kadar devam eder bu süre ?
Doktor normal aşıdan diyor vücut savaşıyormuş ama anne yüreği bitsin istiyor bir an önce...

Hayırlı geceler

Gecmiş olsun canım. Sen ates dusurucuyu ihmal etme 2 gun sure biliyor.sakin ol bunyeye gorede gegisir. cocugun daha canlı olmadından anlarsın atlattıgını.

Gecmiş olsun canım. Sen ates dusurucuyu ihmal etme 2 gun sure biliyor.sakin ol bunyeye gorede gegisir. cocugun daha canlı olmadından anlarsın atlattıgını.

Çok teşekkür ederim . Ediyorum takip etmem mi 2.gün yarın olacak inşallah bitecek o zaman .

Bazen halsiz kalıyor eli ayağı buz kesince anlıyorum ateşin geldiğini
Bazen de çok iyi oluyor oyunlar oynuyoruz .

Aile hekiminizi arayıp sorsan daha olumlu cvp alırsın. Benim kızım epilepsi hastası o korkuyu cok iyi biliyorum ates havaleyi tetikler buda bir anneye yeter. Sen atesdusuruculerini ihmal etme .evet ates yukselicegi zaman buz keser sonra parmaklarda morarma olmaya baslar. Sen riske atma

Hepsi ateşin normal bir reaksiyon olduğunu söylüyor. Konuştum.
Havale 37 de bile gelebilir 5 yaşına kadar riski varmış. Atesli geçirdik biz havaleyi orta kulak enfeksiyonundan anlamadık 1 gece de 4 saat içinde yaşadık bunu şok olduk.

Allahım sizede şafi ismiyle şifa versin. Şimdi nasıl kızınız ? Genetik mi acaba ?

Allah razı olsun.. Sizin ve tum yavrularla inş. Biz bi hastalıkla 5 aylıkken tanıstık. 8.5 yıldırda bırakmadı bizi. Evet o yas aralıgı riskli. Tedbir sizden taktir allahtan. 1 kezmi gecirdi yavrunuz.

Allah razı olsun.. Sizin ve tum yavrularla inş. Biz bi hastalıkla 5 aylıkken tanıstık. 8.5 yıldırda bırakmadı bizi. Evet o yas aralıgı riskli. Tedbir sizden taktir allahtan. 1 kezmi gecirdi yavrunuz.

Evet 1kez oldu. 1 ay önce . Kaldik hastahane de o gece. Tedbir amacli .Allahım daha yasatmasin kimseye . Sizin de geçsin gitsin inşallah üzüldüm inanın . Allahım çaresiz hastalık vermesin. Çok zor anne olmak .

Amiiiinnnn canım.beslenmesine dikkat et. Genelde gribal enfeksiyonlar tetikliyor. En ufak bir halsızlıgı huysuzlugu oldugunda gotur en yakın hastane yada aile hekiminize. Enfeksiyon varsa ates olasılıgının önünü kesmiş olursun. Burnunun tukanmamasına dikkat et. Bırun tıkanınca bohazlar hemen enfeksiyon kapıyor. Ve tavsiyem grip yada bogaz kulak enfeksiyonunda 4 gun ates dsuruculeri ihmal etme. Antibiyotik alıyor bişi olmaz deme. Bunları acı tecrubelerle ogrendim. Doktorlardan.

Teşekkür ederim doğru tedbiri alalım gerisi allahtan

merhaba arkadaslar iyi bayramlar. kizim 18. ay aşısını yaklasik 12 gün önce oldu iki koldan bir agizdan. fakat bugun farkettim kolunda asi oldugu yerde cok sert ve findik buyuklugunde bir beze olusmus. sizin de basiniza geldi mi acaba ne yapmam gerekir? çok endiseliyim simdiden tesekkur ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…