• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

18 aylik bebek uyku

rhcp

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
217
Puanlar
628
Yer
Aksaray
Merhaba tecrubeli anneler 18 aylik kizim dogdumuzdan beri uykusu iyi olmadi artik cok yoruldum halen gece en az 5 kez filan kalkiyor emmeden geri yatmiyor o uyusa da ben uyuyamiyorum artik uykuya dalma yetenegimi yitirmis gibiyim emmeden asla geri yatmiyor gunduz enerjim kalmiyor , benim durumumda olan var mi ne yaptiniz nasil yoluna koydunuz? Tesekkurler!

Merhaba tecrubeli anneler 18 aylik kizim dogdumuzdan beri uykusu iyi olmadi artik cok yoruldum halen gece en az 5 kez filan kalkiyor emmeden geri yatmiyor o uyusa da ben uyuyamiyorum artik uykuya dalma yetenegimi yitirmis gibiyim emmeden asla geri yatmiyor gunduz enerjim kalmiyor , benim durumumda olan var mi ne yaptiniz nasil yoluna koydunuz? Tesekkurler!
Aynı durumu 18 aylıkken yaşadık 1 ay sürdü . Sonra kendiliğinden düzene girdi . Uyanıp çok kıvranıyordu benimle temas etmek istiyordu . Ayrıca gözleri kapalı çığlık atardı .

Benim bebeğimde 19 aylık ve alerjik bir bebek. Doğduğundan beri uykuları çok kötüydü özellikle gece uykuları en iyi ihtimal 3 kez kalkıyordu. 1 ay önce gece beslenmesini kestik ve şuan 7-8 saat deliksiz uyuyor bazen de uyanıyor ama buradayım annecim diyorum hemen uyuyor. Ben anladım ki gece beslenmesi alışkanlık olduğu için sürekli onu ariyorlar uyaninca. Size tavsiyem kademeli şekilde gece beslenmesini kesin ama oncesinde plan yapın ve kararlı olun

Benim bebeğimde 19 aylık ve alerjik bir bebek. Doğduğundan beri uykuları çok kötüydü özellikle gece uykuları en iyi ihtimal 3 kez kalkıyordu. 1 ay önce gece beslenmesini kestik ve şuan 7-8 saat deliksiz uyuyor bazen de uyanıyor ama buradayım annecim diyorum hemen uyuyor. Ben anladım ki gece beslenmesi alışkanlık olduğu için sürekli onu ariyorlar uyaninca. Size tavsiyem kademeli şekilde gece beslenmesini kesin ama oncesinde plan yapın ve kararlı olun
Nasil kestiniz acaba gece beslenmesini?

Gece beslenmesini kesmek icin nasil bir yol izlediniz gunduz devam ediyor musunuz acaba emzirmeye

Gece beslenmesini kesmek icin nasil bir yol izlediniz gunduz devam ediyor musunuz acaba emzirmeye
Gündüz emziriyorum hatta baya çok emiyor bu aralar. Geceyi kesmek için gündüzleri sürekli ona anlattım GECE SÜTLER UYUYACAK İYİ GECELER DEDİGİMİZDE BİZİMLE BİRLİKTE ONLAR DA UYUYACAK, SABAH GUNAYDİN DEDİGİMİZDE SÜT İCEBİLİRSİN. EĞER UYANİRSAN ANNE VEYA BABA SANA SU VEREBİLİR SARİLABİLİR OYLE UYUYABİLİRSİN dedim sürekli. Aynı zamanda oyunlarının içine kattım bu konuyu, anne tavşan yavru tavşan bu konuyu konuştular anlaşma yaptılar falan. Gece olduğunda tabiki çok sık kalktı ama ilk gece zordu sabaha kadar sık sık ağladı eşim salonda uyuttu ama hiç dalamamis. 2.3. ve 4. Gece süt istemedi ama asla dalamadı bütün gece yatağında pispis yaptım diyebilirim. 4. Gece uykuları düzelmeye başladı süt hiç istemiyor sabah 7 gibi emziriyorum ilk. Bizde en çok konuşmanın ve oyunlastirmanin faydası oldu bence. 3-4 gün boyunca sürekli konuştum bu konuda ki memeye çok düşkündür oglum. Birde tabi gece uyumasını kabullenerek bu işe başlayın derim. 3 4 gece verin kendinize kararlı olun mutlaka alışacaktir. 🤍

Back
X