Bebek Beslenmesi 18 aylık kızıma oyun ve oyuncak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecsemu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
10
0
36
Samsun
kızım 18 aylık. Ona eğitici ve eğlendirici bir oyuncak almak istiyorum. Sizlerin alıp da memnun kaldığınız oyuncak ,kitap vs. varsa paylaşır mısınız?

aa evet ben kitap almıştım ne kadar faydalı oldu bi bilsen.hayvanlar,sebzeler,oyuncaklar gibi kalın yırtılmayan kitaplarımız vardı sürekli resimlerine bakıp anlatıyorduk eşimle.şimdi 3 yaşındalar bilmedikleri hayvan,sebze,meyve,renk hatta meslek yok diyebilirim.kelime dağarcıkları çok geniş,çok güzel cümle kuruyorlar.çok mutluyum bu sayede.onu tavsiye edebilirim.her şey oyuncak şimdi ona her şeye dokunmak ister,her cinsten şeyi ellet.aklıma bunlar geldi şimdilik canım

1 yaşındayken maket hayvan serileri var çiftlik ve vahşi hayvan serisi onları aldık bizimki bayılıyor onlara onun sayesinde bir çok hayvanı tanıyor.kitaba ilgisi çok yok ama resimlere bayılıyor çocuk resimlerine özellikle.şimdi en çok oydağı oyuncakları küp kare ..vs onları yerine takıp çıkarma,kuleler,top,maket hayvanlar.eğitici bilgisayar aldık ama bizimkini görünce ona bakmıyor bile :37:

Back
X